|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del
11.6.2011 15:51:19   
glugluglu
oj
spet se malo javljam, saj jaz vas kar berem, vsaj približno, samo za pisati mi pa potem že zmanjka časa...

Tudi pri nas v vrtcu so imeli temo "družina", smo prinesli slike in izpolnili obrazec kdo je vse v družini. Pred tem so pa barve osvajali in jih čisto osvojili. Se ne spomnim, da bi ta večja dva tako obvladala barve v tem času.

RR-ajka
jaz sedaj gledam superge.si, ker moram za oba fanta naročiti japonke, pa še ene superge za Tiana, ti si enkrat nazaj naročala -kazala japonke za T in I. A si jih že dobila? So ok? Sprašujem zato, ker sva s Tianom nekaj tudi že pri nas v trgovini ene čisto navadne sprobavala in mu ni šlo gor na nogo, Ninine japonke adidas pa lepo obuje (in bi kar stalno v njih hodil), samo so večje seveda.

tims, na morje gremo na Pag v mobilne hiške v kamp Šimuni, to je za 10 dni, potem bomo pa še šotor s seboj vzeli, če bi slučajno bili pri volji kaj podaljšati.

metuljcek, si zadnjič dala pobudo za eno srečanje se mi zdi? če bo kaj mi lahko prosim, še po sms-u sporočite, ker sem na RR ne pridem vsak dan. Sem pa za kakšno večerno varianto - kino,..., samo saj je še malo časa, bo kmalu dopust...

Smo pa danes doma, Tian je v sredo pozno zvečer bruhal, potem v četrtek je bil doma, je bilo vse ok, lepo pil, jedel, nič takega, danes se mi je pa zdel majčkeno vroč in je imel zjutraj 37 vročine. Zgleda pa čisto ok, res pa, da to merim v ušesu. Pa še celo enkrat je kazalo 36,6 v enem ušesu, ampak smo raje doma ostali, drugače smo imeli namen iti v LJ. po nakupih.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
11.6.2011 16:03:57   
glugluglu
majuska, ste imeli pa res zoprno nesrečo, dobro, da ni bilo kaj hujšega, upam, da si je tudi tisti fant zapomnil kaj se je zgodilo, tile otroci itak ne razmišljajo drugače dokler se kaj ne zgodi.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 20:16:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 20:23:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1154
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 20:30:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1155
11.6.2011 20:45:09   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Včeraj smo imeli pred vrtcem manjšo nesrečo. Nek mulc je pridivjal na kolesu mimo nas in zbil Aleksandra. Z mojim nisva videla, kaj točno se je zgodilo, ker sva odpirala vrata na avtu, ampak sodeč po tem, kako je Aleksander padel, ga je oni fant zadel od zadaj. Je bilo joka in solz, umazana obleka ... Smrkavca sva zahrulila, ni imel več kot 10 let, Aleksander se je ful ustrašil user posted image   zvečer sva videla, da ima posledice udarca na hrbtu - no, ampak na srečo ni bilo hujšega.

Ne vem, zakaj mora mularija z bicikli tako noreti po pločnikih. Tam v naselju je vedno ful ljudi na tej poti ... user posted image

vaaaa, mi kr dlake dvigne. dobro, da se je vse srečno izteklo!

ko smo mi odhajali z vrtca, je blo enkrat podobno, ampak na srečo našega fanta tisti pobič ni zadel. v bistvu bi bil pa naš kriv, ker je tekel brezglavo in gledal nekam vstran, oni pa je tud s polnim gasom pripeljal po klancu.
ma to so lahko še kr hude nesreče.
se spomnim, da sem bla čist frapirana takrat, ko sem potem razmišljala kaj vse bi se lahko zgodilo.

mene je prijelo, da bi poklicala starše in jim povedala 'svoje'. Upam, da ga bo izučilo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1156
11.6.2011 20:59:43   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

RR-ajka
jaz sedaj gledam superge.si, ker moram za oba fanta naročiti japonke, pa še ene superge za Tiana, ti si enkrat nazaj naročala -kazala japonke za T in I. A si jih že dobila? So ok? Sprašujem zato, ker sva s Tianom nekaj tudi že pri nas v trgovini ene čisto navadne sprobavala in mu ni šlo gor na nogo, Ninine japonke adidas pa lepo obuje (in bi kar stalno v njih hodil), samo so večje seveda.

ja, mi že nosimo te japonke. I so superske, ful jih rada nosi, kadar je le vreme jih ima na nogah, še po hiši jih je imela prve dni user posted image  take res simpatične so.

