Anonimen -> RE: CR v spinalni anesteziji (15.5.2011 8:06:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jutri grem na CR in me seveda pošteno panika daje (kljub temu, da sem že imela enkrat CR, ampak v totalni). Mi lahko prosim opišete točno kako to gre, kakšne so priprave, ti dajo kakšno pomirjevalo preden se začne, kdaj dobiš otroka, koliko časa si v intenzivni, koliko v bolnišnici, koliko časa okrevaš, kdaj lahko vstaneš, kako je z omrtvenostjo nog, ste imele kakšne posledice (migrene, slabosti,....) pomirjevala ne dobiš, že zaradi otročka ne.Jaz sem bila na intenzivni 24h, omrtvičenost nog sem čutila od 8h zjutraj do prb. 20h zvečer. Menda bi jih mogla čutit že prej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], so se sestre malo čudile. In takrat sem tudi vstala in naredila par korakov. Posledic nisem čutila čisto nobenih, bilo je enkratno doživetje v primerjavi s prvič, ko sem imela CR v totalni anesteziji. Otročka so mi dali v operacijski takoj k glavi, da sem ga poljubčkala, šele nato so ga stehtali in umili. Ko sem prišla na intenz. oddelek so mi sinčka zraven pripeljali v roku 15 min. Fajn je bilo in še enkrat bi se tako odločila. Srečno!
|
|
|
|