živa -> RE: moluske (12.5.2011 14:02:02)
|
Hoj! Moja dva sta jih imela in eno leto smo se vsi jajcali s to nadlogo. Tudi s kremo iz Avstralije (vtipkaj dr. Wheatgrass), ki jo omenja Ksenija, smo jih mazali, pa so se sicer počasi odluščile, ampak to je kar trajalo in trajalo in ... Nikoli ju nisem peljala na odstranitev, ker sem prebrala, da niti ne pomaga. Nazadnje sem znorela in šla v Avstrijo in kupila mazilo Verrumal, in to kljub temu, da mi je dermatolog (prek foruma) sam napisal, da mazilo ni za te bradavice. Japajade. V 3 tednih smo se jih znebili. Enako izkušnjo ima moja kolegica. Ni mi jasno, zakaj zaboga se pediatri in dermatologi ne zmenijo in je ne priporočajo, ampak raje že vnaprej naročajo na žličkanje ipd., kar je zagotovo bolj neprijetno za otroka kot malo srbenja, ki ga izkusi po nanosu Verrumala. Pazi edino to, da ne mažeš okrog pik, ampak samo direktno na piko, ker ga bo sicer malce peklo - ampak moj mali je bil star 2 leti in pol in je brez težav prenašal tudi to. Imel jih je tudi po spolovilu, mimogrede. Upam, da sem pomagala. Lp, živa
|
|
|
|