|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cuzanje prsta
20.5.2011 13:39:04   
ilena
A ima katera kšno fanj idejo kako bi našo dveletnico odvadili cuzati prst?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cuzanje prsta
20.5.2011 13:43:31   
lean
user posted image  to bi pa tudi jaz rabla, ker nimam pojma kako naj jo odvadim.

(odgovor članu ilena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.5.2011 13:56:09   
ksenija12
O tem je že tekla tema, pa zdaj ne najdem linka..kakorkoli,moj nasvet: na palček recimo narišita 1 obrazek (obstaja krasna knjiga na to temo Filip in Kraljček Palček), ga malo 'poosebita'-lahko tudi druge prstke in potem obrni na to varianto, da bo zdaj kralj moker, če ga bo dajal ves čas v usta, bo zginil iz prstka..itd...jaz sem idejo dobila skratka v tej knjigici..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.5.2011 13:56:21   
almk
mam pojma...lahko pa povem samo to, da so mene poskušali odvadit z vsemi možnimi prijemi, pa noben ni bil uspešen..prst sem imela do petega razreda osnovne šole, potem sem dobila aparat za zobe in posledično prenehala..tko da upam, da bo pri vas kaj več uspeha...

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.5.2011 13:59:30   
Teni_
Pri nas nam ni uspelo tako hitro. Sem bila 100%, da bo prst vlekla do šole in še naprej, pa na srečo ni tako.

Pri nas je uspelo tako, da ji je mož rekel (pri 4 letih), da so na prstku bacili, ki grejo potem v trebuščka in potem tam grizejo. Je iz danes na jutri nehala cuzat. Je pa pri tem pomagalo, ker so kak dan pred tem gledali v vrtcu neko risanko, ki prikazuje kako bacili pojejo zobke, če jih ne umivamo.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2011 17:54:37   
kaboname
jaz sem takrta ko je bila naša pupa stara dve leti v DM kupila lak MAVALASTOP (ne vem ali se ga sedaj še dobi) ji parkrat namazala noht v enem tednu ga ni več vlekla.Je pa to bil lak, ki je drugače namenjen tudi da si ne grizeš nohtov.
Mislim da se nekaj podobnega dobi tudi v lekarni.
Pa čim bolj uspešno odvajanje od prsteka in seveda čim hitrejšeuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2011 19:25:06   
Teni_
Mi smo ta lak sprobali, oz. pač enega tega grenkega, dvakrat potegnila prst, se malo skremžila in že veselo vlekla naprej. Pri nas ni pomagalo čisto ničuser posted image . Zdaj mi je smešno, ko gledam nazaj, takrat mi ni bilo, ker je imela prst že čisto zguljen.

(odgovor članu kaboname)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2011 19:41:24   
ilena
hvala za odgovoreuser posted image .sm bla danes v lekarni pa mi je isto svetovala lak,ki naj bi se dobil v merkatorju.Bomo jutri prečekiral.Upam,da nam uspe predn ji ga uspe navlečt do taluser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2011 13:29:44   
marta82
Mi smo pri enem letu poskušali s tem lakom (Mavalastop) pa ni delovalo, revež je bruhal ampak je še naprej dajal prst v usta, tako da ga nismo več uporabljali. Na koncu smo ga odvadili tako, da smo mu prst oblepili z obližem. Nisem verjela, da bo delovalao, ampak je.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu ilena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2011 15:09:35   
picola1
Pri nas nismo nikoli imeli teh problemov...Mogoče bom tut zato postavla neumno vprašanje...Kako pa to, da tega početja ne začnete preprečevat takoj, ko se pojavi? Zakaj jim pa ne daste dude, namesto da jim pustite, da sesajo palec? Pa vztrajat pri dudi, če je noče sprejet...al pa vztajat pri tem, da daješ palec iz ust (slej ko prej obupajo al ne?)...
Hočem vprašat, če se tega početja res ne da preprečit? (sej pravim, od mojih dveh tega ni noben počel in ne vem) Po moje je lažje preprečit kot pa potem ''zdravit''. Al ne?
S svojimi vprašanji nočem nobene česa obtoževat al napadat, sam res me zanima...(imam eno svojo sliko v glavi, da jst sploh ne bi pustila, da se otrok navadi sesat prst pa je čist možno, da se motim)

< Sporočilo je popravil picola1 -- 21.5.2011 15:12:03 >

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2011 16:21:45   
Anonimen
ja menim,da se zelo motiš,ker nič ne moreš če otrok to počne.Dudo lahko vzameš prstek pa ves čas nosi sabo,pa verjemi da smo vse probali,da nebi imela prstek v ustihuser posted image user posted image
Lp

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?