Kasija -> RE: Turistične kmetije (igrišče, živali) (20.8.2012 14:08:36)
|
sem nasla to temo, ko sem iskala zase informacije. smo se pred kratkim vrnili iz kmetije obolnar blizu trebnjega. tako da bo mogoce kateri v pomoc opis kmetije. imajo lepe druzinske sobe, ciste in urejene, ampak enostavne - kot sem na kmetiji tudi prickovala. zunaj imajo bazen z neogrevano vodo. mi smo bili avgusta in je bila voda prijetno osvezujoca. potem imajo trampolin, gugalnice, igrisce za odbojko in za nogomet ter kosarko. iz jedilnice v zimskem vrtu je igrisce vidno. idelano za nas, ki smo bili s predsolskimi otroci. smo pojedli do konca v miru, otroci pa so se zunaj igrali v vidnem polju.zraven je potocek, kjer smo se tudi igrali. je pa zaradi bazena in potocka potrebno imeti mlajse otroke na oceh. za sprehod je pol urna pot od kmetije do ovcic na pasi preko nekaj mostickov (supaj zbitih lesenih domace izdelave) cez sama polja, samo ena cesta je vmes. smo sli tudi na pohod z njihovo hcerko po gozdu navkreber, recimo dobri dve uri. bi se naslo se kaj za pocet, pa smo sli ze domov, ker smo bili bolj na kratko. definitivno bi se sla. ce ste bili tudi vi kje, bi bila vesela opisa kmetije. bomo ponovili izkusnjo, so bile res prijetne pocitnice.
|
|
|
|