|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
26.9.2011 18:30:38   
Mistica

user posted image

PDP
nick, starost, število 
user posted image , število user posted image , naslednji pregledi, morfologija, kraj, user posted image ali user posted image

25.12.11.

Kasija, 33, 3, 2, ?, ?, LJ, user posted image

1. 1.
2. 1.
**Nelly**, 24, 1user posted image , 0user posted image , 28.8., MS (okolica), user posted image

3. 1.
Trinita, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

4. 1.

Mistica, 26, 1user posted image , 0user posted image , 27.9., 23.8. ?, user posted image
Tadea, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško-Sevnica
n€na, 31, 5user posted image , 1user posted image , 11.10., 30.8., Izola, user posted image
diana79, 32, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, Krško, user posted image

5. 1.
mopsy, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  ?, ?, ?
valentinčica30 , 33, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, Bela Krajna
Noseča babi, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?, 2.8., LJ

6.1.
kokosh,
25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, user posted image
presrecna*, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, MB
soncnica28, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, 20.9., Sodražica
pinia30, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?

7.1.
Srečica17, 43, 3user posted image , 1user posted image , ??, ?
Anonimna K, ?, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
vijolica2, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Brežice
aishaa84, 27, ?user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, Savinjsko

8.1.
9.1.

10.1.
trnuljčica, 34, 3user posted image , 1user posted image , 18.10., 5.9., MB, user posted image

11.1.
binca4, 33, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., LJ, user posted image
mamicaaa, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 25.8.&14.9., MB, user posted image
oranža, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

12.1.
martythezebra, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, KR, user posted image
tanika1, 27,2user posted image ,1user posted image , 30.6., 13.7.,?, 1.9., NM
luši, 22, ,2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Kranj (okolica)

13.1. 
lily7a, 20, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, SG

14.1.
TaraN, 22, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

15.1.
mojccaa, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, 25.8., ?, user posted image
coccinella, 32, 3user posted image , 1user posted image , 19.10., 8.9., Domžale, user posted image
girly, 29, 2user posted image , 1user posted image , 4.10., 1.9. ?
mefisto, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, 18.8., Mb, user posted image
ana.nunez25, 25, 2user posted image , 0user posted image , 3.10., 26.8., Domžale, user posted image

16.1.
luštek, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
jernejav, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
ursah, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.9., Vrhinka
biba*12, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 7.9., okolica Kopra

17.1.
cukrček11, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
sasy22, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, Lj (okolica)

18.1.

Kitty21, 21, ?user posted image , ?user posted image , ?, 5.9., ?, user posted image

19.1.
Janchek81, 29, 2user posted image , 0user posted image , 5.10. (3D), 8.9., LJ, user posted image

20.1.
spacebaby, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Tržič
ronja, 33, 5user posted image , 2user posted image , ?, 13.9., LJ, user posted image

21.1.
Enanova, 37, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
Klavdy4, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
Matkurja, 29, ?user posted image , 0user posted image , 10.10., ?, okolica Postojne, user posted image

22.1.
BLOOM 1, 37, 7user posted image , 6user posted image , ?, ?, MS, user posted image
Kristyz, 32, 2 , 1 , 14.9., 14.9., LJ, user posted image
rosistar, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

23.1.
tecnobica, 32, 1user posted image , 0user posted image , 10.10., 5.9., Vipavska dolina
winterchild2012, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, okolica LJ
january, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Nananina, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?5.9., Zapuže, user posted image

24.1.
tix, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica Tržiča
maleni, 32, ?user posted image , 0user posted image , 20.9., ?, ?

25.1.
piška goriška, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, okolica NG
sivk1, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, NM
Trobentica_, 32, 2user posted image , 0user posted image , 20.10., 21.9., Divača, user posted image

26.1.
miami10, 27, 1user posted image , 0user posted image , 30.9., 19.9., LJ, user posted image

27.1.
tamaalaa, 21, 1user posted image , 0user posted image , 26.9., 13.9., Kranj, user posted image

28.1.
moj malček, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?
Smejka11, 30, 2user posted image , 0user posted image , 5.10., ?, MB, user posted image & user posted image

29.1.
lepa79, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Bela krajina
Gio, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

30.1.

pathra, 24, 2user posted image , 0user posted image , 19.10., 14.9., Koper, user posted image
urshek, 23, 1user posted image , 0user posted image , 12.10., 14.9., Cerknica & Velenje, user posted image
*dina*, 31, 1user posted image , 0user posted image , 17.10., 26.9., Bela krajina, user posted image

31.1.
x.1.
anonimna, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

Maximami, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
greti, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?

