mamamajča -> RE: Bi poklicali taščo katera vas (21.5.2011 14:59:22)
|
Zakaj se toliko obremenjujete s taščami? Poročene ste z njihovimi sinovi, ona je pač tu, ker spada zraven. Ni pa nujno mus, da vam postane najljubša oseba na planetu. Če je kaj takega, da bi bilo dobro da ve, ali bi ti rada, da ve, jo pač pokličeš. Če ni nujno, zakaj se potem obremenjuješ? Ksenjicka- tvoja vsaj pripravi za jest! Mi smo šli k njenem možu na rd, mu prinesli darilo, sedimo v dnevni, medtem ko je ona pripravila kosilo zase, za moža, ki je prišel iz službe in mlajšega sina. Mi 4je smo pa v dnevni kot zadnja teleta čakali, da se najejo, da smo lahko šli v kuhno na kafe. IN??? Jaz mam zlato mamo, moja mama je zlata do mojoge dragega, če tašča ni, pa mi je res vseeno. Se pa zarečenega kruha največ poje, veste. Vedno sem govorila, da mi dol visi za njo in da jaz nje ne rabim. Oh, še kako se jo včasih rabi. Moj sinček je bil 5tednov star, ko je zbolel in sva morala v bolnico. tam sem zbolela še jaz in ker je bilo prenevarno zanj, so me poslali domov. So mi šli na roko in sem lahko poklicala drugo odraslo osebo, da je ostala pri njem. koga sem poklicala? Na svetu božjem je imela možnost ostati pri njem samo in edino moja tašča. Rada ali ne rada- krvavo sem jo rabila. Tako da..... jah, vsaj en korekten odnos lahko ohranjamo, ni nam pa treba oboževat drug drugega
|
|
|
|