Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 8:32:13
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro . Jest sem pa dons naspanaaaaaa. Sem spet že z Nino zaspala . Zjutraj sem se pa zbudila minuto pred uro. Matr mam radar Je pa pasalo spat.. Majuska, dej povej - kakšen to sistem hrane uvajaš? Misliš kakšno dieto, ali samo prehrano nasploh? Jest se vse bolj zavedam, da doma nič kaj dost zdravo ne jemo. Se mi zdi vse kr neki . Metuljčica, joj, isTo je pri nas glede obiska pri dr. Si naročen ob uri, dirkaš, da ne zamudiš, pol pa čakaš, čakaš, čakaš... Upam, da bo Anja čim hitrej brez noric. CL, naj ti hitro mine čas do junija, da boš imela potem veliko časa, pa veliko sreče . Kar se pa malega tiče... ja, pelješ ga lahko, pol boš pa vidla kaj bo
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 8:40:41
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska, dej povej - kakšen to sistem hrane uvajaš? Misliš kakšno dieto, ali samo prehrano nasploh? Jest se vse bolj zavedam, da doma nič kaj dost zdravo ne jemo. Se mi zdi vse kr neki . protiglivično dieto imam - brez mlečnih izdelkov, brez bele moke, vseh sladkorjev in brez sladkega sadja, no še bi se našlo ... groza od groze. Tako da odpadejo moje instant kavice, ker vsaka vsebuje kaj mlečnega. A je** ga, zdravje je pač treba porihtat!
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 8:44:30
|
|
|
|
3jeMi
|
morgen... IZVIRNO SPOROČILO: tims Jest sem pa dons naspanaaaaaa. Sem spet že z Nino zaspala . Zjutraj sem se pa zbudila minuto pred uro. Matr mam radar Je pa pasalo spat.. Majuska, dej povej - kakšen to sistem hrane uvajaš? Misliš kakšno dieto, ali samo prehrano nasploh? Jest se vse bolj zavedam, da doma nič kaj dost zdravo ne jemo. Se mi zdi vse kr neki . ad1... meni pa mogoče manjka kakšna minutka ad2... tudi pri nas... ker je vedno vse na hitro skupi zmetano, zato sem jaz zdaj mojemu zatežila, da hodiva med tednom v službi na malice (itak mi je šlo na živce, ko sem najprej iz službe domov letela, pa direkt za štedilnik, pa pospravit in je mimogrede ura 17-18, mali mi je pa za ritjo stal in težil kdaj gremo ven), vsaj večerjo v miru pripravim, med vikendom pa itak v miru skuham kaj boljšega... opa, menda za RD dobim Roombo ... moj možek (he wannabe George Clooney ) pa Nespresso aparatek... HB za prijatelje , ki Roombo imajo in so mojega full navdušili, ker prej sem jaz samo omenila, je že stokcal kaj to rabimo... itak, je to kaj novega?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2011 8:47:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2011 8:49:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2011 8:52:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 8:52:56
|
|
|
|
3jeMi
|
... evo, udeležence Balkanskega bojevnika (špijuna, al' ne vem česa že) so dostavili na sodišče... ob torkih in četrtkih je tak rompompom klele okoli... ... prejšnji četrtek sem pozabila na to in grem domov mimo sodišča, zunaj pa vsi zamaskirani, pa orožje, ej, me je kar zmrazil... bljak
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 8:54:01
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Dobr jutr, še ena zaspanka tle, se mi zdi ko da sem dojila na uro in pol. Naša miš ma že dva teedna foro da jamra in stoka, joka in naju kliče ponoči. Tajming ma pa ubitačen, so ravno takšni časovni razmaki med jokanjem da glih zasiš pa te zbudi, i tako više puta :S. Sem bila že čist mravljinčasta okol 02 00 zjutri. p.s. bejbi, danes je polna luna...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 8:57:06
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera 3jeMi - meni je Roomba zakon - sicer je posesa 100%, ampak takole za sproti je pa krasno. Ampak jo moraš res uporabljat ko greš ven, ker je kar glasna. Meni je krasna za predsobo, ki je ko peskokop, pa za kuhinjo in seveda pod mizo. vem, verjamem... samo, če jaz decu to govorim, ne sliši, prijatelji so ga pa čisto navdušili... oni imajo pa tepihe skoraj po celem stanovanju in menda se je mala mična gospodična kar ornk zapodila vanje ter konkretno spucala, sploh nista mogla verjet
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 9:05:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi p.s. bejbi, danes je polna luna... mogoče sem pa zaradi tega taka koma
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2011 9:05:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2011 9:11:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 9:14:52
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi p.s. bejbi, danes je polna luna... mogoče sem pa zaradi tega taka koma a ni ponavadi učinek "prazne lune" takšen da smo čist down ? kokr na koga, to je lahko pri vsakem drugače
< Sporočilo je popravil Majuska -- 17.5.2011 9:18:58 >
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2011 9:15:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 9:19:59
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi p.s. bejbi, danes je polna luna... mogoče sem pa zaradi tega taka koma a ni ponavadi učinek "prazne lune" takšen da smo čist down ? kokr na koga, to je lahko pri vsakem drugače ajajaj kdo bi razumel ta astro svet , jaz pri polni luni običajno slabše spim. pri prazni sem včasih bolj razdražljiva - tudi na Aleksandra različno vpliva.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2011 9:22:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 9:25:26
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tudi jaz se različno počutim, zanimivo je to da se ob vsaki polni luni ne isto, enkrat nemirna , nervozna drugič skulirana brez problemov. BTW sem si izračunala podznak, moram samo še točno uro preveriti, po eni mi zračuna tehtnico po drugi pa škorpijona verjetno si glede ure nekje med obema znakoma. rabiš en program, da ti izračuna pravo karto - lahko mi pošlješ podatke, pa bom ob priliki pogledala (točen datum, ura in kraj rojstva). škorpijonka v podznaku? hmmm, ne verjamem ...
