Upravičenost do AM glede na dohodke (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

Nocturama -> Upravičenost do AM glede na dohodke (15.5.2011 10:37:40)

Ojla,
ena mamica mi je na sprehodu na hitro povedala, da je smo kao glede na odločbo od CSD za otroški dodatek (kjer je razviden v kateri dohodkovni razred spadamo), upravičeni do 330g (menda?) zastonj AM mesečno. Je katera slišala kaj o tem, ali katera to uveljevlja? [sm=zmeden.gif] Kako to sploh izvedem - grem v lekarno po Novalac z odločbo od CSD ali kako? [sm=jezicek.gif]

aelail -> RE: Upravičenost do AM glede na dohodke (15.5.2011 19:24:11)

Mi smo dobili beli recept pri pediatrinji, ker menda krije občina to mi je patronažna povedala Dobili pa smo do četrtega meseca, za naprej pa ne vem.

spela** -> RE: Upravičenost do AM glede na dohodke (16.5.2011 13:43:44)

V mariboru je tako, da k pediatru prineseš odločbo o višini otroškega dodatka in če si upravičen do AM ga dobivaš na recept do 6.meseca!Nisem pa več čisto ziher kolko smo ga dobili, ampak je blo kar nekaj škatl na mesec!

Nocturama -> RE: Upravičenost do AM glede na dohodke (19.5.2011 8:22:51)

O hvala, sem iz Maribora, bom preverila! [sm=bravo.gif]

mamicaaa -> RE: Upravičenost do AM glede na dohodke (27.5.2011 17:49:07)

Mi smo dobili 3600g (9 škatl) na mesec- do dopolnjenega 6. meseca. Smo pa iz Maribora.

titanik -> RE: Upravičenost do AM glede na dohodke (27.5.2011 20:24:18)

Moja sestra bo imela kmalu starega sina eno leto in še kar dobiva mleko brezplačno.

Taddy78 -> RE: Upravičenost do AM glede na dohodke (28.5.2011 14:12:30)

Te pa se je to spremenilo? Ko sem sama rodila (isto sem iz MB), sem dobivala recept za brezplačno AM in ni imelo nobene veze z mojimi dohodki. Vmes je 2 meseca bilo plačljivo, potem pa so spet spremenili zakon in sem ga dobivala brezplačno do 6.meseca. Je pa res, da ga je bilo premalo in sem vedno morala dokupit kako škatlo ali 2.

Stran: [1]