3.2.
Roberta69, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 28.9., LJ

SKUPAJ NAS JE: 70user posted image user posted image user posted image

NOSEČKE Z DVOJČKI:
mopsy user posted image  user posted image
Smejka11 user posted image user posted image

PRIČAKOVANI user posted image ali user posted image :
user posted image = 11
user posted image = 16

Z nami so pot začele:
nisika user posted image
dspela user posted image
Marley and me user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
26.9.2011 18:44:26   
tix

Drugače bom pa tudi jaz kupila eno flaško in eno dudo, verjetno od MAM, za vsak slučaj, ker dvomim, da bo mož pol hodil po trgovinah in to iskal user posted image

ja poznam, 4 dan ko sem prišla iz porodnišnice in se še nisva dobro dojila sem klicala moža v službo (s.p.) če mi lahko pod nujno prinese flaško ker se tamali joka od lakote - a morm res, a kuj, a lohk zvečer user posted image no pol je vskočila sestra user posted image

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
26.9.2011 20:05:48   
ana.nunez25
jst mam tut od MAM, eno velko pa eno malo flasko pa 3 dude (2 k se svetta v temi k je komplet, ena pa una nova k je pac tanjsi cucl al kokr se ze rece temu) hehe sm jih tkt kupla k je blo 3=2

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
26.9.2011 21:38:15   
Kasija
mistica  so kar vsi potrebni podatki gor. saj nekateri - moja malenkost vključena - še niti datumov pregledov ne dajemo gor. lenoba pač. user posted image

martythezebra jaz bi kupila rabljen voziček. ga nisem, ker sem vedela, da bom imela 3 otroke. sem pravilno domnevala, da bodo enega ravno prav zdelali. pa še to bi se zdaj mogoče vseeno odločila za rabljenega. sem ravno kupila rabljeno otroško kolo. pa je super! 
za te flaške ipd. sem jaz šla v mullerja ali leclerc. imajo ponavadi bolj ugodno ponudbo.  moja otroka nista sprejela ne dude, ne flaške. najprej sta po potrebi pila po žlički, potem tam nekje pri pol loeta pa po flaški z mehkim ustnikom. kljub temu sem vsakič kupila nekaj dud v upanju, da bo katera všečna. baje da najbolj je všeč vsem od chicco ena taka rjava iz kavčuka. nič lušna. pri nas tudi ta ni šla skozi.
podloge za previjanje še ne kupi. so različnih dimenzij in moraš kupit glede na dimenzije previjalne. banjico imam jaz navadno. nimam zaupanja v stojala, čeprav je to najbrž predsodek. vseeno, če se odločiš, dobro preveri trdnost stojala. če pa lahko in imaš kje, je bolje kopat na bolj trdni podlagi. jaz sem prvič kopala kar na tleh in klečela zraven. drugič pa na pokrovu straniščne školje - to je bilo ravno prav visoko, da lahko stojiš sklonjen ali čepiš. v glavnem razmisli, kje bi ti kopanje najbolj ustrezalo glede na tvojo višino.

hobiji ja, saj sem se zamislila, da bo treba spet reaktivirat to. nekaj se trudim user posted image .

nakupi se še zadržujem. sem pa že parkrat imela oblekico v roki in vrnila na polico. je pa res, da ne rabim ničesar kupit, ker že vse imam od prejšnjih otrok. ampak je nakupe bolje opraviti ne čisto na koncu, vsaj meni se takrat ni nič več dalo po trgovinah.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
27.9.2011 1:16:41   
kokosh
Midva sva se ta konec tedna poročila in bodočim starim staršem obenem naznanila še novico o prihajajočem potomcu user posted image Mojim staršem je bilo že nekaj časa vse jasno, ampak so diskretno čakali na najino obvestilo. Njegovim pa v bistvu sploh ni bilo nič jasno in so bili dodobra pretreseni ob novici user posted image

Kar ponosna sem na najino navihanost, saj je bilo presenečenje ob tako pozni najavi enostavno neprecenljivo user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
27.9.2011 8:55:27   
vijolica2
Čestitke kokoshuser posted image a do sedaj niso videli trebuščka?

