krtačka -> RE: navajanje na spanje v vrtcu (20.5.2011 20:46:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Kaj pa razgovori za službo, pisanje prošenj... Sicer pa vrtec ni noben bav bav in smilite se mi starši, ki jemljete vrtec kot nekaj negativnega. Oziroma še več, smilijo se mi vaši otroci, ker to negativnost prenašate na njih. Pa še to...moj najstarejši doma nikol ne spi, v vrtcu pa pogosto. Ne žal, ampak hvalabogu, da ne pišeš zakonov, ker za pisanje zakonov ne smeš bit ozkogled in sodit drugih po sebi. Mnenje pa seveda lahko maš. Razgovori za službo in pisanje prošenj se lahko uredi v dopoldanskem času. Vrtca ne jemljem kot nekaj negativnega, nasprotno, zdi se mi zelo pozitiven in koristen za otrokov razvoj. Gledam na udobje otroka in moje mnenje je takšno kot je. Moj otrok sedaj seveda tudi spi v vrtcu, ker sva oba v službi in mi večkrat pove, da ima vrtec zelo rad, počiva pa tam zelo nerad in je zelo vesel, ko pride babi ponj po kosilu. Sicer pa ne bi bil noben bau bau, če bi otroci, ki imajo vrtec zastonj, hodili domov po kosilu, v nekaterih državah otroci niti nimajo pravice do vrtca, če so starši brezposelni, kar se mi pa tudi ne zdi prav.
|
|
|
|