cpeljenje - reakcija (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mojamura -> cpeljenje - reakcija (11.5.2011 12:48:02)

Če tema ne sodi sem, jo premaknite. Gre se za sledeče: danes so me klicali iz vrtca, da ima si vročino. bil je na cepljenju v petek in sicer drugi odmerek cepviva proti hepatitisu B
A je kateri od vaših otrok imel kakšno reakcijo po omenjenem cepivu in če da, kakšno.

Naja31 -> RE: cpeljenje - reakcija (11.5.2011 12:54:04)

Moj starejši sin je bil cepljen šele enkrat, in ni bilo nobene reakcije. Nasldnjo dozo dobi čez 14 dni.
Meni je zdravnica rekla, da reakcije naj ne  bi bilo.

Reakcija bi verjetno bila v 48ih urah od cepljenja, ne pa 5. dan.

mojamura -> RE: cpeljenje - reakcija (11.5.2011 13:20:20)

Naja31, saj sem tudi jaz tako mislila, pa sem vseeno malo po netu pobrskala....reakcija na cepivo lahko pride tudi pozneje. 

Ponavadi nisem paničar, zdaj pa mi res ni vseeno, saj sem sama kot dojenček prebolela meningitis ter paralizo kot posledica cepljenja proti poliomielitisu.

uškinamama -> RE: cpeljenje - reakcija (11.5.2011 13:26:56)

Včeraj bi moral biti, pa je zaradi reakicje na OMR  zdravnica odločila, da ga ne bo cepila niti za hepatitis B. Bravo zdravnica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Sicer pa je ena od reakciji sinovitis - vnetje sklepov, kolkov. Kaj toži o bolečinah v sklepih?

mojamura -> RE: cpeljenje - reakcija (11.5.2011 13:37:53)

tast je šel ponj v vrtec, ker sem jaz v službi. sem pa klicala domov, pa zdaj spi kot top....tak da ne vem.

Freya88 -> RE: cpeljenje - reakcija (11.5.2011 13:42:29)

Mogoce ima pa samo vrocino? Nereakcijsko? It does happen you know?;)

mojamura -> RE: cpeljenje - reakcija (11.5.2011 13:44:38)

saj vem, da obstaja velika verjetnost tudi te možnosti Freya88[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img]

in če je res to....potem bom samo rekla HB

Naja31 -> RE: cpeljenje - reakcija (11.5.2011 14:03:32)

Ja, saj mogoče je pa samo naključje.

mateyka -> RE: cpeljenje - reakcija (11.5.2011 21:52:23)

naša je bla cepljena proti HP kot dojenček in je imela nekaj dni vročino - samo po moje to ni primerljivo..
upam, da bo z malim čimprej vse ok.

Stran: [1]