|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.8.2011 13:03:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
   [Brisano sporočilo]
11.8.2011 13:05:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
   RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del
11.8.2011 13:33:08   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre

in sm lažja za 54 evrčkov... user posted image ma ni panike! sm naročila letno zalogo za depilacijo user posted image user posted image user posted image

Peron rigot al vosek in trakce ?

vosek in trakci. sm navajena in sprifana u nulo. zdle se pa sama depiliram že... leto in pol?! tm nek. peron rigot sm si pa enkrat naročila pa se nikkr nisma ujela user posted image user posted image

ti manjka ene par rok verjetno :), soseda si tud kr sama počupa povsod, sam zadnjič se je zeznila ko se ji je mudilo pa ni trakca lepo kontra potegnilaampak je mal privzdignila in cuknla, si je cele pazduhe olupla

tut jst. vse. bikini, brazilska, noge, pazduhe. ni da ni! za brazilsko sm rabla kr ene pol leta da sm vse naštudriala. in zdj sm u 10 minutah fertik user posted image se mi je pa že tut zgodilo, da sm se olupla kje ja... boli ko hudič! ampak to se zgodi tut u salonu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
11.8.2011 13:39:23   
tims

in sm lažja za 54 evrčkov... user posted image ma ni panike! sm naročila letno zalogo za depilacijo user posted image user posted image user posted image

Peron rigot al vosek in trakce ?

vosek in trakci. sm navajena in sprifana u nulo. zdle se pa sama depiliram že... leto in pol?! tm nek. peron rigot sm si pa enkrat naročila pa se nikkr nisma ujela user posted image user posted image

ti manjka ene par rok verjetno :), soseda si tud kr sama počupa povsod, sam zadnjič se je zeznila ko se ji je mudilo pa ni trakca lepo kontra potegnilaampak je mal privzdignila in cuknla, si je cele pazduhe olupla

tut jst. vse. bikini, brazilska, noge, pazduhe. ni da ni! za brazilsko sm rabla kr ene pol leta da sm vse naštudriala. in zdj sm u 10 minutah fertik user posted image se mi je pa že tut zgodilo, da sm se olupla kje ja... boli ko hudič! ampak to se zgodi tut u salonu.

Joj, jest sem že lansko leto rekla, da bom enkrat šla, pa še kr zbiram pogum. Sama si pa doma ne bom tega delala, ker si bom na polovici verjetno premislilauser posted image

(odgovor članu Cuba Libre)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
11.8.2011 13:40:32   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Jest mam v knjigi napisan na dve uri. Ma, ja, sej se da pregurat, sam bi raj en šnicl, al pa kej bolj konkretnga, ne pa un zelenje user posted image

Ko da bi svoje misli poslušala. Včeri ko sem bla zuni z Laro, je najprej en sosed v atriju čevape začel pečt in jih z pirom polival, pol se prestavim na drug konec je začel po golažu dišat, no ko sem se še enkrat prestavla sem pa tenstan krompir zavohala, o kaki zelni juhi pa ni blo ne duha ne sluha user posted image user posted image user posted image .

Drugač pa ne morem verjet da si se tolk poredila timsica, te mam skoz u glavi uno suhceno ki kupuje oblačila na Lumpi oddelku, se te bom danes ogledala ornk na dnevni svetlobi :)

almera: uredu pol, če je znanstvena podlaga za to da je tatko 1 x več shujšal :).

Ti itak ne morš na neki hudi dieti biti, ker ogromno stvari ne ješ. Ko si hujšala recimo, kaj si izpuščala iz jedilnika kar je bil oful redilnega?

juha na sadno zelenjavni dan: jaz namečem vse živo: korenje, cvetača, brokoli, por, čebula, zelje, koleraba,peteršilj

Hehehe, kr verjem. Boš si res mogla orng ogledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2180
11.8.2011 13:45:00   
tims
Almera, teb zgleda porodi pomagajo shujšatuser posted image . Sej si po obeh ful drobcenauser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
   [Brisano sporočilo]
11.8.2011 14:03:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
11.8.2011 23:11:24   
metuljcek321
Hej, julijke!

