|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del
24.8.2011 9:46:01   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Naši vrtičkarji bodo pa v ponedeljek že v prostorih 2.starosten skupine tako da se selijo. A se vašim tudi preimenujejo skupine? Naši ne bodo več pikapolonice ampak metuljčki

naši so zdj še pomešani. skupine pa pr nas nimajo imen...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
   [Brisano sporočilo]
24.8.2011 9:54:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
24.8.2011 9:56:31   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre

Naši vrtičkarji bodo pa v ponedeljek že v prostorih 2.starosten skupine tako da se selijo. A se vašim tudi preimenujejo skupine? Naši ne bodo več pikapolonice ampak metuljčki

A res al kaj, to da nimajo imen? To pa čudn, kako se pa ločijo skupine pol, po številkah ?

Mojcek: kaj Živika se že kaj veseli it v vrtec al bi bla rajš pr gospe?

na vratih igralnice so napisane vzgojiteljice in pomočnice in to je to. men je tut bedno da nimajo imen... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2328
   [Brisano sporočilo]
24.8.2011 10:03:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2329
   [Brisano sporočilo]
24.8.2011 10:05:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2330
24.8.2011 10:06:18   
Cuba Libre

A res al kaj, to da nimajo imen? To pa čudn, kako se pa ločijo skupine pol, po številkah ?

na vratih igralnice so napisane vzgojiteljice in pomočnice in to je to. men je tut bedno da nimajo imen... user posted image

Ah to je pa čist ne otroško al kako bi se izrazila :S.

ja vem... ne moremo nič. tko pač majo.

Neposredna povezava do sporočila: 2331
   [Brisano sporočilo]
24.8.2011 10:09:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2332
24.8.2011 10:11:13   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Ah to je pa čist ne otroško al kako bi se izrazila :S.

ja vem... ne moremo nič. tko pač majo.

Sam ene pa to strašno moti - poimenovanje skupin. Nedolgo nazaj je bila odprta tema na RR, češ da je to poneumljanje in take fore.. no, sej ene itak vse moti. user posted image

ja sigurn se je kaka pripomba znašla tut pr nas in so to ukinli. ampak men je pa ful simpatično in primerno. saj so otroci, madonca!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2333
   [Brisano sporočilo]
24.8.2011 10:26:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2334
24.8.2011 10:32:59   
Cuba Libre

ja sigurn se je kaka pripomba znašla tut pr nas in so to ukinli. ampak men je pa ful simpatično in primerno. saj so otroci, madonca!!!

Točno tako, otroci so. Ma poneumlja jih sigurno kaj drugega kot pa po živalicah poimenovane skupine user posted image

maš res! user posted image

< Sporočilo je popravil Cuba Libre -- 24.8.2011 10:33:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 2335
   [Brisano sporočilo]
24.8.2011 11:55:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2336
   [Brisano sporočilo]
24.8.2011 12:08:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2337
24.8.2011 12:16:52   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

populis - se veseli in hkrati ne. varuško ima rajši, kot recimo eno staro mamo... tko da... jo bo pogrešala in bo sigurno še šla k njej. jo pa tudi vleče močno med otroke, ampak opažam, da je čedalje nežnejša in jo bo kr precej motilo takšno bolj grobo obnašanje. je ful občutljiva na to, da se drugi lepo nosijo. tko da bomo imeli še zelo zanimivo jesen in naprej... k sreči bo vsaj nekaj otrok v njeni skupini, ki grejo prvič v vrtec in se poznajo iz privat varstva drugje, tako da recimo vsaj 2 uri dnevno preživljajo skupaj.
vendar tam im vsak svojega odraslega, ki jih štima glede obnašanja in ti otroci niso nikoli izkusili biti pošipan, pa pogrižen pa tepen... tko da po izkušnjah vzgojiteljice se bodo naredile dve skupince.
ne morem pa predvidit obnašanja, ker otroci včasih ful presenetjo.

mnenje - Miele in Simens stroja; pralni in sušilni ločena. oba top v svoji ponudbi, simens je za 500 flikc cenejša ponudba z vsemi možnimi popusti oboje.
ima katera doma kaj od teh znamk? to sta prvi in drugi rang, moj vztraja, dače kupujemo, ne bo čez 3 leta spet.
vsi priporočajo miele, 500 e ni malo razlike, toda če res zdržiojo 20 let, potem ok...

