kola -> RE: Brez pleničke (28.5.2011 10:48:11)
|
Jaz tudi menim, če noče več pleničke, je ne dajaj, ne silit nazaj. Tudi moja mlajša je pri dobrem letu končala s pleničko podnevi in ponoči, sploh je ne spravim gor, no, je niti ne vprašam več, le spodnjice ima ves čas. Redko se zgodi, da se ponoči polula in zato je nič ne kregam v smislu, 'no, to je zato, ker nimaš pleničke'. Pač, posteljnina se zamenja in to je to. Imam pa drug 'problem' in sicer s ta starejšo punco, ki bo septembra 4 leta. Čez dan je suha od drugega leta, ponoči pa vsak dan namočena plenica. Plenice sploh noče dati dol, pravi da jo bo še dolgo časa nosila, da ji je lepo. ???. res spi ko top in verjetno ne čuti, da jo ponoči tišči lulat, zato ne vem, ali naj pustim plenico, dokler bo želela, ali naj jo kako pripravim, da bo v spodnjiccah. Tudi zvečer noče iti lulat, pravi, da saj se bo v plenico polulala ponoč ??? Ja, tako je brihtna, da včasih ne vem, kako naj. Torej, drage mame,ali naj pustim še malo, ali naj sama to ukinem. Mogoče je še nezrela, ne vem. Pa ne me zdaj napadat, ane. Hvala za vse dobranamerne besede.
|
|
|
|