Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 1.7.2011 19:54:02
|
|
|
|
Marley and me
|
Vam bom kar kopirala s teme januar 2012.. Na nuhalni smo ugotovili, da ima bejbi čez cel trebušček: ali megacisto ali pa povečan mehur - in to prav čez cel trebušček Pri njegovi velikosti 6 cm ima megacista/mehur premera 1,5cm.. Čez 2 dni smo bili spet naročeni na UZ, kjer smo ugotovili, da ni nikakršnih sprememb. Zraven tega pa sem dobila še izvide DHT, ki so bili izredno slabi - za trisomijo 13 in 18 imam tveganje 1:10 Za amnio se nismo odločili, tako da gremo na UPN. Tudi če bi izvidi bili ok, je ta megacista veliko prevelika, saj nima niti organov tam kjer bi jih moral imeti.. Tako da je popolnoma nesmiselno še delati kakršnekoli teste in zavlačevati celotno stvar Žalostna sem in jezna... Rovarka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2011 20:09:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 1.7.2011 21:57:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marley and me Vam bom kar kopirala s teme januar 2012.. Na nuhalni smo ugotovili, da ima bejbi čez cel trebušček: ali megacisto ali pa povečan mehur - in to prav čez cel trebušček Pri njegovi velikosti 6 cm ima megacista/mehur premera 1,5cm.. Čez 2 dni smo bili spet naročeni na UZ, kjer smo ugotovili, da ni nikakršnih sprememb. Zraven tega pa sem dobila še izvide DHT, ki so bili izredno slabi - za trisomijo 13 in 18 imam tveganje 1:10 Za amnio se nismo odločili, tako da gremo na UPN. Tudi če bi izvidi bili ok, je ta megacista veliko prevelika, saj nima niti organov tam kjer bi jih moral imeti.. Tako da je popolnoma nesmiselno še delati kakršnekoli teste in zavlačevati celotno stvar Žalostna sem in jezna...
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2011 23:15:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2011 9:18:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 2.7.2011 9:46:09
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro dekleta!
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 2.7.2011 15:46:02
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marley and me Vam bom kar kopirala s teme januar 2012.. Na nuhalni smo ugotovili, da ima bejbi čez cel trebušček: ali megacisto ali pa povečan mehur - in to prav čez cel trebušček Pri njegovi velikosti 6 cm ima megacista/mehur premera 1,5cm.. Čez 2 dni smo bili spet naročeni na UZ, kjer smo ugotovili, da ni nikakršnih sprememb. Zraven tega pa sem dobila še izvide DHT, ki so bili izredno slabi - za trisomijo 13 in 18 imam tveganje 1:10 Za amnio se nismo odločili, tako da gremo na UPN. Tudi če bi izvidi bili ok, je ta megacista veliko prevelika, saj nima niti organov tam kjer bi jih moral imeti.. Tako da je popolnoma nesmiselno še delati kakršnekoli teste in zavlačevati celotno stvar Žalostna sem in jezna...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 3.7.2011 9:50:24
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, mi smo pa zaspanci kar v troje ...
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2011 10:31:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2011 10:51:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2011 11:55:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2011 16:06:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2011 16:07:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2011 17:30:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 3.7.2011 20:09:44
|
|
|
|
Majuska
|
Danes pa Lukec od Lumpe. Čestitke obema junakoma!!
|
|
[Brisano sporočilo] 3.7.2011 22:06:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 4.7.2011 7:43:20
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro, pa imamo nov delovni teden, nove obveznosti, novo nadomeščanje - tokrat ta dolgo. Kr neki
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2011 8:03:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2011 8:14:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2011 8:15:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2011 8:16:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 4.7.2011 8:28:01
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro . Uf, tale vikend je pa bilo praznovalčkov . GAL, TIAN, MIRAN, MATIJA, STAŠ IN SVIT VSE NAJBOLJŠE. Sami fantki . Kako ste? Jest bi pa dons še tok spala . Čist sem še zalimana, dela pa tok, da se mi bo kr strgal. Še ta teden, pol pa gasa na dopust . RR-jka, HB sam da gre na boljše z zdravjem pri I. In upam, da ne bo tebe položilo. Eno zate. Hehehe si pa kar predstavlam maledva, kako se ravsata . Pri nas je tud večno eno vpitje . Ja, rada se imata ful. Se prov vidi - ko imata dober dan, se ful lepo igrata, Tim bere Nini knjigice, jo kej uči, ... kakšen dan sta pa taka, da bi ju kar prodala . Risanje - pisanje - ni neki navdušena nad tem. Rada barva kakšne pobarvanke, da bi sama kaj narisala, pa ne. Ok, sonček ja, ostalo pa ni šans. Naša je s škarjami zasvojena, so njena omiljena igrača (je enkrat že prekrojila Timovo posteljnino ), čisto neki druzga je pa potem pospravljanje tistih listkov
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 4.7.2011 8:36:26
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Pa dobro jutro sicer . Midva sva pa sama, Lara na počitnicah pri mojem bratu. To bosta uživala . Moj je pa včeraj Tima peljal na morje k svaku. Mi je ful dober, ker je imajo tamalo glih tok staro k naš in se ful ujemata, tko da upam, da bo ful užival. V soboto pa midva prevzameva Tima in njihovo za en teden. Ja, je treba poštukat te počitnice.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2011 8:45:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.7.2011 8:46:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?