čak, ne štekam zdj. zdj pol kupujeta dva aparata: pralnega pa sušilnega. in maš ponudbo od Miele in od Siemens. drži?
za siemens sicer ne vem kake ma te aparate, vem sam da ma hude in suuuuuuper kuhalne površine. za Miele pa tko vsi pravijo da je top of the tops kr pr vseh stvareh. težko ti bo kdorkoli reku kaj kok zdrži. lahk da boš tut v Gorenju naletela na super artikel, ki bo zdržal 20 let, al pa pr Miele na artikel, ki boš mela z njim ful težav. če sta oba super in jih ful priporočajo, bi se jst odločla za cenejšo ponudbo.

Neposredna povezava do sporočila: 2338
24.8.2011 12:17:50   
Cuba Libre
naš pa zdj ful rad hodi v vrtec. tk mu je všeč nova pomočnica, ki ga bo zdj naprej mela. čist zalubu se je v njo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2339
   [Brisano sporočilo]
24.8.2011 13:57:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2340
24.8.2011 14:02:16   
Cuba Libre

Cuba - dve mašini. ja. bo nekaj preuredil, pa malo bo grdo zgledalo, pa kaj čmo. šment, nobena nima tega že doma...
vem pa, da lahko tud pr top of the top naletiš na skrpucalo, le statistično je manj možnosti...

razlika v ceni med miele in siemensom pa je zato, ker miele dela v nemčiji elektroniko, ostali pa jo naročijo made in china in podobno. recimo... danes je že res težko verjet proozvajalcem in vsemu marketingu okrog.

a specifikacijo mata pa enako?

Neposredna povezava do sporočila: 2341
25.8.2011 8:39:18   
tims
Dobro jutro user posted image .

Evo mene, sem pa nazaj po gnojni angini. V soboto se je tisto praskanje od petka po grlu tok poslabšalo, da zvečer sploh nisem mogla več požirat, tako da sem šla na urgenco, dobila AB in potem čist obležala. Zdej sem že ok user posted image . Sicer še vedno na AB, ampak počutje je pa ok. Je AB kar lepo prijel.

Kako prenašate vročino? Mi imamo HB klimo doma, ker drugače ne vem, kako bi zdej te dni zdržala notr, ko sem mogla ves čas ležat.  

Neposredna povezava do sporočila: 2342
   [Brisano sporočilo]
25.8.2011 9:10:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
   [Brisano sporočilo]
25.8.2011 10:04:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2344
25.8.2011 10:22:53   
tims

Cuba - dve mašini. ja. bo nekaj preuredil, pa malo bo grdo zgledalo, pa kaj čmo. šment, nobena nima tega že doma...
vem pa, da lahko tud pr top of the top naletiš na skrpucalo, le statistično je manj možnosti...

To je dejstvo, en ma lahk cel lajf Yugota pa mu laufa ko urca, enmu bo bo Mercedez crknu kr sred ceste

razlika v ceni med miele in siemensom pa je zato, ker miele dela v nemčiji elektroniko, ostali pa jo naročijo made in china in podobno. recimo... danes je že res težko verjet proozvajalcem in vsemu marketingu okrog.

Se popolnoma strinjam. Recimo Gorenje, enkrat sem govorila z vodjo veleprodaje o artiklih izdelanih za tuj trg. Ime znamke je recimo Körting / Gorenje (nikjer napisano). V artikel za tuj trg npr. Anglijo delajo ful kvalitetneje pod No name artikli za nižje cene kot pri nas. to sem zej mal skropucala ,sej štekaš bistvo :)

Jaz razmišljam če bo treba kupiti še kr lepo pralno sušilni Hoover. Mi je moj včeri pravu da je sodelavec imel nekega Boscha dragega ko sto matr pa mu je škripnu po 2 letih in pol, popravilo bi bilo ultra drago tako da so po tako kratkem času kupovali novega. Pa vsekakor bom dokupila garancijsko dobo

Čak mal. Ne me strašit. Mi imamo Boscha in glih ene tok staruser posted image

Kaj to pomeni: dokup garancijske dobe?

Neposredna povezava do sporočila: 2345
   [Brisano sporočilo]
25.8.2011 10:30:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
   [Brisano sporočilo]
25.8.2011 10:36:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2347
   [Brisano sporočilo]
25.8.2011 10:39:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2348
   [Brisano sporočilo]
25.8.2011 10:41:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2349
   [Brisano sporočilo]
25.8.2011 10:42:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?