Vzorci na stenah (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> Vzorci na stenah (17.8.2005 12:02:46)

Malo me drži, da bi prebarvala otroško sobico. Je že rahla rumeno- beige. Sam je na določenih mestih malo zaflekana pa bi jo z mandarino barvo douredila . Te zmešane barve imam bolj malo za kako steno ali vzorce. Mi pa nekako ne klikne dobra ideja za obdelavo. Ima katera kako fajno idejo.

ps. Všeč so mi tople barve, ki poživijo prostor.

Pajaca -> Vzorci na stenah (17.8.2005 12:08:30)

V obiju sem enkrat vidla ene take male kao štempilke, da pol naštempljaš barvo v obliki vzorca, rečmo medvedke.... so pa mel tam pri barvah pobarvane ene kvadrate pa z drugo barvo poštempljane vzorce.

Če je osnovna barva že zaflekana bi jo jaz sicer najprej celo prebarvala pa potem popacala al pa eno steno mal drgač pobarvala. Al pa kaj narišeš na steno, al pa kupiš v BC nalepke pa jih nalepiš čez, al pa kakšno bordurco.

Nasy -> Vzorci na stenah (17.8.2005 13:42:01)

Ne bom ti veliko pomagala, ker sama ne vem, kako se to naredi, kar sem pred par dnevi videla in mi je bilo zelo všeč..namreč, bilo je narejeno tako, da je bila stena do približno polovice ali še manj pobarvano v tako, rumeno-oranžno barvo, potem je bil en pas, enih 25-20 cmo malo svetlejši odtenek, nato pa so bile narisane rezine pomaranč in limon...full mi je padlo v oči, pa sem vprašala, kako je to narejeno. So mi povedali samo, da je to >prtiček< tehnika:zmeden: Itak, da nisem hotla izpast bumbar..ma še zdaj ne vem, kako je to narjeno:ups::ups:je pa izgledalo zelo lepo! Tako, če kje povprašaš, dala sem eno idejo!
Pa lepo uredi!:rozica:

Nasy -> Vzorci na stenah (17.8.2005 13:43:25)

pozabila sem napisat, da je bila druga polovica stene bela, nanjo pa so bili narisani vzorčki teh pomaranč

Meggi -> Vzorci na stenah (17.8.2005 13:53:54)

ja ej full ideja finoooooo.

Se mi zdi da bi sam še kak modelčke mogla dobit. Al če ga sama nagruntam :zmeden:

Si mi dala povod,..............

In ali si to vidla v kaki reviji?

Ali je sploh kaka res full koristna revija, ki se jo da dobiti pri nas?!

Hvala Nasy !

Minka Pobalinka -> Vzorci na stenah (17.8.2005 14:01:37)

Jaz sem slikice našla na netu, sprintala jih bom na šeleshamer in naredila šablone. To bom potem narisala na steno in pobarvala s temperami.. in zraven upala, da bo OK. :zajcek:

Anonimen -> Vzorci na stenah (17.8.2005 14:47:54)

Minka Pobalinka, še lažje bi bilo, če bi jih fotokopirala na prosojnico in z grafoskopom projicirala na steno. Potem pa obrobila s svinčnikom in pobarvala.

Drugače pa - midva sva tako naredila. Soba je bila krem barve, strop in prvo polovico zidu sva pobarvala z nežno zeleno in zaključila s samolepljivo borduro (za 10m cena 10 eurov), pohištvo in opremo pa kupila v Ikei. za barvanje sva porabila en popoldan, lepljenje bordure pa je trajalo kakih 10 minut.
Bom dala par slik v album pa si lahko ogledaš.

Anonimen -> Vzorci na stenah (17.8.2005 15:04:21)

No, tu na RR ne gre, zato pa si jih lahko ogledaš na:
http://selena.moj-album.com/
pod "sobica".

Mi smo z rezultatom kar zadovoljni. ;)

Stran: [1]