RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Anonimen -> RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (24.5.2011 20:32:34)

Pogrešala bi internet in SMS-e.
Tv-ja itak nimam, po telefonu ne čvekam.

luka jan -> RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (24.5.2011 22:22:09)

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Zato pa si milijonarka[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Če bi seštela vse svoje mobitel račune bi se ti sigurno tudi jaz pridružila v klubu milijonarjev.[sm=jezicek.gif]

nejcko -> RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (24.5.2011 22:44:15)

Jaz brez mobiča komot, ga tako malo že zdaj uporabljam, da ni omembe vredno.
Brz tv pogojno, verjetno bi, ker ga na vikendu tudi po več tednov ne pogrešam, torej bi šlo.
Brz pc pa enako kot brez tv. Mah, težje ... bi pogrešala čvekanje, priznam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

TomTaylor -> RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (25.5.2011 6:19:23)

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

... živeli brez interneta, TV, mobitela...? Mobitel bi z lahkoto prebolela, pa TV tudi, ampak PC pa težko. Vi?

Si ne predstavljam, šiht bi mi ukinili, ker je 50% mojega dela odvisnega prav od inter&intra-neta.
Doma bi brez TV-ja čisto preživela, brez interneta pomojem tudi, brez mobitela pa vprašanje.

Anonimen -> RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (25.5.2011 20:25:56)

IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Zato pa si milijonarka[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Če bi seštela vse svoje mobitel račune bi se ti sigurno tudi jaz pridružila v klubu milijonarjev.[sm=jezicek.gif]

Da mi je res biti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Blueeyes -> RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (26.5.2011 8:40:19)

samo mobitelu bi se težko odrekla... brez tv sem itak že zdej pa nimam nobene potrebe po njem, brez pc-ja pa tud ne bi bil glih problem

srki -> RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (26.5.2011 14:21:52)

Ja, komot. Živi dokaz, saj me res že dolgo, dolgo ni bilo tle gor. Doma si računalnika še prižgem ne. Mogoče sem čudna, al pa ne, ne vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

liliana -> RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (26.5.2011 14:52:44)

Jaz si pa tega ne predstavljam.......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Peli -> RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (26.5.2011 21:50:33)

vse dam, samo interneta ne :)

oktober11 -> RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (27.5.2011 19:19:22)

mobitel - bi se dalo preživeti brez njega, nisem več za neke dolge pogovore in sms-e "kak si kaj, kaj počneš". ob popoldnevih in ob vikendih skoraj nikoli ne pogledam na njega, pozneje me pa ljudje kregajo ko jim po 3 dneh sms odpišem al pa pokličem nazaj [sm=smiley36.gif]
tv - poleti komot brez njega, pozimi pa bi verjetno huje bilo [sm=smiley1.gif]
računalnik & internet- uf, tega pa ne dam [sm=jezicek.gif] zadnjih par let sem navajena da vsako stvar poguglam, poiščem, preverim, analiziram,... ko me hoče dragi zaposliti mi reče naj se neko stvar pozanimam in takoj ima več kot dovolj cajta za sebe. edino na dopustu ne pogrešam teh zadev, tako da sem med tistimi ki pustijo računalnik doma ko kam odpotujejo. čeprav sem zadnje čase omejila čas ki ga posvetim računalniku, ne iščem nekaj za brezveze, ampak guglam točno tisto kar me zanima, nato pa šibam počet kaj drugega. se vidi da se familylife približuje [sm=smiley36.gif] in da so druge prioritete.

luka jan -> RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (27.5.2011 19:28:08)

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

mobitel - bi se dalo preživeti brez njega, nisem več za neke dolge pogovore in sms-e "kak si kaj, kaj počneš". ob popoldnevih in ob vikendih skoraj nikoli ne pogledam na njega, pozneje me pa ljudje kregajo ko jim po 3 dneh sms odpišem al pa pokličem nazaj [sm=smiley36.gif]
tv - poleti komot brez njega, pozimi pa bi verjetno huje bilo [sm=smiley1.gif]
računalnik & internet- uf, tega pa ne dam [sm=jezicek.gif] zadnjih par let sem navajena da vsako stvar poguglam, poiščem, preverim, analiziram,... ko me hoče dragi zaposliti mi reče naj se neko stvar pozanimam in takoj ima več kot dovolj cajta za sebe. edino na dopustu ne pogrešam teh zadev, tako da sem med tistimi ki pustijo računalnik doma ko kam odpotujejo. čeprav sem zadnje čase omejila čas ki ga posvetim računalniku, ne iščem nekaj za brezveze, ampak guglam točno tisto kar me zanima, nato pa šibam počet kaj drugega. se vidi da se familylife približuje [sm=smiley36.gif] in da so druge prioritete.

To se tudi meni dogaja. Tisti ki me dobro poznajo mi namesto na mobitel raje pošljejo sporočilo na fb, tu ga sigurno pogledam.[sm=smiley1.gif] Samo čez teden pa nadoknadim vse za nazaj, od pogovorov do sms-ov.[sm=jezicek.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]