soncnica28 -> RE: Januar 2012 (1.9.2011 8:36:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica Pozdravljene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ! IZVIRNO SPOROČILO: TaraN Zanima me pa tole glede izcedka iz dojk - nisem nikjer zasledila vprašanja, na katerega je Mistica odgovarjala, ko je pisala o rumenem izcedku iz bradavic? Meni se je predvčerajšnjem pojavilo isto, sicer ni čisto nič moteče, razen tega, da je tu pa tam kakšna kapljica na modrčku, ampak me zanima - a je to OK ali je treba kj nrdit? Baje je to lahko posledica hormonov, gre za neke vrste tekočine, ki je podobno mleku, ampak ni ... mogoče je na nihanje hormonov vplivalo to, da smo imeli na ta dan pogreb? TaraN - sicer si najbrž že prebrala nasvet moje G, ki pravi, da je to normalno in da ni razloga za skrb. Vsekakor ti priporočam, da na naslednjem pregledu to omeniš svojemu G, naj te tudi pregleda. Jaz sedaj že 1 teden počnem, kot mi je svetovala in moram reči, da se je srbečica umirila, izcedki so še, in sicer 2-3 kaplice na dan. Ronja - pa resnočno nimaš miru! Kako se počutiš sedaj? A sem prav razumela, da se ti je to naredilo tam, kjer te je pičil škorpijon na morju? Seveda bo z bebijem vse uredu! Soncnica28 - čestitke ob nakupu vozička! Tudi jaz sem mal gledala te, samo 3-kolesnike, saj baje da so manjši in zaradi tega lepše zložljivi od ostalih, 3-kolesnikov. A bi mi lahko napisala kje se nahaja ta trgovina v Kopru? Lepo se imejte[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] Mistica: ta ''trgovina'' z Baby boom vozički, je kar v eni domači hiši, je ena privat firma. Tole so mi napisali kako do njih: Nahajamo se na naslovu Kampel 101, 6000 Koper, kjer Vam bomo vozičke z veseljem predstavili. Navodila kako do nas: Ko pridete na koprsko obvoznico greste ven za izhod Pula, nato na 2. križišču (krožišču) pri Mercatorjevem hipermarketu zavijete levo (smer Vanganel), nadaljujete ravno po glavni cesti cca. 1,5km in zavijete desno pri tabli Novaki (na 3. krožišču), nato na prvem ovinku ostro še enkrat desno in po cca 300m v hrib, na levi strani je hiša in ste že na cilju. Delajo do 16h, lahko pa prej pokličeš in ostanejo tudi dlje. Je pa gospod zelo prijazen, vse ti razloži, pokaže, razstavi,... Kar se tiče nosečniških oblačil, si majice kupim kar malo večje, do sedaj sem tako delala tudi s hlačami, zdaj pa bo treba kakšne nosečniške nabaviti. Ene kavbojske sem dobila, bom pa kupila ene malo bolj elegantne hlače za v službo. Čeprav sem zadnjič govorila z eno šiviljo in je rekla, da ji lahko prinesem svoje navadne hlače, če jih še lahko oblečem in bo ona pas spodaj nekaj odrezala in vstavila elastiko noter, tko da ene bom tako dala predelat. Imajo pa v C&A in H&M kar dobro izbiro, predvsem kavbojk, čeprav so pa spodaj in čez bedra zeloooo ozki modeli. V Popku in La vie so pa precej zasoljene cene. Me pa malo skrbi kako bo s kako zimsko jakno ali bundo,...
|
|
|
|