T so pa prvi dan rahlo obribale med prstki in jih nisva obula ene par dni, čeprav jih je hotel..no zdaj se je pa že ful lepo navadil in jih z veseljem nosi.

je pa res, da so I bolj fajn na nogi, ker nima tak visoke, kot T. Ona si jih že od začetka sama obuje, njemu sem pa mogla pomagat, se mi zdi, da je tisti zgornji del kr ozek...ampak kot vidim, se raznosijo...zdaj si jih že sam natakne.  

zdaj ne vem kakšno št. imajo tvoji...jaz sem naročla 26,5...drugače pa nekatere nosita še 25, pa sem opazla, da sploh ne bi smeli meti manjših.

tole pa je še za vaše zdravje user posted image user posted image

o hvala, dobro, da sem malo počakala, naš ima malo manjšo nogo, imam naročilo še pripravljeno in sem hotela naročiti 23,5, pa zdaj ne vem ali bi raje 25,5 (vmes ni št, pa ne vem ali nikoli ni bilo, ali je povsod zmanjkalo). Zadnjič sem mu ene sandale v Massu kupila 23, 24 so mu bile čisto prevelike, ampak superge nike ima pa 25 (samo nike ima manjše št.).

Neposredna povezava do sporočila: 1157
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 21:02:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
11.6.2011 21:06:55   
glugluglu

flower, bravo za pohvale vzgojiteljice glede Lana. user posted image  nastopanje pa...saj veš, eni so za to, drugi pač ne. nič se ne sekiraj.

meni je pa rekla v petek v vrtcu, da T ful divja, pol pa je dodala da tudi I, da sta cel dan nekaj divjala user posted image user posted image  
ampak ni to rekla sama od sebe...ko sem prišla po njuju sem vprašala T, če je bil priden in če je ubogal vzgojiteljico, no pol pa je rekla....
dodala je še, da so na spomlad in na sploh poleti vsi otroci bolj podivjani, manj zbrani,...pa kljub temu sem mela pol doma pogovre z njima. zdaj kolk je zaleglo, pa tak same veste...nič, nada, zero, niente...

mah...pač nista tihe, sive miške...kaj naj? user posted image  bo že boljše.

saj bolje, da sta bolj živahna kot pa obratno, kasneje jima bo to bolj prišlo prav

Neposredna povezava do sporočila: 1159
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 21:08:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1160
11.6.2011 21:10:30   
glugluglu

Včeraj smo imeli pred vrtcem manjšo nesrečo. Nek mulc je pridivjal na kolesu mimo nas in zbil Aleksandra. Z mojim nisva videla, kaj točno se je zgodilo, ker sva odpirala vrata na avtu, ampak sodeč po tem, kako je Aleksander padel, ga je oni fant zadel od zadaj. Je bilo joka in solz, umazana obleka ... Smrkavca sva zahrulila, ni imel več kot 10 let, Aleksander se je ful ustrašil user posted image   zvečer sva videla, da ima posledice udarca na hrbtu - no, ampak na srečo ni bilo hujšega.

Ne vem, zakaj mora mularija z bicikli tako noreti po pločnikih. Tam v naselju je vedno ful ljudi na tej poti ... user posted image

vaaaa, mi kr dlake dvigne. dobro, da se je vse srečno izteklo!

ko smo mi odhajali z vrtca, je blo enkrat podobno, ampak na srečo našega fanta tisti pobič ni zadel. v bistvu bi bil pa naš kriv, ker je tekel brezglavo in gledal nekam vstran, oni pa je tud s polnim gasom pripeljal po klancu.
ma to so lahko še kr hude nesreče.
se spomnim, da sem bla čist frapirana takrat, ko sem potem razmišljala kaj vse bi se lahko zgodilo.

mene je prijelo, da bi poklicala starše in jim povedala 'svoje'. Upam, da ga bo izučilo user posted image

zakaj nisi, če ga poznaš? niso to heci.

