Paštetka -> RE: Novembrke 2005 - 6.del (29.5.2011 15:19:33)
|
Eh.... Ovaj dan nije moj dan. [sm=smiley13.gif] M[sm=rozacrtici.gif] mi je s črno voščenko porisala celo stanovanje (vse stene, vsa vrata, vse stole, kuhinjske fronte in M[sm=modricrtici.gif] omaro. Pa kaj si ti nor. Tega še nisem videla. Jaz sem malo počivala v spalnici zaradi utrujenosti od včerajšnje obletnice, ati je kuhal kosilo, mala pa na delo. Pa mi je bilo čudno, kaj je takšna tišina. Sem takoj pomisliala na vas, ko ste pisale kak so deca pri očetih pridna. [sm=zmeden.gif] Potem pa še moj vpraša kdaj je to barvala???? Po moje je kriva tista reklama, ko riše na steno [sm=zmeden.gif]. Za kazen ni smela iti z bratcem in atijem na sladoled, pa spucati je morala vse počečkano. Ker ni mogla pritisniti dovolj močno, da bi spucala je kar od žalosti zaspala na tleh s krpo v roki[sm=jezicek.gif]. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Itak, da sem morala vse sama spucati[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]. Apak OK, upam, da se je naučila!! In potem še jaz operem v stroju vžigalnik in labelo [sm=zmeden.gif][sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|