Parkiranje v parkirnih hišah več dni! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


tajtaja -> Parkiranje v parkirnih hišah več dni! (20.5.2011 20:17:58)

To mam v mislih parkirne hiše kot so Europark, ali Citiy, oz. pri Tuš centrih. To mora biti zvečer prazno, ali lahko ostane noter avto.
Mož namreč odhaja službeno in bi moral nekje pustiti avto. Nama pa nobena druga varianta ne pade na misel.




Jantar -> RE: Parkiranje v parkirnih hišah več dni! (20.5.2011 20:59:22)

Jaz sem ga imela lani pzimi tri dni v garažni hiši v BTC-ju pri City-ju,ker ni šlo drugače saj avto ob odhodu domov ni hotu več vžgat pa sobota je bla in tako je lepo do torka zjutraj tam čakal pod streho da smo ga spravli k mehaniku in mu ni blo nič je pa res,da mirna pa nisem bla in sem vsak dan šla peški ga pogledat,....še dobr da nimam preveč daleč......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Nika v službi -> RE: Parkiranje v parkirnih hišah več dni! (23.5.2011 9:24:15)

In zakaj avta ne pusti doma oz. tam, kjer ga tudi sicer parkira?

Jaz avta več dni ne bi puščala v nevarovanih garažah, ampak to je pač moja osebna preferenca, saj se preko moževe službe vse prevečkrat srečujem z vlomi v avtomobile ravno v takih garažnih hišah. Res je, da se ti vlom lahko zgodi kjerkoli in kadarkoli, ampak zakaj bi izzival, če ni potrebe.

Pusti avto doma ali kje pri sorodnikih, prijateljih, v službi (če slučajno imate svoje parkirišče). Sicer pa avto lahko pusti tudi na letališču v njihovi garažni hiši (v primeru, da potuje z letalom).




tajtaja -> RE: Parkiranje v parkirnih hišah več dni! (23.5.2011 12:01:43)

Ker je odhod avtobusa za vse udeležence iz kraja, oddaljenega enih 100 km od doma in mora do tja pridet.




*miska.mcc* -> RE: Parkiranje v parkirnih hišah več dni! (23.5.2011 12:20:34)

a da bi ga pa kdo peljal (proti plačilu) pa ne pride v postev?  ker po mojem ne bo drazje plačat nekomu, kot avtohiso.( ugibam) pa še avto bo doma.




Nika v službi -> RE: Parkiranje v parkirnih hišah več dni! (23.5.2011 12:33:17)

Res ne vidim problema, kaj pa je to 100 km! Ga pač zapelješ ti ali kdo drug in avto je lepo doma. A pa on je edini s tistega konca, ki gre v tisto smer? Se ne more komu pridružit? 




Stran: [1]