pelin
|
Bonbonček,verjemi mi da mi gre pošteno na kozlanje,ko vidim npr. na občini,kako se 3/4 časa pasejo in zdraven še mastno zaslužijo.Delam cel mesec,zdraven še cca.en teden nočnih in dobim kur**vih 560 €,borit se za minimalca,še scat ne mormo v miru,ker se bojimo da bo kdo prišel za nami.Regresa letos ne bomo vidli oz.še premišljujejo če nam bi gadali.Zdraven pa organizirajo veliko fešto. Zdej mi povej,a je to pošteno ? In da ne bo pomote.Ne mečem vse v isti koš. IZVIRNO SPOROČILO: viroza Bonbonček,verjemi mi da mi gre pošteno na kozlanje,ko vidim npr. na občini,kako se 3/4 časa pasejo in zdraven še mastno zaslužijo.Delam cel mesec,zdraven še cca.en teden nočnih in dobim kur**vih 560 €,borit se za minimalca,še scat ne mormo v miru,ker se bojimo da bo kdo prišel za nami.Regresa letos ne bomo vidli oz.še premišljujejo če nam bi gadali.Zdraven pa organizirajo veliko fešto. Zdej mi povej,a je to pošteno ? In da ne bo pomote.Ne mečem vse v isti koš. Res je čazdelje večji tale razkorak med enimi in drugimi ...sama sem med tistimi, ki so regres že dobili ker sem že kar krepko let v šolstvu....Mi je pa bilo dano pred več kot desetletjem zaradi svoje mladostne nezrelosti za nekaj časa poskusiti delati v gospodarstvu...na tri izmene...petek in svetek...čakati na plačo, ki je veselo zamujala...čakati na regres, ki ga še danes nisem dobila...Študij, ki sem ga za nekaj let prav zaradi denarne neodvisnosti obesila na klin, mi je kar naenkrat prav zaradi tega zopet zadišal ....Še vedno se danes ob vsaki moji redni plači 5-ga z žalostjo spomnim na vse tiste kolege in kolegice iz prejšnje službe, ki jim ni tako dobro...regres si zagotovo zaslužijo bolj kot delavci z višjo plačo, pa tudi veliko bolj ga potrebujejo...Kam drvi ta nori svet ....
|