metuljcek321
|
Hej, julijke! Za ene par dni konec morske uživancije, potem pa jovo na jovo - paše a lot! Zdaj sva bili z babi in dedijem v Strunjanu, potem gremo še familijarno. Moj je trenutno v USA (Utah, Arizona, Nevada - mnjamsi), se vrne soon ... Sem vas brala, dogaja na polno - odlično. populis, ajme, kako je Lara? Bolje, a ne? Ja, ubogica mala, da je morala kar na operacijo ... pišček naš. Samo, da so zrihtali. POljubčke! majuška, ste torej lepo praznovali? Kdo je bil slabe volje? Upam, da ne slavljenec. Happy b'day again. ringarajka, odlično za tvoja plavalca, mala pa itak obvlada. Anja je bolj kot Tarik, Bor - totalni ziheraš. Da se ona opogumi in začne plavat z rokavčki traaaaaaja kar nekaj časa. Potem je pa tko luštno, da noče in noče ven, he, he. Almera, se že kaj kažejo kakšne možnosti za novo službo? Počitnice-to-be --> mnjaaaam! Ima pa moja frendica avtodom za oddajo (Novo mesto), too bad, da nisem prej vidla, bi se mogoče dalo kaj zmenit. No, za naslednjič, če bo katera kaj rabila, lahko povprašam. flower, superca dopust, berem, odlično, odlično ste to speljali. Congrats. tims, kako Tim? Sam, da je lahko šel, ker to bi bla pa tuga, da bi moral ostati doma, ker kolonije so pa vedno d bestične! A se kaj vidi, kolk mi net dobr dela? Mam končno Siolov trojček, aleluja, welcome to the 21st century hruška, grozno, ej, ubogi mali Nikola. Držim pesti, da se nikoli več ne ponovijo takele grozljive reči. Držita se in naj vaju pot čim prej vodi domov. Speaking of babies, kar dve priajteljici sta rodili včeraj - punčko Klaro in fantka Žaka ... yey ... Cuba, kako kaj faksič? Kakšne plane delaš za naprej? Hej, če študij še zdajle ni zalaufal, boš pa vsaj zelo lepa - noge v nulo spedenane, u, kaka bejba:) Malo šale. Naj ti učenje dobro steče in se ti plani poklapajo tako kot si jih boš zamislila. diete - se mi kar smilite, punce moje drage, k se morate držat diet, da ohranjate želeno težo. Meni se k sreči še nikoli ni bilo treba zatečt k čemu takemu, tko da so mi te teme pretty much neznane. Vidim, da grem tu in tam kakšno kilco gor, ampak, če se kaj začnem športat, tud gre normalno dol. Tud po porodu sem bila v 5-ih mesecih nazaj na prejšnji kilaži ne da bi kaj posebnega naredila za to ... redni sprehodi z malo so naredili svoje. Vam le sporočam: držte se, izberite dieto, ki je kar najbolj uravnotežena in vas ne spravlja v obup. Malo poletnega miganja in sexy julijke so seveda tuuuuuuuuu, juhuhuuuuuuuuu. Ne morem verjet, da je praktično že sredina avgusta - neeeeee, no. Tik tak, pa bo tukaj šola. No, pa saj bo prav fino, nikoli dolgočasno. Te počitnice so tko fajn, meni je poletje res nr. 1 obdobje. Morje, sproščenost, mitingi s prijatelji (aja, glih zadnjič je bla tu v Slo frendica, ki zdaj 2 leti dela v Pekingu - kva jo je blo luštno videt, ej!), uživancija na polno - I like it a loooot.