glugluglu
|
oj spet se malo javljam, saj jaz vas kar berem, vsaj približno, samo za pisati mi pa potem že zmanjka časa... Tudi pri nas v vrtcu so imeli temo "družina", smo prinesli slike in izpolnili obrazec kdo je vse v družini. Pred tem so pa barve osvajali in jih čisto osvojili. Se ne spomnim, da bi ta večja dva tako obvladala barve v tem času. RR-ajka jaz sedaj gledam superge.si, ker moram za oba fanta naročiti japonke, pa še ene superge za Tiana, ti si enkrat nazaj naročala -kazala japonke za T in I. A si jih že dobila? So ok? Sprašujem zato, ker sva s Tianom nekaj tudi že pri nas v trgovini ene čisto navadne sprobavala in mu ni šlo gor na nogo, Ninine japonke adidas pa lepo obuje (in bi kar stalno v njih hodil), samo so večje seveda. tims, na morje gremo na Pag v mobilne hiške v kamp Šimuni, to je za 10 dni, potem bomo pa še šotor s seboj vzeli, če bi slučajno bili pri volji kaj podaljšati. metuljcek, si zadnjič dala pobudo za eno srečanje se mi zdi? če bo kaj mi lahko prosim, še po sms-u sporočite, ker sem na RR ne pridem vsak dan. Sem pa za kakšno večerno varianto - kino,..., samo saj je še malo časa, bo kmalu dopust... Smo pa danes doma, Tian je v sredo pozno zvečer bruhal, potem v četrtek je bil doma, je bilo vse ok, lepo pil, jedel, nič takega, danes se mi je pa zdel majčkeno vroč in je imel zjutraj 37 vročine. Zgleda pa čisto ok, res pa, da to merim v ušesu. Pa še celo enkrat je kazalo 36,6 v enem ušesu, ampak smo raje doma ostali, drugače smo imeli namen iti v LJ. po nakupih.
|