Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.5.2011 22:36:51
|
|
|
|
ada2
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 7:48:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro prekrasen sončen dan Hahahahaha.... jokal.... bubi je PRED cepljenjem kričal, se otepal, brcal, mahal [/qoute] ga čisto razumem meni je tudi najtežje preden mi zapičijo iglo, psiha zelooo trpi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 7:49:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
no, kako sem pa prejšnji post spacala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 8:32:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ga čisto razumem meni je tudi najtežje preden mi zapičijo iglo, psiha zelooo trpi ja, no, se spomnim sistematike, ko so nam prvič kri iz žile jemali.... sem bila čisto fertik Nekako mi je postalo ravno med 1. , takrat pa se moraš hočeš nočeš tega navadit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 9:12:49
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ga čisto razumem meni je tudi najtežje preden mi zapičijo iglo, psiha zelooo trpi ja, no, se spomnim sistematike, ko so nam prvič kri iz žile jemali.... sem bila čisto fertik Nekako mi je postalo ravno med 1. , takrat pa se moraš hočeš nočeš tega navadit ko sem jaz prvič zanosila in so mi na prvem pregledu vzeli kri iz žile so bile moje misli "kaj mi je blo res tega treba, da me bodo zdaj še pikali"... no, potem pa sem se tja do tretjega pregleda nekak navadila .... ampak pri vsaki nosečnosti sem pa vsakokrat, ko sem šla na pregled mislila na to, da bo treba spet pikati .... joj, kake skrbi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 9:13:47
|
|
|
|
ada2
|
drugače pa.... kavo kuham, če se katera pridruži zvečer pa na balašeića
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 10:02:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 drugače pa.... kavo kuham, če se katera pridruži zvečer pa na balašeića aaaaaaaaaaaa...meni je je ravno zmanjkalo ....sem bila ziher, da imam še eno vrečko v rezervi...pa je ni ....da si mi malo bližje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 10:03:47
|
|
|
|
petarda
|
Drugače pa...ste čudne ....jaz grem na pikanje takšno in drugačno brez problema...kri dat? Mala malca
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 10:11:26
|
|
|
|
petarda
|
ok....bol švoh kafe pijem...imam pa vsaj miiiiiiiiiiiiiir ... kako mi je pa to ratalo...še sama ne vem. se je odpravljal v mesto po nov telefon, ležalnike, v nabavo, ker bomo krušno peč zakurili danes in bomo pekli pico, kruh, kos mesa... .... in najprej je mislil it sam, pa sem ga prosila naj vzame vsaj še juniorja, ki je danes itak ekstra siten, da ne bom jaz z vsemi tremi...pa končno privoli...in potem se začne petardito nekaj držat...on bi šel tudi...mu razložim, da itak gremo potem vsi skupaj, da gresta oči in junior sama, ker je tako junior bolj priden, da on bo pa meni pomagal pospravljat pa minija čuvat .....pa mu še kar ni prav....in potem oči dobi preblisk, da ga ne smemo omejevat s tem, da ne sme it, ker bo tako junior bolj priden...in vzame OBA, mini je pa itak takoj, ko so šli zaspal ....jao, sreče ..... zdaj pa kavico, potem pa na hitro zlikat in letimo na vikend...sem kupila včeraj take piknik odejice v Hoferju, tak da se bomo danes lahko samo izležavali v travi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 10:13:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 drugače pa.... kavo kuham, če se katera pridruži zvečer pa na balašeića ....drugače pa...UŽIVAJ...ti zavidam, a privoščim .... se vračajo spomini na lani, ko sva šla v Križanke na Gibonnija...iiiiiiiiiiii...kako lepo darilo....upam, da bo letos vsaj pol toliko zanimivo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 10:50:07
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, uživajte na morju Mi pa gremo zdaj na izlet z vlakom. Sem se odločila, da si bomo naredili pester vikend Super!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 10:51:34
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda kot to, da mora TAKOJ, ko pridemo dol vse presesat v nulo, da ne bi bog ne daj kakšen pajek kje zlezel ali pa kakšen škorpijonček pod jogijem...saj mu dam za prav glede škorpijončkov (ker smo dva majhna že našli...) , samo jaz bi to tak v izi...on pa vse naenkrat...in to takoj, ko pridemo, otroci so pa itak takrat lačni, žejni, polulani, prešvicani... pa mami tudi...pa prtljaga je za znosit.... v glavnem vsakič, ko prideva dol se najprej skregava in oba rečeva, da več nikoli ne gremo ....pol se mamo pa cel vikend lepo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 10:56:09
