juhica -> RE: iščejo se vodene koze (29.5.2011 10:19:49)
|
Jst sem jih dobila 20 let stara - sm skor umrlaaaaaa. Okol 40 stopinj par dni, bezgavke mi je skor razgonilo, pik pa tisoče povsod - po lasišču, obrazu, usta (groza), spodaj, po telesu - noro!! Pa še glupo zdravnico sem imela, me je nahrulila naj samo k njej ne hodim in naj ne jem aspirina, in sploh nisem vedela da se da to ustaviti in sem lepo trpela doma, z dedkom sem živela in ga pošiljala stran, da ne bi zosterja dobil... Hvalabogu, da sem to prebolela pred nosečnostjo! Ko je bil mali dva leta star, sem ga dvakrat peljala k sosedom, ko sta imeli njihovi punci norice in potem je prebolel brez problema - en dan okol 37, mal slabe volje, potem v redu, ene dva tedna so se mu pike spuščale, ampak ne prav zelo veliko (no jst pač sodim po sebi, sem jih imela eno do druge...). Za sonce nisem vedela, pa smo bili veliko zunaj, ampak ponavadi smo v najhujši vročini v senci, pa je bilo vse ok... Čez dve leti, bom pa iskala norice, da okužim še mlajša dva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...
|
|
|
|