Za ene par dni konec morske uživancije, potem pa jovo na jovo - paše a lot! Zdaj sva bili z babi in dedijem v Strunjanu, potem gremo še familijarno. Moj je trenutno v USA (Utah, Arizona, Nevada - mnjamsi), se vrne soon ...

Sem vas brala, dogaja na polno - odlično.

populis, ajme, kako je Lara? Bolje, a ne? Ja, ubogica mala, da je morala kar na operacijo ... pišček naš. Samo, da so zrihtali. POljubčke!

majuška, ste torej lepo praznovali? Kdo je bil slabe volje? Upam, da ne slavljenec. Happy b'day again.

ringarajka, odlično za tvoja plavalca, mala pa itak obvlada. Anja je bolj kot Tarik, Bor - totalni ziheraš. Da se ona opogumi in začne plavat z rokavčki traaaaaaja kar nekaj časa. Potem je pa tko luštno, da noče in noče ven, he, he.

Almera, se že kaj kažejo kakšne možnosti za novo službo? Počitnice-to-be --> mnjaaaam! Ima pa moja frendica avtodom za oddajo (Novo mesto), too bad, da nisem prej vidla, bi se mogoče dalo kaj zmenit. No, za naslednjič, če bo katera kaj rabila, lahko povprašam.

flower, superca dopust, berem, odlično, odlično ste to speljali. Congrats.

tims, kako Tim? Sam, da je lahko šel, ker to bi bla pa tuga, da bi moral ostati doma, ker kolonije so pa vedno d bestične!

A se kaj vidi, kolk mi net dobr dela? Mam končno Siolov trojček,  aleluja, welcome to the 21st centuryuser posted image

hruška, grozno, ej, ubogi mali Nikola. Držim pesti, da se nikoli več ne ponovijo takele grozljive reči. Držita se in naj vaju pot čim prej vodi domov.

Speaking of babies, kar dve priajteljici sta rodili včeraj - punčko Klaro in fantka Žaka ... yey ...

Cuba, kako kaj faksič? Kakšne plane delaš za naprej? Hej, če študij še zdajle ni zalaufal, boš pa vsaj zelo lepa - noge v nulo spedenane, u, kaka bejba:) Malo šale. Naj ti učenje dobro steče in se ti plani poklapajo tako kot si jih boš zamislila.

diete - se mi kar smilite, punce moje drage, k se morate držat diet, da ohranjate želeno težo. Meni se k sreči še nikoli ni bilo treba zatečt k čemu takemu, tko da so mi te teme pretty much neznane. Vidim, da grem tu in tam kakšno kilco gor, ampak, če se kaj začnem športat, tud gre normalno dol. Tud po porodu sem bila v 5-ih mesecih nazaj na prejšnji kilaži ne da bi kaj posebnega naredila za to ... redni sprehodi z malo so naredili svoje. Vam le sporočam: držte se, izberite dieto, ki je kar najbolj uravnotežena in vas ne spravlja v obup. Malo poletnega miganja in sexy julijke so seveda tuuuuuuuuu, juhuhuuuuuuuuu.

Ne morem verjet, da je praktično že sredina avgusta - neeeeee, no. Tik tak, pa bo tukaj šola. No, pa saj bo prav fino, nikoli dolgočasno. Te počitnice so tko fajn, meni je poletje res nr. 1 obdobje. Morje, sproščenost, mitingi s prijatelji (aja, glih zadnjič je bla tu v Slo frendica, ki zdaj 2 leti dela v Pekingu - kva jo je blo luštno videt, ej!), uživancija na polno - I like it a loooot.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2183
12.8.2011 8:15:41   
tims
Dobro jutro!

Heeeeeej, Metuljčica....... Lepo te je bratuser posted image . Evo, sva mele s Populis prav, ko sva rekli, da ziher uživate na morju. Za kolko časa ste prišli domov? Kako pa kaj renoviranje? Ste končali? Uživite še naprej, ker res bo kmalu konec teh počitnic.