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drugače pa...ste čudne ....jaz grem na pikanje takšno in drugačno brez problema...kri dat? Mala malca Meni tudi ni taka panika, čeprav se raje stran obrnem in premišljujem kaj drugega. Za krvodajalca pa nisem, pa ne da ne bi hotla pomagat, ampak mi je slabo kar ob misli koliko časa ti kri ven jemljejo pa koliko epruvetk...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 10:57:38
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda sem kupila včeraj take piknik odejice v Hoferju, tak da se bomo danes lahko samo izležavali v travi Jaz tudi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 11:01:01
|
|
|
|
Urša
|
Vijolično in modro sem vzela, ker se nisem mogla odločit katero bi, potem sem se pa spomnila, da nas je veliko in bo ena premalo. Gremo pa za Savinjo, bo imela tašča praznovanje RD, ona je malo nenavadna, vsa poduhovljena, same meditacije, reinkarnacije pa take zadeve ji hodijo po glavi. No, sej pomoje bo kar OK, bo ena na gong igrala, tako da mogoče še jaz eno kitico odmetiriram, na novi piknik dekci!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 11:03:45
|
|
|
|
Urša
|
Pa priden tvoj lubi, da je oba vzel. Jaz tudi vedno vsaj enega poturim, zakaj bi mogla bit sama s tremi? No, pri nas Izak spi, Nika in Jaka pa sta pri frizerju, je vzel ati škarje v roke, da malo 'popravi'. To se je zgodilo prvič, tako da se bojim, da bo treba k pravemu frizerju na ponovno 'popravljanje' .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 11:04:25
|
|
|
|
Urša
|
Ada, uživaj danes na polno!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 11:06:11
|
|
|
|
Urša
|
A je katera že kdaj imela prehlajene zobe al pa dlesni? Sej ne vem kaj imam točno, ker se mi je vse razširilo in je že cela ustna votlina razbolena, potem sem pa še afte dobila in piko na jeziku. Pa to popiz...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 11:14:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda sem kupila včeraj take piknik odejice v Hoferju, tak da se bomo danes lahko samo izležavali v travi Jaz tudi! Jaz sem se tudi spomnila, da nas je že veliko in tudi dve vzela ...samo jaz sem obe temno modri ....in sta obe že oprani in tudi že skoraj suhi, ko je tak sonček zunaj.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 11:15:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša A je katera že kdaj imela prehlajene zobe al pa dlesni? Sej ne vem kaj imam točno, ker se mi je vse razširilo in je že cela ustna votlina razbolena, potem sem pa še afte dobila in piko na jeziku. Pa to popiz... Mene včasih tudi komplet ustna votlina boli, za popiz...res ....pa zobje me skelijo, pa včasih me kosti bolijo, trgajo...ma čist sem razštelana
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 11:16:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Vijolično in modro sem vzela, ker se nisem mogla odločit katero bi, potem sem se pa spomnila, da nas je veliko in bo ena premalo. Gremo pa za Savinjo, bo imela tašča praznovanje RD, ona je malo nenavadna, vsa poduhovljena, same meditacije, reinkarnacije pa take zadeve ji hodijo po glavi. No, sej pomoje bo kar OK, bo ena na gong igrala, tako da mogoče še jaz eno kitico odmetiriram, na novi piknik dekci! Saj pol sta se kar našli! .... drugače pa gong jaz bi šla tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 11:19:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pa priden tvoj lubi, da je oba vzel. Jaz tudi vedno vsaj enega poturim, zakaj bi mogla bit sama s tremi? No, pri nas Izak spi, Nika in Jaka pa sta pri frizerju, je vzel ati škarje v roke, da malo 'popravi'. To se je zgodilo prvič, tako da se bojim, da bo treba k pravemu frizerju na ponovno 'popravljanje' . Ali pa bo odkril skriti talent v sebi ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 11:26:48
|
|
|
|
petarda
|
aaaaaaaaaaaaaa zdaj se je pa tako uscalo ..... ne vem, če bo kaj s piknik varianto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 12:36:57
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda aaaaaaaaaaaaaa zdaj se je pa tako uscalo ..... ne vem, če bo kaj s piknik varianto pa daj mir pri nas pa tako kuri, da sem šla vsa okna zastret, pa otroke notri poklicat, ker je prevroče....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 12:37:32
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Vijolično in modro sem vzela, ker se nisem mogla odločit katero bi, potem sem se pa spomnila, da nas je veliko in bo ena premalo. Gremo pa za Savinjo, bo imela tašča praznovanje RD, ona je malo nenavadna, vsa poduhovljena, same meditacije, reinkarnacije pa take zadeve ji hodijo po glavi. No, sej pomoje bo kar OK, bo ena na gong igrala, tako da mogoče še jaz eno kitico odmetiriram, na novi piknik dekci! menjam za mojo nazadnjaško
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
ZajtrkMichonne RRAli vaši otroci zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?Da (
64%)
Ne (
28%)
Občasno (
8%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!