luka jan -> RE: Si predstavljate da bi od jutri naprej (27.5.2011 19:28:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 mobitel - bi se dalo preživeti brez njega, nisem več za neke dolge pogovore in sms-e "kak si kaj, kaj počneš". ob popoldnevih in ob vikendih skoraj nikoli ne pogledam na njega, pozneje me pa ljudje kregajo ko jim po 3 dneh sms odpišem al pa pokličem nazaj [sm=smiley36.gif] tv - poleti komot brez njega, pozimi pa bi verjetno huje bilo [sm=smiley1.gif] računalnik & internet- uf, tega pa ne dam [sm=jezicek.gif] zadnjih par let sem navajena da vsako stvar poguglam, poiščem, preverim, analiziram,... ko me hoče dragi zaposliti mi reče naj se neko stvar pozanimam in takoj ima več kot dovolj cajta za sebe. edino na dopustu ne pogrešam teh zadev, tako da sem med tistimi ki pustijo računalnik doma ko kam odpotujejo. čeprav sem zadnje čase omejila čas ki ga posvetim računalniku, ne iščem nekaj za brezveze, ampak guglam točno tisto kar me zanima, nato pa šibam počet kaj drugega. se vidi da se familylife približuje [sm=smiley36.gif] in da so druge prioritete. To se tudi meni dogaja. Tisti ki me dobro poznajo mi namesto na mobitel raje pošljejo sporočilo na fb, tu ga sigurno pogledam.[sm=smiley1.gif] Samo čez teden pa nadoknadim vse za nazaj, od pogovorov do sms-ov.[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|