Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 14.6.2011 13:58:21
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower tims super za Talente. Jaz letos tudi nekak ne spremljam. Sva s sistematskega. Sem malo razočarana, ker sem upala, da bova vse opravila, pa nisma. Psihologa, logopeda in zobozdravnika imava komaj 28.6. v Mariboru. Drugače je bil priden, lepo sodeloval.. sicer sem ga morala pri sluhu in vidu malo prepričevat, ampak potem je povedal vse. Zdaj pa se greva boje s spanjem.. ma meni se bo po moje spipalo zdaj, ko bo doma, samo zaradi spanja... ampak spanje rabi, v soboto sem ga pustila, je ob 17 zaspal v kuhinji na tleh Če slučajno ne zaspi, pa okoli 16 ure postane tak siten in samo trmari, da ni za nikamor več.. a spat pa ne. Eh, škoda da vama ni uspelo vse opravit že danes. Ma je kr zoprn, da se ti tko vleče ena stvar.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 14.6.2011 20:20:30
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: tims Darila - pri Timu smo kupili (obe sta bili kar pohodnici, sta veliko hodili) : pohodne palice, nahrbtnik, knjigo Najlepši izleti po Sloveniji (al pa neki podobnega),zadnje leto pa panoramski izlet z avionom in knjigico, ki so jo naredili naši otroci. Vsak otrok je narisal dve risbici, na zadnjo stran pa smo starši napisali, kaj si otroci mislijo o vzgojiteljicah. Potem smo dali vezat, na prvo stran pa smo dali še skupno sliko vseh otrok in vzgojiteljic. Ful je bilo lepo.. Pri vseh darilih pa smo itak imeli dogovorjeno, da če jima ne bi bilo všeč, da si lahko zamenjata za kaj drugega. Kar se kozmetike tiče - tuki smo imeli eno leto kar orng kreg, ker so nekateri hotl to kupit. Fajn je, če si res 100% sigurn, da to uporabljajo, če ne, je pa resnično škoda denarja. To je moje mnenje vi ste se pa res fajn organizirali, ful lepo, tims! to pa sta mogli bit veseli kozmetika...meni se tudi zdi neprimerno. kozmetike niti za prijatelje ne kupujem, če ne vem, kaj uporabljalo. To izhaja iz lastne izkušnje, ker mi je včasih sestrična kupovala kozmetiko neko drago kozmetiko - seveda z dobrim namenom, ampak moji koži ni ustrezala. Tako da punce, če boste nekomu kupovale kozmetiko, mu najprej pokukajte v kopalnico naši vzgojiteljici bosta dobili vsako eno bonboniero, ker se starši nismo nič posebej menili. enim očitno ni do tega.
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 14.6.2011 21:53:16
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka marley and me...vidim te sem se komaj in komaj spomnila kera si. napiši kaj... Saj reeeees. Konec maja je bila poroka, a ne, Marley? Si zlezla v obleko? Kako se pa drugače počutiš? Hej hej babe žabe Ja, kaj naj rečem.. Poroka je uspela 100x bolje kot sem si sploh predstavljala in upala, v obleko sem pasala glih za glih in komaj čakala da jo slečem, da sem se lahko normalno najedla, brez da bi mi začela pokat po šivih Drugače je nosečnost tak tak - mislim, saj je vse v redu, samo prenašam jo dosti težje kot prvo: bilo mi je slabo, trebuh se mi že kr fajn pozna, pa ga že zdaj težko nosim naokrog, kaj šele bo potem
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2011 22:13:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 14.6.2011 22:18:14
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower o rovar_ka Si že povedala bližnjim za nosečnost? ja, vsi že vejo No, mojim in njegovim sva kar hitro povedala, na maminem roj. dnevu je zvedla ostala žlahta, šefici sem tudi prejšnji teden povedala, zdaj pa lahko zaradi mene ve cel svet sicer pa itak težko skrivam, ker sem v osnovi zelo ploska v trebuhu in se mi že fajn pozna, sploh ko se najem
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2011 22:31:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2011 22:31:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2011 22:35:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2011 22:44:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2011 22:58:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2011 23:09:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 15.6.2011 8:07:02
|
|
|
|
Cuba Libre
|
jst sm pa včerej kupla v mladinski knjigi tako malo pleteno vrečkico, ki je notri taka centimeterska punčka iz cvirna in blaga. reče se punčka za odganjanje skrbi. jo daš zvečer pod pojšter, poveš svoje skrbi in čez noč odidejo zraven bom dala bonbončke JA!energija.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 8:15:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 15.6.2011 8:32:38
|
|
|
|
Majuska
|
Jutro! Zaspana sem v nulo - potem naj pa sledim napotkom kolegice, ki jo bom nadomeščala Ja polna luna, pa glih v vrtcu imamo zaključek - verjetno bo pestro!
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 8:44:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 8:55:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 9:01:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 9:03:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 9:08:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 9:14:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 9:19:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 9:21:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 9:29:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 9:31:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2011 9:38:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?