otroški računalnik (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

katarincatinca77 -> otroški računalnik (11.5.2011 11:54:29)

A se po vašem mnenju in izkušnjah splača nabavit otroški računalnik npr. Mali vedi oz. kakšnega drugega za 5 letnika?

2.2. -> RE: otroški računalnik (11.5.2011 12:15:12)

moja ga je dobila za božička. v začetku ji ni bil bogve kaj zanimiv, rajši si je odšla eno igrico na računalnik odigrat. zdaj pa če kam gremo si ga vzame, na vikendu prav pride-če je slabo vreme, ...samo se mi zdi da določene igrice so bolj za starejše otroke, ki že znajo brat... moja pa je stara 4l

Naja31 -> RE: otroški računalnik (11.5.2011 12:56:03)

Moj 6- letnik ga je dobil od Dedka Mraza, pa mu sploh ni zanimiv.
Je pa res, da bi moral že zelo dobro črke in šteilke poznati, tako da upam, da bo uporaben.

ajataja -> RE: otroški računalnik (11.5.2011 14:59:03)

Naša 8 letnica ga je dobila pred dvema letoma pa je bil zanimiv glih en teden,zdaj pa se prah nabira nanj.Pa zna brat in pisat ,ampak ji je bolj zanimiv pravi računalnik ,ker je pač več izbire.Moje mnenje je da so že vsi otroci tolk modernizirani da obvladajo pravi računalnik in bi tile "mali vediji"bili bolj uporabni pred desetimi leti in več.

mayci -> RE: otroški računalnik (11.5.2011 22:03:08)

Naš fant ga je dobil za novoletno darilo, star je bil 5 in pol, pa mu je bil tudi zanimiv samo dva tedna. Te naloge so bolj namenjene za tiste otroke, ki že poznajo številke in črke, pa tudi brati naj bi znali, zato se hitro naveliča, ker so pretežke (pa je čisto osnoven računalnik, Bimbo) Jaz nisem najbolj navdušena nad njim....

dps1 -> RE: otroški računalnik (12.5.2011 13:56:23)

naša ga je dobila za 4rd. na začetku ni bil v akciji, okoli 5 let se je naučila vse črke brat in pisat iz njega. 

Stran: [1]