metuljcek321 -> RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del (16.5.2011 21:40:16)
|
Hej Iraya & Tarik, prva naša 3-letnika, vse naj, naj, naj, bodita nasmejana in razigrana še naprej: [img]http://www.shrani.si/f/2X/Lr/4kwAMoxs/twins.jpg[/img] (PS: Ne morem verjet, da so že toliko stari naši malčki & da že tako dolgo tukajle čvekamo ... vau ...) Anja je bila pri dr (sva se konkretno načakali - ej, pa zmeraj hitim, da bi ble točno tam - in pol VEDNO čakam, k je zabasan parking & se sekiram, k prideva mal kasnej - no, pol pa eno uro bingljava v čakalnici ... klasika) ... mora bit še doma, čeprav meni se zdijo že prav lepo suhe in krastave noričke, pa je rekel, da mora bit res noro, noro suho, da ni več kužna ... OK ... jaz se sicer jutri vračam v službo, doma se mi že krepko meša, bo pri naših dveh miška ... počuti se v redu, mal ji pa že najeda tole svalkanje od nedelje naprej ... jo razumem 101% ... šola tomorrow ... bizi, bizi, popravljamo NPZ-je ža 6. r. popoldne ... pišemo teste, sprašujemo, akcija na polno ... v četrtek pa še zadnjič letos govorilne - oh yeah ... junij bo res kmalu tukaj ... potem pa dolgo, vroče poletje - to mi deli! hruška - totalno te razumem - razen nosečnosti takorekoč lahko kar kopiram tvoja občutja k meni ... delavci tukaj big time že kar nekaj časa & še se bo dogajalo - mislim, da še nisem čist na polovici ... kolk je pospravljanja in koordiniranja - uf, glava peče ... bo pa lepo, to pa sigurno ... še mal & bo boljša scena, you'll see ... računalniki yes, papir no - ej, glih z mami sva se zadnjič pogovarjale, ko mi je pravila, kako zdaj zgleda njeno delo v knjigovodstvu: nobenega papirčka več, prav vse je v računalu - in potem buli uč v ekran all day long - grozno! Zgleda pa res, k da igrce špilaš skoz. Talenti včeraj - popolnoma se strinjam, ej - prva polfinalna oddaja mi je bla zeloooo bolj všeč & je ponudila za en razred boljše kandidate. Škoda, da so jih tko čudno namešali. So bli pa izbrani 3je meni tudi všeč - sem pa točno vedla, da bo šel naprej Jaka s svojo tećko življenjsko zgodbo - pa kar nisem se mogla nehat čudit, da je tko majhen ... talentiran, a tak pikec ...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] smešno, ne, kaj človeku roji po glavi, ko gleda opala, Cuba, dobr šibaš proti koncu - evo, že zdajle stiskam pesti za četrtek ... pol pa grande finale & je to to ... ena diplomica & si fertik ... kulsko nanka, kako se držiš ti? Tud že šibaš proti koncu?
|
|
|
|