|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prepis?
12.5.2011 10:07:24   
kakadoo
Tako mi je hudo, da kar res ni... Sploh ne vem kako naj se obrnem...
Našo malčico smo marca vpisali v vrtec v našem domačem kraju. Saj druge izbire tako ali tako ni bilo.
Ker sem na porodniški, sem jo mislila imeti še nekaj časa doma... Vendar vrtec smo dobili. Če bi ga zavrnili,
bi potem spet bog ve koliko časa čakali nanj. Zdaj ni težava s pobiranjem otroka, ko sem doma... Ko pa bom šla v
službo, bo pa to zelo težko. Službo imam namreč daleč in mi časovno ne bi zneslo priti po otroka pravi čas oz. bi,
vendar bi prišla na "minutke". Enako situacijo ima mož. Zato sva se odločila, da oddava vlogo za vrtec tudi tam kjer delava,
saj bi otroka potem lažje pobirala in bil bi bližje naju... Pa vendar sva vedela da si mečeva pesek v oči, saj vrtec dobiti v drugi občini
je.... saj vemo kako. Vendar se je zgodilo.. Po ne vem kakšnem čudežu smo ga dobili.
Zdaj pa smo tam kjer nismo hoteli biti.. Ko bi vedela, da ga bomo dobili, bi otroka imela še dva meseca doma... In bi ga vpisala direkt
v kraj kjer delava. Ne vem kaj naj naredim. Punčka je v vrtcu komaj dva meseca... A zdaj pa naj jo "selim" drugam??? Nove učiteljice,
novi prijatelji, novo okolje....???? Tako mi je hudo! Vsi vemo da je za otroka to velik stres... Kaj naj storim?
Poleg tega načrtujemo selitev - sicer še ne vemo kam - ampak prej ali slej bo do te prišlo. In zdaj je zadeva spet taka... Če ne zamenjamo vrtca, smo
spet privezani tukaj... Kaj naj storim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prepis?
12.5.2011 10:19:59   
valerija77
jaz bi naredila takole. glede na to da bi v domačem kraju kjer je punčka v vrtcu, lovila minute da bi jo prišla iskati, jo raje prepisala v vrtec bližje službi, kjer ne bi bila med zadnjimi, po katere pridejo starši. saj vsi vemo, da otroci kr težko pričakujejo starše, kdaj bodo prišli ponje. na začetku bo mogoče res malce stresno, vendar so otroci zelo fleksibilni in družabni zato po moje ne bo nekega hudega stresa, sploh ker si napisala, da je punčka šele 2 meseca v vrtcu. res je, da boš do konca porodniške imela vrtec malo dlje (pa tudi ni nujno, da je vsak dan tam), bo pa potem vseeno malo manj "divjanja" po otroka v vrtec in se bosta v miru pripeljali domov. Glede slitve in vrtca bi se pa raje obremenjevala šele po selitvi, bi pa vsekakor, v kolikor bi bila možnost, iskala stanovanje oz. hišo v bližnji lokaciji vrtca, da ne bi bilo potrebno spet menjavati vrtca.

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2011 10:23:14   
t5t6
Je možno, da delaš skrajšani delovni čas, npr 7 ur, mogoče bi ti tako uspelo priti v vrtec po otroka. Ali pa, da nekoga zadolžiš, da hodi po otroka v vrtec. Če je le možno se zorganiziraj, da hodi otrok v vrtec kjer stanujet. Lepše je kasneje zaradi prijateljev, praznovanja rojstnih dni ... Pa npr., če zboliš ali pa si na bolniški z manjšim otrokom ti je dosti lažje, če imaš otroka blizu doma.

Jez sem jih tudi vedno hodila iskat na minuto, zaradi nas so tekrat podaljšali urnik za pol ure, pa tudi nisem mogla računat na moža, ki dela 120 km stran.

če pa se boste odločili za menjavo vrtca, se preveč ne sikiraj saj se otroci zelo hitro navadijo na spremembe.user posted image

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2011 10:55:50   
Najaa
V nov vrtec bo itak šla s septembrom. Kar se tiče menjave pa vedi, da otroci zelo hitro prešaltajo in se navadijo, sploh tako majhni. Čim manj kompliciraj, pa bo.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2011 16:06:27   
kakadoo
Ne gre s septembrom ampak mora jit takoj... ker se je eno mesto sprostilo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2011 22:48:21   
K_a_t_i
Prestavi, jo. Itak. Saj od junija dalje je v vrtcih tako ali tako vse obrnjeno na glavo zaradi dopustov (združujejo oddelke, pridejo študentke,...) in je čisto vseeno kje je. Se grozno sliši, ampak tako pač je.
Mi bomo v podobni situaciji. Sin je ravno začel hodit v privat varstvo, s 1.9. gre v vrtec - seveda tudi mene stisne ob misli, da se bo ravno navadil na varuško in bo šel, ampak itak, da bo šel. A če bi imela takšno situacijo, bi bila odločitev lažja? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?