Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Stereotipi o taščah...držijo ali ne? 18.5.2011 21:03:36
|
|
|
|
malibauc
|
Moja tašča je dobra kot kruh, samo včasih je malo zmedena .
|
|
|
|
RE: Stereotipi o taščah...držijo ali ne? 18.5.2011 21:04:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
čez hrib.
|
|
RE: Stereotipi o taščah...držijo ali ne? 18.5.2011 21:10:53
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* čez hrib. no sej sem vedu ! Bojiš se, da ne bi res prišel , to je !
|
|
|
|
RE: Stereotipi o taščah...držijo ali ne? 18.5.2011 21:18:45
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* čez hrib. no sej sem vedu ! Bojiš se, da ne bi res prišel , to je ! ma kaki! tak...ko je čez gozd. a veš....neki časa je lepa cesta- asfaltirana.... pol pa v naso obcino prides, je pa nek raz.****n makadam.... čak....namig: Urška
|
|
RE: Stereotipi o taščah...držijo ali ne? 19.5.2011 8:26:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj zakaj tašče ne gredo v nebesa??? ker zmaji ne letajo več kot 400m visoko se podpišem
|
|
|
|
RE: Stereotipi o taščah...držijo ali ne? 19.5.2011 8:31:13
|
|
|
|
koala
|
Mi živimo v isti hiši, v sicer ločenih gospodinjstvih. Pa je super žensak, ne vtikuje se v vzgojo sina (kar za mojo mamo nebi mogla rečt), pripravljena je pomagat in svetovat, razvaja nas vse po vrsti, predvsem z odliiiiično kuho,....V stanovanje mi nikoli ne hodi ne da bi potrkala,... Je že res da se ne strinjava z vsem, a se tudi s svojo najboljšo prijateljico ne, pa sem si jo sama izbrala. Torej moja tašča je še več kot zlata, vsaj platinasta. Aja, pozabla pripisat, najet se je ne da, je ne damo
< Sporočilo je popravil koala -- 19.5.2011 8:32:02 >
|
|
RE: Stereotipi o taščah...držijo ali ne? 19.5.2011 8:50:00
|
|
|
|
Micy
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Mi živimo v isti hiši, v sicer ločenih gospodinjstvih. Pa je super žensak, ne vtikuje se v vzgojo sina (kar za mojo mamo nebi mogla rečt), pripravljena je pomagat in svetovat, razvaja nas vse po vrsti, predvsem z odliiiiično kuho,....V stanovanje mi nikoli ne hodi ne da bi potrkala,... Je že res da se ne strinjava z vsem, a se tudi s svojo najboljšo prijateljico ne, pa sem si jo sama izbrala. Torej moja tašča je še več kot zlata, vsaj platinasta. Aja, pozabla pripisat, najet se je ne da, je ne damo No tako nekako bi lahko tudi jaz opisala naše skupno življenje. Sem pa mnenja, da so nekje snahe tiste ki delajo zdrahe in hujskajo vse povprek, ko je pa ogen v hiši je pa itak vsega tašča kriva. Trdim, da je potrebno veliko prilagajanja, spoštovanja (obojestranskega). Jaz se s taščo res zelo dobro razumem in če se dva dni ne vsedava dol pri kavi se že pogrešave. Lep dan vsem
|
|
RE: Stereotipi o taščah...držijo ali ne? 19.5.2011 15:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, včasih se sama pri sebi vprašam, če bom js tut taka....
|
|
|
|
RE: Stereotipi o taščah...držijo ali ne? 19.5.2011 18:56:25
|
|
|
|
gita10
|
Moja tašča je fenomenalna- sicer je res 500 km stran od mene vendar vem, da bi skupaj lahko fenomenalno funkcijonirale. Včasih mi je prav nerodno ker me kuje v zvezde in se vsakič tako zahvaljuje, ker po njenem lepo skrbim za njenega sina in vnuka. Ima pa malo več problemov moj mož s svojo taščo- mojo mamo - vendar smo jo že zelo dobro natrenirali tako, da sedaj tudi ona dva nimata nobenih problemov. Meni se zdi pomembno, da se stvari jasno in glasno povejo in zato je potrebno izbrati tudi primeren trenutek. Je pa zelo važno spoštovanje. Jaz jo neizmerno spoštujem in sem kar ponosna na njo kaj je vse v svojem življenju pretrpela in sem vesela, da je tako tudi vzgojila svojega sina kar meni danes kot njegovi ženi veliko pomeni. Tudi jaz svoje tašče ne zamenjam
|
|
|
|
RE: Stereotipi o taščah...držijo ali ne? 19.5.2011 20:53:10
|
|
|
|
uškinamama
|
Stanje nespremenjeno. Še zmeraj žleht v celofanu
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?