Sem pa včeraj klicala v kolonijo, da malo prečekeram kako kaj naš Tim. In ga je vzgojitelj ful pohvalil, da je priden, živahen, da se je zelo hitro uklopil v družbo... Skratka vse ok. Sej to verjetn vsem rečejo isto, ampak je bilo pa fajn slišatuser posted image

Ponoč sem sanjala, da sem pojedla goro perutničk in sem bila še kar lačna. In sredi noči sem potem šla na sladoledni vrt k Ljubljanici in si sama naredila v enem škafu sadno kupo.....   user posted image  Dieta in včerajšnji večer z Almero in Neboglasnico sta mi zgleda mal škodila user posted image  Sta si taki zadevi naročili, da sva midve s Populis verjetno celo kilo gor dobile samo z gledanjemuser posted image

Dons bomo baje lahko šli že ob enih domov user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
   [Brisano sporočilo]
12.8.2011 8:21:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
12.8.2011 8:21:55   
Majuska
Jutro,

evo, imamo sončen dan ... bomo videli, kaj naj bo prinesel user posted image

Nekaj mi komplicirajo zaradi dopusta. Ne morem verjeti, po vseh nadomeščanjih so se spomnili, da bo naslednji teden kao gužva in da kako si predstavljam, da bom kar šla. Halooo? user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
12.8.2011 8:26:04   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Hej, julijke!

Za ene par dni konec morske uživancije, potem pa jovo na jovo - paše a lot! Zdaj sva bili z babi in dedijem v Strunjanu, potem gremo še familijarno. Moj je trenutno v USA (Utah, Arizona, Nevada - mnjamsi), se vrne soon ...

... zakaj se mi zdi, da nečesa ne vem? user posted image

majuška, ste torej lepo praznovali? Kdo je bil slabe volje? Upam, da ne slavljenec. Happy b'day again.

Slavljencu se je preveč dogajalo. Slabe volje sem bila najprej jaz, dan kasneje sem izvedela, da je prišlo do užaljenosti s strani babice in moje sestre  - čeprav bi morala biti jaz, ampak name se itak ni treba ozirati user posted image   eh, saj nima veze. Bo že bolje.

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
12.8.2011 8:27:40   
tims

Jutro!

Metuljčica: hellou hellou user posted image , odlično za vajine poletne uživancije. Kdaj začneš z šolskimi obveznostmi? Se nama bo uspelo skoordinirati za en poletni playdate ?

tims: aha, moje perutničke od kosila si glodala, tititititi user posted image user posted image user posted image . Drugač sem se pa od gledanja v GR jin in almerin ogormen kozarec sladolednočokladnosmetnaste zadeva zredila za 20 dag, klinc, sej bo spet kmal vitaminski dan, juhuhu, na nedeljo, nimaš boljšga
Super da vas danes spustijo domov že ob 13 00, se lahko pol komot na kavici ustaviš, tam te sodelavc odloži ko Strojani prečkajo AC, če grejo oni čez peš, boš šla pa še ti user posted image

Hehehehe,  jest bi ziher kazen plačala, če bi prečkala AC, al bi me pa kdo nagazil. A to misliš doma, da bi se oglasila? Ker drugač bi me pa sodelovc po moje lahko zapeljal do Rudnika, ker je na unmu koncu doma. S pa moram najprej pozanimat, kam bo šel ( a gre direkt domov, al bo še kam zavil)

Neposredna povezava do sporočila: 2188
   [Brisano sporočilo]
12.8.2011 8:33:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2189
12.8.2011 9:34:17   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Jutro,

Nekaj mi komplicirajo zaradi dopusta. Ne morem verjeti, po vseh nadomeščanjih so se spomnili, da bo naslednji teden kao gužva in da kako si predstavljam, da bom kar šla. Halooo? user posted image  

Ja, sej, klasika.... To se ponavad dogaja tistim, k so ful pridni. Včasih kr ne morem verjet. Eno so pri nas non-stop na dopustu, pa ni nikol panike, pri kakšnem je pa cela štala če prosi za kakšen dan. Jest do zdaj pri temu šefu še nisem imela problemov, tud kar se bolniške tiče, prej je pa ves čas blo kr neki.... No, upam, da boš vseeno šla lahko na dopust in da te ne bojo potem grdo gledaluser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
12.8.2011 9:35:37   
tims

Jutro!