Jaz pa od opreme imam že skoraj vse, ker vem da ne bom potem imela časa vse to iskati. Sem pa kar nekaj stvari kupila rabljene ker so kot nove in se mi zdi brez veze metati denar za nove.Od oblekc pa imam samo par stvari, tudi čakam še od kolegic. 
S fantom nisva pravi čas naredila otrokauser posted image saj imam kar nekaj kolegic ki imajo poletne otroke, tako da mi ne morejo nič od oblekic dati.user posted image

Glede drobnarij-tetra pleničke pa takšne stvari, se strinjam da poglej v Leclerku, in podobnih trgovinah saj imajo iste stvari kot v baby centru, samo da je tukaj veliko dražje.

Jutri imam pregled-UPAM da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
27.9.2011 8:58:36   
Janchek81
Jaz imam tud že vse od opreme, ker smo prejšnjič prezgodaj kupovali ... čeprou pol sem flaške pa dudke pa ene te stvari kr podarila naprej ....

vijolica2 iz kje pa si ... jaz mam tok cunc in za fantka in za punčko .. tako za zimo kot poletje, tko da bi lahko mal razbrala in ti dala user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
27.9.2011 9:26:40   
vijolica2
Jaz sem iz posavja- okolica Krškega.user posted image ti?

Danes me nekaj čudno špika na desni strani trebuha(tam na izi) user posted image user posted image Pa ne vem kaj bi to bilouser posted image Upam, da ni kaj resnega. Me tolaži da pikeca čutim kako me veselo brcauser posted image

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 27.9.2011 9:27:09 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
27.9.2011 9:28:30   
ronja
S fantom nisva pravi čas naredila otrokauser posted image saj imam kar nekaj kolegic ki imajo poletne otroke, tako da mi ne morejo nič od oblekic dati.

Mojidve sta čisto kontra: Ronja poletna, Lejla zimska, vendar lahko vseeno precej porabiš - bodije z dolgimi rokavi itak vedno rabiš, ker tudi poleti ni non stop vročina in imaš kakega že za vsak slučaj, pa tudi v prvih par mesecih se že ohladi, tako da ti kar poglej, če se najde kaj. Jaz sem ful od Ronje porabila za Lejlo. OK, sem morala it kupit še par toplih cotk za pozimi, ampak v bistvu ni bil to zelo velik strošek - se kar pozna, če imaš bodije, pa hlače s stopalkami od prej...

Jaz pa sem v soboto dobila od ene ful fajn punce eno veliko vrečo oblekic za fantka! Razne velikosti, moram še vse pregledat. Pa Svit je dobil tudi svoj prvi kompletek - tudi od njeuser posted image - me je res ful razveselila, še nihče (vključno z mano) mu ni nič kupil ali dal... Kaj češ, 3. otrokuser posted image ... Ampak mi je bilo ful všeč, ko mi je rekla, da mu je morala nekaj kupit, da bo vedel, da ga nima kaj srat, da mora not ostat in se lepo rodit takrat ko treba, tako kot trebauser posted image . Kaj bi človek brez prijateljev?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1934
27.9.2011 9:34:30   
ronja
Danes me nekaj čudno špika na desni strani trebuha(tam na izi)

Lahko bi bila vranica -tako kot če nimaš kondicije in ful tečeš, recimo - ker imaš premalo kisika, če kaj ornk delaš - nosečnost je obremenitev za telo in če nisi ful trenirana, se vsak napor kar pozna...