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 9:26:23
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi p.s. bejbi, danes je polna luna... mogoče sem pa zaradi tega taka koma a ni ponavadi učinek "prazne lune" takšen da smo čist down ? kokr na koga, to je lahko pri vsakem drugače ajajaj kdo bi razumel ta astro svet , jaz pri polni luni običajno slabše spim. pri prazni sem včasih bolj razdražljiva - tudi na Aleksandra različno vpliva. Hehehe, tud men je tole znanstvena fantastika. Je pa res, da pri nas Nina kakšen dan pred polno luno slabo spi, pa tečna je tud za pop****
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 9:28:28
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska, dej povej - kakšen to sistem hrane uvajaš? Misliš kakšno dieto, ali samo prehrano nasploh? Jest se vse bolj zavedam, da doma nič kaj dost zdravo ne jemo. Se mi zdi vse kr neki . protiglivično dieto imam - brez mlečnih izdelkov, brez bele moke, vseh sladkorjev in brez sladkega sadja, no še bi se našlo ... groza od groze. Tako da odpadejo moje instant kavice, ker vsaka vsebuje kaj mlečnega. A je** ga, zdravje je pač treba porihtat! Ojoj, tole se pa nič fajn ne bere . Upam, da se kmalu porihtaš, da bo tud kakšna kavica lahko padla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2011 9:29:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 9:31:46
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis tudi jaz se različno počutim, zanimivo je to da se ob vsaki polni luni ne isto, enkrat nemirna , nervozna drugič skulirana brez problemov. BTW sem si izračunala podznak, moram samo še točno uro preveriti, po eni mi zračuna tehtnico po drugi pa škorpijona verjetno si glede ure nekje med obema znakoma. rabiš en program, da ti izračuna pravo karto - lahko mi pošlješ podatke, pa bom ob priliki pogledala (točen datum, ura in kraj rojstva). škorpijonka v podznaku? hmmm, ne verjamem ... Jest bi tud to mela
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2011 9:32:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2011 9:33:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 9:33:41
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis tudi jaz se različno počutim, zanimivo je to da se ob vsaki polni luni ne isto, enkrat nemirna , nervozna drugič skulirana brez problemov. BTW sem si izračunala podznak, moram samo še točno uro preveriti, po eni mi zračuna tehtnico po drugi pa škorpijona verjetno si glede ure nekje med obema znakoma. rabiš en program, da ti izračuna pravo karto - lahko mi pošlješ podatke, pa bom ob priliki pogledala (točen datum, ura in kraj rojstva). škorpijonka v podznaku? hmmm, ne verjamem ... Jest bi tud to mela jst tut
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del 17.5.2011 9:37:29
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Majuska, dej povej - kakšen to sistem hrane uvajaš? Misliš kakšno dieto, ali samo prehrano nasploh? Jest se vse bolj zavedam, da doma nič kaj dost zdravo ne jemo. Se mi zdi vse kr neki . protiglivično dieto imam - brez mlečnih izdelkov, brez bele moke, vseh sladkorjev in brez sladkega sadja, no še bi se našlo ... groza od groze. Tako da odpadejo moje instant kavice, ker vsaka vsebuje kaj mlečnega. A je** ga, zdravje je pač treba porihtat! Ojoj, tole se pa nič fajn ne bere . Upam, da se kmalu porihtaš, da bo tud kakšna kavica lahko padla. ja, samo da spravim packo ven ... hvala tims
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?