meli232 -> TRETJIČ MAMICA????????? (19.8.2005 13:14:24)
|
:bravo: Vika, povem ti,da imam sama 4 otroke in je vse lepo in prav, ampak komaj mi finančno znese. Že kar nekaj časa spremljam ta forum, pa se ne upam spuščat v debato ampak mislim ,da je zdaj pravi čas za to. Zadeva ni kar tako "saj pa če smo do zdaj, bomo pa z enim več tudi", "nekako bo že šlo",..... Jaz sem pri svojih otrocih ugotovila ,da to niso "igračke". Vem, res je ene ženske imamo taki materinski nagon, da bi jih kar imele, če bi se dalo še petega. Ampak z vsakim novim , boš prikrajšala onega , ki je že na svetu za kar nekaj stvari.Najstarejša hčera (15let) mora igrat mamo obema srednjima sinovoma (10 in 6 let), ker meni enostavno ne gre skozi. Če boš to kot jaz ugotovila ko bo otrok na svetu je prepozno. Ko pomislim koliko sem prikrajšala pa hčero , mi je pa kar težko. Ne težko "jezna sem na sebe in svoje početje" Prosim te ,da prav razmisliš! Ne naredi napake kot sem jo jaz! Poglej, otrok ni in nikoli ne bo"napaka", napačno je le bilo moje razmišlanje. Za višek vsega , sem zadnjega otroka (pri 32letih) rodila brez komplikacij , ampak "nezdravega". In z tem sem kaznovala ostale tri otroke. Se opravičujem, ampak nekje sem morala svoje težave "izdihat" in tebi mogoče pomagat ,čeprav zgleda ,da si se že odločila! zaključek: Zgleda ,da imaš tri zdrave in normalne otroke. ostani pri tem in jim omogoči čim več v življenju. zaradi svojih želj ne obremenjuj svojih otrok in posledično partnerja, ker če po sebi sodim (seveda le v primeru ,da je tvoj partner preračunljiv moški) mojemu možu ni bila ideja ravno všeč , ampak sem ga malo prisilila v to. P R E M I S L I Vsem ostalim puncam, bi pa sporočila ,da imeti enega otroka je egoistično, dva lepo, tri še bolj lepo, štiri pa PREVEČ. Zato prosim je ne napeljujte , ampak ji rajši pomagajte!
|
|
|
|