maca + klomifen- poooomoč! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

mačekmuri -> maca + klomifen- poooomoč! (16.5.2011 11:26:17)

resno razmišljam da bi drug mesec sprovala to kombinacijo... tiste ki imate izkušnje s tem kaj svetujete? je to pametno al ne preveč? kakšni so lahko negativni učinki? hvala za odgovore!

Zojatisa -> RE: maca + klomifen- poooomoč! (16.5.2011 12:33:47)

Moje mnenje je takšno jz se uporabila oboje ampak ne skupaj kako je če skupaj ne vem kakšni so učinki.
Jz sem najprej pila čaj 3 mesece potem pa nehala in jedla klomifen. In ratal je smo v 14tednu.
Če pa kdo rabi Klomifen tabletke mam eno škatlico viška cela naj piše na Zojatisa@gmail.com
lp

limonca* -> RE: maca + klomifen- poooomoč! (16.5.2011 12:36:31)

Ja, to je pa res super ideja. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]  Punce, če iščete info po netu, potem preberite stvari v celoti, ne samo napol.
Klomifen povzroča večje število foliklov, maca pa isto - kaj sledi? Hiperstimulacija!!! Ne pretiravajte. Če na klomifen ne boste ok reagirale, vam bo G itak predpisala višjo dozo. Pa obvezno naj vas spremlja z UZ.

Anonimen -> RE: maca + klomifen- poooomoč! (17.5.2011 7:35:58)

Punce jaz sem ta mesec na naravnem postopku insemenacije in sem brez stimulacije. Maco jemljem ze pol leta, saj je edina ki mi uravnava cikel. In sedaj ravno hodim na UZ in imam samo en primarni folikel in en manjši. Torej, saj pri meni, maca ne povzroča hiperstimulacije ...

Zojatisa -> RE: maca + klomifen- poooomoč! (17.5.2011 9:45:43)

Anonimen lahko da se ti zgodi kot meni no jz sm z klomifenom zanosla po naravni ampak sem tudi imela samo en folikl in še ta se je prijel, tako da držim pesti zate.
lp

Stran: [1]