flaške ipd: sama nisem imela namena dajat ne dude ne flaške kateremukoli otroku in res sta se obe samo dojili, vseeno pa sem ziheraš in sem prej kupila flaško, dudo in eno škatlo mleka - ziher je ziher - če ne bi šlo, bi rabila lubija doma, da mi pomaga, ne da skače okoli po dežurnih lekarnah za to... NIsem pa nikoli nič od tega potrebovala (Ronji so dali dudo v p. in jo je potem še doma imela včasih za zaspat - ampak ni bila nekaj navlečena nanjo, bolj na zizouser posted image ). Sicer pa upam, da jih tudi zdaj ne bom potrebovala in se bo Svitko lepo pridno dojil kot njegovi sestri (fajn bi bilo, če bi se tako kot Lejla, ona je takoj znalauser posted image - če lahko glih zbiram, hehe).

voziček: tudi jaz sem vedela, da bom imela več otrok (več kot 2), zato sva kupila nov voziček - pa še v bistvu je bil cenejši kot kak rabljen - dala sva 266 E, če se ne motim (je bilo še v tolarjihuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 1935
27.9.2011 9:35:21   
diana79
vijolica!jaz sem tudi okoli krškega,(leskovec pri krškem)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kam pa hodiš ginekologu?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 1936
27.9.2011 9:37:18   
soncnica28
Čestitke kokosh za poroko.

Midva pa sva se poročila, ko sem bila 14 tednov noseča (dobre tri mesece) in se je glih lepo izšlo, da sva lahko pol tudi ostalim povedala za nosečnost, ko so bili prvi trije kritični meseci mimo.

Mene je pa danes zjutraj špikalo na desni strani mal višje pod rebrami, ampak sem tudi ponoči čudno ležala, tko da je lahko od tega.

Bejbi je full brcal že ob 5h zjutraj, ko sem se zbudila, se je kr kovter dvigoval :)

Jaz sem pa tetra plenice in te ''kozmetične'' zadeve (krpice za umivanje, robčke,...) kupila v Tosami v Domžalah. Otroško kozmetiko sem pa kupla ta novo od Afrodite.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
27.9.2011 9:38:17   
Janchek81
vijolica2 jaz sem drugače iz LJ, samo pa grem 1x na 14 dni u Mirno Peč ... lahko se kej zmenva pa če kaj nujnega rabiš, res lahko rečem kolegicam, bojo z veseljem dale ... kaj pa imate ? A že veš?

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
27.9.2011 9:39:31   
vijolica2
ZD Krško-Preskar user posted image ti?

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
27.9.2011 9:40:41   
ronja
Jaz sem pa tetra plenice in te ''kozmetične'' zadeve (krpice za umivanje, robčke,...) kupila v Tosami v Domžalah.

Enako in priporočam - po 2 mulah in precej pranja, je vse še zelo dobro ohranjeno!

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
27.9.2011 9:46:48   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

vijolica2 jaz sem drugače iz LJ, samo pa grem 1x na 14 dni u Mirno Peč ... lahko se kej zmenva pa če kaj nujnega rabiš, res lahko rečem kolegicam, bojo z veseljem dale ... kaj pa imate ? A že veš?