mene je enkrat (se ne spomnim po pripovedovanju mame vem) en tudi s kolesom takole podrl na pločniku. menda se je dobesedno zakadil v mene od zadaj. in še sreča, da me je mama držala za roko in me nekak ujela, da nisem padla po tleh. še ona se je menda spotaknila in skoraj sva obe poletele.

mi pa še danes tisti fant, enih 5 let je starejši od mene, reče da ne bo nikoli pozabil kako ga je moja mama takrat najurla user posted image  menda ima še danes rešpekt pred njo, če jo kje sreča.

se mi zdi, da pri takih stvareh, če otroka drugi najurijo še bolj zaleže kot starši, se res kar ustrašijo, sploh, če so starši bolj "pasivni"

Neposredna povezava do sporočila: 1161
11.6.2011 21:21:58   
glugluglu

glugica..glede številke je pa zdaj res nerodna situacija...da mu ne bojo 25,5 čisto prevelike, če nosi še 23... joj, težko ti rečem. user posted image

zdaj sem vzela raje večje, potem bom pa videla, če bodo prevelike, da jih zamenjamo

Neposredna povezava do sporočila: 1162
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 21:42:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1163
11.6.2011 21:54:48   
glugluglu

ja, saj se da menjat tako kot praviš.

ful hitro pošljejo.
jaz sem jih naročla v nedeljo zvečer, v sredo so že bli pri nas.

ja sem že ugotovila, sem si 2 tedna nazaj v sredo zvečer jakno naročila, v soboto dopoldan so jo že prinesli, jaz pa doma brez gotovine in sem morala potem na poštouser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1164
   [Brisano sporočilo]
12.6.2011 10:34:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.6.2011 10:46:38   
Majuska
Jutro! user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1166
13.6.2011 7:47:40   
Majuska
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
13.6.2011 7:48:13   
Majuska
A naj sploh kaj rečem?

'jutro

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
13.6.2011 8:17:40   
tims

A naj sploh kaj rečem?

'jutro

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Dobro jutro, Majuska.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
   [Brisano sporočilo]
13.6.2011 8:20:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1170
13.6.2011 8:26:04   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Dobro jutro. user posted image

Grem v šoping.. user posted image

Kaj lepega nabaviuser posted image

Mi smo pa dočakal našga Timauser posted image . Najbolj se je razveselil muffinovuser posted image . Sicer naju je z Nino objel, pa dal lupčka, ampak ko je pa muffine videl, se je pa konkretno razveseliluser posted image .

Nč, šibam delat.

Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.6.2011 8:39:49   
Cuba Libre

Dobro jutro. user posted image

Grem v šoping.. user posted image

uživaaaaaaaaaaaaj!

še en dobro jutro od mene! sam morem povedat, da ste bolj slabo držale pesti... sm padla kolokvij in izpita nisem naredila user posted image zdaj pa se morem naučiti vso snov in imam izpit že v petek user posted image tole bo še pestro ta teden. upam, da mi uspe... diploma pa je tko padla v vodo, ker bi imela zagovor v četrtek.... eh user posted image user posted image user posted image

zaključek v vrtcu imamo v sredo, že komaj čakam, da vidim male škrate. mali doma pridno vadi... kar naprej nekaj o miški in krtu razlaga... me že prav zanima kaj imajo pripravljeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
   [Brisano sporočilo]
13.6.2011 9:09:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
   [Brisano sporočilo]
13.6.2011 9:12:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1174
13.6.2011 9:19:01   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

ja, saj se da menjat tako kot praviš.

ful hitro pošljejo.
jaz sem jih naročla v nedeljo zvečer, v sredo so že bli pri nas.

ja sem že ugotovila, sem si 2 tedna nazaj v sredo zvečer jakno naročila, v soboto dopoldan so jo že prinesli, jaz pa doma brez gotovine in sem morala potem na poštouser posted image user posted image .

Meni se to redno dogaja.. user posted image Nimam navade imet veliko gotovine v denarnici, ker večinoma plačujem s kartico. Pošta bi pa tudi lahko imela terminale..

saj mislim, da se to dandanes večini dogaja, da nimamo ne vem koliko gotovine v denarnici. me poštar skoraj vedno preseneti...mah, grem pač na pošto, kaj hočeš. user posted image
flower, a vaša pošta nima terminala?

mi mamo take bumbarje poštarje, da ms cel dopoldan doma, pol pa dobim listek v nabiralnik... pol pa znorim na pošti! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?