23tina -> Knjige-1,5 letnica (18.5.2011 23:16:30)
|
Pozdravljene, prosila bi vas za nasvet. Moja punčka(1,5 let) je obsedena s knjigami(ampak dobesedno). Takoj ko pridem iz službe me vleče na sedežno, da ji berem. Res non stop,kadar nimam časa sama sedi in sedi tudi po eno uro s knjigo, zraven govori in opazuje slike. Na pamet zna že praktično vse knjigice, ki jih imamo doma, skoraj vse otroške pesmice in zelo veliko odraslih pesmi. Pri babici je veliko prižgan baby tv, in sploh nisem vedela kdaj se je naučila šteti v angleščini in ogromno angleških besed že pozna. Danes pa me je začelo malo skrbeti. Pred cc 14 dnevi sem kupila knjigo Čudežni vrt(pesmice in pravljice). Med drugim je notri zgodba 12 slonov, ima približno 10 strani teksta. Tamali sem jo prebrala 5-krat in jo zna na "pamet"-ko sem tiho,ona nadaljuje z besedilom. Vem, da so otroci izredno hitro dojemljivi vendar, meni tole postaja že malo grozljivo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ali mislite, da je bolje da ji za nekaj časa knjigice skrijem, ker ko pridemo notri ne vidi nobene druge igrače ampak res nobene, kot knjige. Ali imate-ste imeli, doma podobnega otroka?
|
|
|
|