Metuljčica: hellou hellou user posted image , odlično za vajine poletne uživancije. Kdaj začneš z šolskimi obveznostmi? Se nama bo uspelo skoordinirati za en poletni playdate ?

tims: aha, moje perutničke od kosila si glodala, tititititi user posted image user posted image user posted image . Drugač sem se pa od gledanja v GR jin in almerin ogormen kozarec sladolednočokladnosmetnaste zadeva zredila za 20 dag, klinc, sej bo spet kmal vitaminski dan, juhuhu, na nedeljo, nimaš boljšga
Super da vas danes spustijo domov že ob 13 00, se lahko pol komot na kavici ustaviš, tam te sodelavc odloži ko Strojani prečkajo AC, če grejo oni čez peš, boš šla pa še ti user posted image

Hehehehe,  jest bi ziher kazen plačala, če bi prečkala AC, al bi me pa kdo nagazil. A to misliš doma, da bi se oglasila? Ker drugač bi me pa sodelovc po moje lahko zapeljal do Rudnika, ker je na unmu koncu doma. S pa moram najprej pozanimat, kam bo šel ( a gre direkt domov, al bo še kam zavil)

Mislila sem doma ja, ker preden boš ti do Rudnika prišla, bom jaz že 15 x doma :)

To pa verjtno ne bo hotu zapelat. Nam je čist s poti.

Neposredna povezava do sporočila: 2191
   [Brisano sporočilo]
12.8.2011 9:46:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
12.8.2011 9:53:49   
tims
Ja, greva, ampak sej bi mogu dol zavit z AC če bi hotla k teb pridt, a ne? Da ne bi bila taka k Strojanovi. In to je njemu s potiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2193
   [Brisano sporočilo]
12.8.2011 10:04:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
12.8.2011 10:14:57   
tims

Ja, greva, ampak sej bi mogu dol zavit z AC če bi hotla k teb pridt, a ne? Da ne bi bila taka k Strojanovi. In to je njemu s potiuser posted image .

Ja to že, sam lahk odvije dol za Gameljne( 50 m od AC) pa te na avtobusni poberem on pa nazaj na AC, se prav bi imel dodatnih 100 m vožnje.

No, če bo za, da gre dol z AC, pa če bomo kmal na vašmu koncu, se pa res oglasimuser posted image . Te prej pokličem.

Neposredna povezava do sporočila: 2195
   [Brisano sporočilo]
12.8.2011 10:20:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
12.8.2011 10:29:08   
tims

Ja to že, sam lahk odvije dol za Gameljne( 50 m od AC) pa te na avtobusni poberem on pa nazaj na AC, se prav bi imel dodatnih 100 m vožnje.

No, če bo za, da gre dol z AC, pa če bomo kmal na vašmu koncu, se pa res oglasimuser posted image . Te prej pokličem.

No, če bo za, da gre dol z AC, pa če bomo kmal na vašmu koncu, se pa res oglasim . Te prej pokličem.

ok zmenjen :), da ne boš mela sam poso kuča, kuča poso user posted image user posted image user posted image , greš kdaj še mal na frjuks

Oh kli**, nimam piškotkov za Larouser posted image ! A je tam kje bliz kakšna štacuna?

Neposredna povezava do sporočila: 2197
   [Brisano sporočilo]
12.8.2011 10:32:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
12.8.2011 23:32:41   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Jutro,

Ja, sej, klasika.... To se ponavad dogaja tistim, k so ful pridni. Včasih kr ne morem verjet. Eno so pri nas non-stop na dopustu, pa ni nikol panike, pri kakšnem je pa cela štala če prosi za kakšen dan. Jest do zdaj pri temu šefu še nisem imela problemov, tud kar se bolniške tiče, prej je pa ves čas blo kr neki.... No, upam, da boš vseeno šla lahko na dopust in da te ne bojo potem grdo gledaluser posted image

definitivno grem na dopust, smo danes plačali. Jih kar kej gleda user posted image

paše malo ženskega čveka ... 4 ure pa res ni velik, a ne? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
13.8.2011 7:58:34   
Majuska
Jutro,

moj otrok ni resen ... že od 6:35 ... aaaaaaaj!

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?