|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   službeni avto med porodniško ?
17.8.2005 13:29:30   
pika74
A ima katera službeni avto in je na porodniški? A ga je morala vrnit firmi za 1 let al kako? A plačuje boniteto?

Mal me zanima.... če katera mogoče slučajn ve:zmeden2:?

Lp
:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
17.8.2005 13:30:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2005 13:31:51   
pika74
Deni, sej še nismo noseči - sam mogoče bi mi kšna nova makina prou pršla - pa bom počas začela direktorja masirat :)-:)-:)- pa mal študiram kako je s tem.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
17.8.2005 13:34:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2005 13:40:52   
pika74
ja sam ne vem, kako je to pol med porodniško - a ga morš nazaj dat?

:zmeden2:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2005 13:57:44   
pika74
Saj v bistvu je logično, da če se plačuje boniteto, da se ga obdrži - sam dons nikol ne veš -pr teh škrtih direktorjih.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2005 14:44:59   
kitty
Pri nas...delam v državni upravi moraš avto vrniti (mi nimamo boniteto na avto ampak Magno kartico)za GSM pa plačujemo boniteto ampak ga imaš pa tudi med porodniško in s tem plačuješ boniteto. :grrr::grrr: Vem, ker je sodelavka na porodniški. 8)8)Upam, da bom čimprej srečka:nosecka:ampak bom mela služben tel. izkloplen:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2005 16:19:10   
tesa
Jst sem ga vrnila in zdaj ko sem spet nazaj; dobila eno drugo kripo:zmeden:
Mojo makino pa ma sedaj sodelavka. Sicer bi ga lahko dobila nazaj, ampak za dobre odnose bom pa tt to požrla.
Bonitete pa nisem plačevala in jo ne plačujem.
Z avtom hodim domov in na teren pa vse plačuje firma:bravo: Oz. jst ko tolk dnarja k bajt prnesem;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2005 18:18:10   
pika74
Ja bravo tesa :bravo:. No sej neki sm se pozanimala in če avto uporabljaš manj kot 500km na mesc za lastno uporabo, pol plačaš sam polovično boniteto - baje. Se prau, če maš avto v vrednosti cca. 5 mio, daš pol namest polne bonitete (cca. 50 jurjev) sam polovično.

Bomo vidl, kok mi bo direktor naklonjen in kok bom uspešna pr plazenju :)-

Lp
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2005 14:07:11   
čebelica maja
jaz sem imela sl. avto in plačevala boniteto in ga tako koristila tudi privat - skratka kot bi bil moj. Ko sem šla na porodniško sem ga morala vrniti in sedaj ko sem nazaj sem ga spet dobila v uporabo, seveda proti plačilu bonitete.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......