utrujenost malčkov (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

krtek 1 -> utrujenost malčkov (12.5.2011 20:55:57)

Nisem vedela,kako naj naslovim....
Zanima me,če vaši malčki pridejo utrujeni iz vrtca ali so tudi popoldan polni energije in razigrani?Naš 2,5 letnik je včasih pravi hiperaktivec dokler ne gre spat,včasih pa mu nič ne paše in tudi do igre mu ni.Je najbrž razlika,kot pri otrocih,ki niso v vrtcu?

Katy78 -> RE: utrujenost malčkov (12.5.2011 22:01:36)

Moj fantek je star skoraj 2 leti in pol in se mu tudi zelo težko izpraznijo baterije. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sicer ni v vrtcu, je v domačem varstvu, ampak v času, ki ga preživi tam, je non-stop v pogonu. Dopoldne do kosila je več ali manj zunaj, tudi v slabšem vremenu, po kosilu po novem (ca. 2 meseca) noče več spati tako da samo počiva v postelji kakšno uro, potem je pa spet v pogonu dokler ne gre domov. Doma se nadaljuje dokler ne gre spat - v bistvu ni skoraj nič pri miru, ampak ves čas nekaj "počne". [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hope2 -> RE: utrujenost malčkov (13.5.2011 7:33:57)

naš (2,5) je v varstvu in ne pozna utrujenost, ko pride domov. Tudi če ostane doma ali gremo na dopust, se ne spomnim, da bi kdaj kaj jamral da je utrujen ali da bi se vlegal, bil brez energije, razen tik pred spanjem

kristinaj -> RE: utrujenost malčkov (13.5.2011 8:59:55)

naš 2,5 letnik je naspidiran ali je ali ni v vrtecu...do zadnjega....  najlažje mi je če imam oba do zadnjega zunaj, da se igrata.. ker če sta doma bi po stropu plezala če bi lahko :)))

manna -> RE: utrujenost malčkov (13.5.2011 13:51:39)

Naša ima 2 leti in pride iz vrtca precej utrujena, čeprav tam po kosilu spi. Potrebuje približno eno urco da pride k sebi (tačas je malo sitna, včasih se kar na kavč usede in pije svoj sok kot da je blazno zmatrana), potem pa kot da bi se ji napolnila baterija, spet laufa naokoli do večera. Na začetku se mi je zdelo čudno zakaj je tako, sem že mislila da v vrtcu noče spati ali da je kaj drugega narobe, ampak zdaj smo se navadili da pač potrebuje nekaj časa. Vrtec jo, kot zgleda, precej utrudi.

Med vikendom oz.kadar ni v vrtcu, je pa tako, da noče spati po kosilu in sitnari dokler končno ne zaspi-ponavadi šele okrog dveh, treh popoldne. Če pa ne zaspi, je pa proti večeru neznosno sitna. Še dobro, da večino vikendov kam gremo z avtom, tako da vsaj med vožnjo odspi.

krtek 1 -> RE: utrujenost malčkov (13.5.2011 18:15:49)

Jaz tudi mislim,da jih vrtec vsaj malo utrudi,bolj kot domače varstvo.Že zato,ker naš tam ne spi enako dolgo kot doma,tako da je včasih popoldan res siten in mu nič ne paše.

Stran: [1]