vrtec in otroški dodatek (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

frutolina -> vrtec in otroški dodatek (17.5.2011 13:39:23)

Ko  ste vpisale otroka v vrtec, a ste poklicale in javile spremembo ali ste morale dati novo vlogo?

josephine27 -> RE: vrtec in otroški dodatek (17.5.2011 16:00:14)

mi smo poklicali pa so nam rekli naj oddamo novo vlogo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.5.2011 16:37:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

zmajaz -> RE: vrtec in otroški dodatek (17.5.2011 16:41:15)

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Ko  ste vpisale otroka v vrtec, a ste poklicale in javile spremembo ali ste morale dati novo vlogo?

Če si letos vlogo oddajala med jan. in mar., potem je treba dati novo vlogo, ker ima CSD podatke o dohodkih za predpreteklo leto, za izdajo nove odločbe pa jih rabi za preteklo leto. Če si oddajala aprila ali pozneje, pa samo pokličeš in poveš, pa ti bodo izdali novo odločbo.

ajataja -> RE: vrtec in otroški dodatek (17.5.2011 17:46:42)

Če gre otrok v vrtec je treba takoj javit(oziroma v 15 dneh ali kako že imajo za vsako spremembo)ker če otrok ni v vrtcu imaš višji otroški dodatek in moraš pol za nazaj povrnit,ko oni ugotovijo .

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.5.2011 20:06:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

frutolina -> RE: vrtec in otroški dodatek (17.5.2011 22:29:32)

hvala vsem, posebej zmajaz tebi. mi namreč ni bilo jasno...sem poklicala ( ker pač piše JAVI spremembo) in so rekli da morem oddat novo vlogo. Pa mi ni bilo jasno zakaj. No, prejšnjo vlogo sem oddala marca tako da je zato potrebno oddat nove podatke...  čeprav mi vseeno ni jasno zakaj mi ne morejo pri stari odločbi odvzet tistih 20% in konec? Ne vem, čudno pač.

Stran: [1]