Trgovine čeveljčki Obala (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

asso -> Trgovine čeveljčki Obala (17.8.2005 11:07:12)

Daj povejte mi kje na obali je kakšna "pametna" trgovina z otroškimi čeveljčki (številka 17-18)

Hvala za odgovore

asso

KIRA -> Trgovine čeveljčki Obala (17.8.2005 11:47:50)

Se ti pridružujem asso:
jaz pa grem danes ali jutri v MB. In ker je moja punca 18 št. že zdavnaj prerasla, 19 pa jo tud že tišči, moram nujno kupit neke čeveljce v velikosti 20, v katerih bo lahko hodila, pa da ne bojo predragi.
Mam sicer ene lušne, ampak komaj 22 št., pa ji noga grozno pleše, take so kot plavutke.

Ker v MS ni bogve izbire, bom šla v MB, ampak sem čist zgubljena, ko se gre za otroške čevlje. A katera ve, kje se kaj takega dobi???

Aljakop -> Trgovine čeveljčki Obala (17.8.2005 17:48:09)

asso, si poskusila v hipermarketu v Kp - trgovina Petejan ( Ciciban )? tam imajo luštkane čeveljce,jaz sem jih tam kupila, ali pa v trgovini Ars v KP. Mislim pa da je tudi v Luciji trgovina z čeveljčki,samo nisem 100%.

Ciao8)

lin -> Trgovine čeveljčki Obala (17.8.2005 23:07:08)

-Piran: trgovina Step ima cicibanove,
-Lucija:Trgovina Čevelj In(v TPCju(Naturino,Chicco;...),Step (nasproti Tpcja,pod blokiCiciban,....)
-Izola: Ars(Pami,..._malo naprej od Soče)in Obuti Maček(Ciciban -v centru Izole)
-Koper: Merkator center(ciciban),Supernova(Trgovina Ars-Pami,.....),Pod stadionom v Kopru je še ena mala luštna trgovina kjer dobiš od Cicibana ,Nike,Fisher Price,...
Dober nakup

asso -> Trgovine čeveljčki Obala (18.8.2005 9:36:44)

O Lin, to je pa res izčrpno.

Hvala tudi ostalim

Lp asso

lin -> Trgovine čeveljčki Obala (18.8.2005 22:58:35)

Ni zakaj pa sporoči kaj in kje si kaj pametnega dobila.

asso -> Trgovine čeveljčki Obala (19.8.2005 10:08:25)

Za enkrat bila v Cicibanu v Hiperju in nisem nič dobila.
Sej imajo ogromno modelov in tudi lepe, ampak kar mi je bilo všeč ni bilo številke :((:((:((, namreč naši :duda: je št. 17 še skoraj prevelika.
Bom šla kaj čez mejo v Italijo še pogledat. Italijani imajo manjše noge:):):)

Lp asso

lin -> Trgovine čeveljčki Obala (19.8.2005 12:30:32)

Asso,kolkr jaz ven se da v cicibanu nartočit tudi manjšo številko ti jo naredio prav po naročilu,izbereš model in ti ga naredijo samo se mi zdi da se malo čaka.Vem da je ena tako dobila čeveljčke št 15 od cicibana.
Kaj pa v Izoli si pogledala,jaz sem zadnjič vdla ee ful lepe pa so meli samošt od 16 ali 17 do 21 to je ta kolekcija za najmlajše,samo naša Lin ima nogo že 22 se bojim da bomo jesenske mogli kupit že 23

asso -> Trgovine čeveljčki Obala (19.8.2005 12:38:36)

Hvala Lin,
prodajalec mi sploh ni predlagal te variante.
Bom šla še v Izolo pogledat pa malo po Italiji in bom ja kaj našla.

Hvala še enkrat asso

Stran: [1]