Masha_M -> Naravni vlažni robčki za nego (14.5.2011 12:24:57)
|
Zdravo mamice in očki! Pri nas doma sinčku čistimo ritko, obraz in roke s tosaminimi krpicami za enkratno uporabo, namočenimi v toplo vodo. Ta opcija seveda odpade, če nismo doma. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Dolgo časa sem se spraševala, zakaj za vraga bi morala otroka na sprehodih packati z vso tisto kemijo, dišavami in raznimi "dobrohotnimi" dodatki ala aloe vera, kamilice, lanolin in vem kaj še vse dodajajo v te vlažne robčke. Sama imam zelo občutljiv nos in mi dejansko večina teh stvari prav smrdi, ker pretiravajo z dišavami, poleg tega res ne vidim razloga, zakaj bi morala otroka mazati s čisto kemijo. Po dolgem iskanju sem na netu le našla vlažane robčke, ki so navlaženi samo z vodo. So tudi malo debelejši in mehkejši kot običajni vlažni robčki, žal pa so tudi nekoliko dražji, ker se na žalost ne prodajajo v milijonih paketkov kot razni Pampers in Nivea robčki. Zanima me, če bi bila še kakšna mamica zainteresirana za uporabo tovrstnih vlažnih robčkov, saj me močno mika, da bi poskušala poiskati koga, ki bi to uvažal, ali pa da bi nas vsaj nekaj skupaj to naročalo v večjih količinah, da bi se znižali poštne stroške.
|
|
|
|