Utrogestan (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

teja++ -> Utrogestan (19.5.2011 6:49:55)

Živjo,
prosim če mi poveste, kje se lahko kupijo tablete Utrogestan.
lp

Anonimen -> RE: UTROGESTAN (19.5.2011 7:01:37)

Lekarna Tabor Maribor. Prej pokliči. Jaz sem jih dobila tudi na Ptuju, samo prej moraš poklicati.

teja++ -> RE: UTROGESTAN (19.5.2011 8:54:02)

Sem klicala v Lekarno Tabor, pa mi povejo, da ga imajo, samo da moram imeti bel recept[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

A se ne dobiti brez recepta? Kdo mi lpa predpiše recept ginekolog ali spolšna zdravnica?

Je res, da imajo v Sloveniji Utrogestan samo v Lekarni Tabor? Jaz ga nujnio rabim, pa nimam recepta oz. je moj ginekolog trenuitno odsoten. Kaj storiti v tem primeru.
lp

Nefretiti -> RE: UTROGESTAN (19.5.2011 10:49:05)

res, da imajo v Sloveniji Utrogestan samo v Lekarni Tabor? Jaz ga nujnio rabim, pa nimam recepta oz. je moj ginekolog trenuitno odsoten. Kaj storiti v tem primeru.
lp

Kaj pa Hrvaška (nimajo ravno Utrogestana, ampak nekaj podobnega....so mi v domači lekarni v knjigco pogledali in povedali, ampak sem že pozabila kako se reče). Sem bila v podobni situaciji, nikjer popolnoma nikjer nisem dobila niti Utrogestana, niti tiste druge progesteronske tablete (se ne spomnim, kako se že reče) in sem bila preprosto prisiljena penehat jemat v 9T, ampak sedaj že odštevam zadnje dneve.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

tassika -> RE: UTROGESTAN (19.5.2011 10:54:48)

Brez recepta pomoje dobiš samo v Avstriji, jaz sem hodila v borovlje. Sicer pa pojdi k g. in naj ti ga napiše.

Anonimen -> RE: UTROGESTAN (19.5.2011 11:06:09)

Obstajajo tudi nadomestni zdravniki

Anonimen -> RE: UTROGESTAN (19.5.2011 11:21:56)

IZVIRNO SPOROČILO: teja++

Živjo,
prosim če mi poveste, kje se lahko kupijo tablete Utrogestan.
lp
Če ti je zdravnik predpisal te tablete, potem ti je dal tudi beli recept.

teja++ -> RE: UTROGESTAN (19.5.2011 11:42:13)

punce hvala, recept me že čaka, tako da grem po Utrogestan v Maribor, upam da mi bo ratalo čimprej!
lp

tassika -> RE: UTROGESTAN (19.5.2011 11:57:01)

Super. Samo v vednost, utrogestan ti kao dodaja nosečniški hormon, tako da bodo tudi znaki bolj izraziti. Jaz sem po njem grozno bruhala, ampak sem preživela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

gerberafrau -> RE: UTROGESTAN (19.5.2011 12:19:29)

Pozdravljene!

Ali je Utrogestan z receptom v Sloveniji brezplacen ali se ga placa in koliko, ce katera ve?

thx

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.5.2011 12:23:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: UTROGESTAN (19.5.2011 21:08:38)

dobi se ga tudi v kranju in sicer v lekarni v srediscu mesta

teja++ -> RE: UTROGESTAN (20.5.2011 6:28:59)

Anonimna,
mi lahko prosim poveše bolj točno, katera Lekarna v Kranju?
Hvala

Anonimen -> RE: Utrogestan (20.5.2011 11:39:19)

teja ,malo od globusa proti staremu delu mesta,po tisti ozki ulici,ce se ne motim lekarna pri starem orlu?

teja++ -> RE: Utrogestan (20.5.2011 12:18:06)

Anonimna,
jih že imam. Havla za info, mi je fajn da mi ni bilo treba iti v Maribor, res se dobijo v Centru Kranja.
lp

Anonimen -> RE: Utrogestan (20.5.2011 13:44:56)

TEJA,poznam tvojo zgodbo,ki je skoraj enaka moji!Sama sem imela 1 ss v 8.tednu (prazno jajce)in 2 ss,v 12.tednu ker plod ni vec imel utripa!V 3.SEM OD ZACETKA do 15.tedna si 3x NA DAN VSTAVLJALA utrogesten,ne vem ce je to pomagalo,ampak zdaj sem 14.dni pred porodom!Tako da ...Srecno

teja++ -> RE: Utrogestan (20.5.2011 21:15:21)

Anonimna,
lepo je slišat takšne novice, ja resnično upam, da bo tudi pri meni tako. Glede Utrogestana, so meni rekli da vzamem dve kapsule  (100 mg) na dan, in sicer bukalno. Učinkovitost pa je baje enaka kot, če jih vstavljam vaginalno, le da lahko pričakujem večje slabosti.
lp

Stran: [1]