Fantka..veselo razkazuje svoje čare na vsakem pregleduuser posted image
o sem ful vesela,da si se ponudla user posted image   Če bom kaj rabila, te bom kontaktirala, ok? FUL hvalauser posted image (Možno je tudi da bova midva s fantom kaj v lj letala in če bom kaj rabila ti javim pa se dogovorimouser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1941
27.9.2011 10:00:28   
martythezebra
O punce hvala vsem za odgovore ;) ste mi kar pomagale. Bom sporočala ko bom kaj novega kupila :)
Banjica bo torej navadna brez stojala, z dudami in flaškami bom še počakala prav tako s podlogo za previjalno. Moram previjalno mizo sploh še dobiti pa so v babycentru kar drage bo treba do kakšnega Rutarja če ne pa res mal do Ikee na izlet. Tetra pleničke in krpice sem pa tudi jaz gledala od tosame in bom kr tosamine vzela. Sem pa na internetu najdla en komplet poslikanih tetrapleničk in bom čist tko mal za moj veselje si še en ta komplet privoščla :)
Aja včeraj je tašča kupla v NKDju eno odejico al brisačko tako na kapuco, so ful luštne. Meni je prinesla zeleno pa na kapuci ma žirafo :) so pa po 7,99€.
Pol se je pa pr vozičku zakompliciral :S sej sploh ne vem zakaj sem šla tašči govort bi ga sam domov pripeljala pa bi blo user posted image . Sj pa ne bo vozila otroka v tem vozičku če ji ne bo všeč :D. No sem ji povedala vse da je rabljen in poceni pa kr dobro ohranjen in pol praša za barvo in js da je modre. Dobr sj tut men modra ni ravn ful všeč (ne vemo še kaj mamo), sam sj ni tok slab. Ona pa ful da ne modre, da njej je pa rdeč ful všeč da on bi rdečga al pa črnega :S Ja sori sam men pa rdeča res ni. In pol razlaga da zanč je bil pa na kolektivi en voziček za 60€ (tak z malimi štirimi kolesi pa samo športni del), da to je pa ful poceni da zakaj pa ne tega. Ne vem mogoče zato,ker bi rada otroka mal dlje vozila z vozičkom kot pa en mesec. Sploh pr ns tle je ful gozdnih poti, tko da morjo bit ornk gume. No danes zjutraj mi je pa že poslala mejl da imajo v Ljubljani lux4kids vozičke, da je ful izbire pa še poceni so. Pa joj a ne razume, da je men lih ta voziček všeč. Tko da ga bom šla sam iskat pa sam dam prpelala, ona si pa lahko zase kupi novega :D hahaha.
Ja no fuuuuul dolg roman, ampak sem se mogla mal izpovedat :)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
27.9.2011 10:11:24   
vijolica2
martythezebra  za previjalne poglej tudi na bolhi. Imajo rabljene- ampak so ful ohranjene in cene so ok. Je ravno prejšni teden kolegica eno kupla pa je ful dobra. MIdva sva pa kar eno komodo kupla in sva tisti nastavek dala narediti kolegu kateri je mizar.
Banjico bom jaz kupila z stojalom, se mi zdi da je lažje kopati tako otroka.
Glede vozička- tašča si naj kupi unega za 60 euruser posted image , ti si pa izberi kateri je tebi všeč, saj je tvoj otrok in ti boš največ gledala voziček. Sicer pa kaj boš samo z športnim delom?? Ja če imaš dosti gozdnih poti potem sigurno moraš imeti velike gume, po možnosti napihljive. Takega sem tudi jaz izbrala, saj imam tudi kar veliko offroad potiuser posted image

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 27.9.2011 10:12:09 >

(odgovor članu martythezebra)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
27.9.2011 10:13:44   
Janchek81
vijolica2 ja pa morš kej prej povedat, to nimam jaz doma zdej user posted image  jaz bi to rekla pol kolegici da bi prnesla user posted image  k ma toook enih stvari, mi jih je že prejšnjič ponujala...zdj pa če bomo mel babo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
27.9.2011 10:22:21   
vijolica2
Janchek81, ja saj bi ti/ti bom prej povedala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1945
27.9.2011 10:24:18   
Janchek81
vijolica2 no sej samo tok da ves .. pa cune so res ene nove, ker ženska ni mogla uporabit, ker je tko hitr prerastu Urban user posted image

Pa če katera še kej rabi nej kr javi .... ker pr nam mamo kr par takih stvari k se ne ve kam nj bi se dal ... stran se jim ( puncam ) pa ne splača metat, ker jim je škoda ...

Neposredna povezava do sporočila: 1946
27.9.2011 10:27:30   
vijolica2
Je fantiček dobro jedel da je hitro rasteluser posted image Ja sigurno se ti zdi glupo vržti stran. Se bom z dragim pogovorila, kdaj misli iti v lj na en pregled, pa javimuser posted image

Dan se še dobro ni začel, mene pa zgaga že tako pečeuser posted image

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 27.9.2011 10:28:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1947
27.9.2011 10:42:00   
diana79
hvala enako!lakho bi se dobila na kavici ko boš imela čaš!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 1948
27.9.2011 10:43:55   
diana79
potem imava istega ginekologa!lakho bi se dobile na kavico in na čvek,ko boš imela čas!

Neposredna povezava do sporočila: 1949
27.9.2011 10:45:43   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

potem imava istega ginekologa!lakho bi se dobile na kavico in na čvek,ko boš imela čas!

Lahkouser posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?