ronja
|
uršek, hehe, ja, mali čutijo, da se z mami neki dogaja, pa še bolj visijo na nas, se mi zdi... Kar se dogajanja tiče: se mi zdi, da se mi je začelo spodi mal mehčat (verjetno od vseh teh popadkov ali pa od unih par seksov v tem letu al pa od malinovega čaja - to se mi zdi najmanj verjetno, če sem čisto poštena, hehe ali pa ker je enostavno počasi čas...), ampak razen teh občasnih popadkov, ki me spremljajo že pol nosečnosti, samo da so zadnji mesec res pogosti, ni nič pretirano novega. Razen, da sem sešila pajacka , hehe. No, še drukerje mu moram dat gor, ker so mi včeraj klešče zanje šle (en del je plastičen, tisti, ki drži držalca in ta je razpadel , tako da se moram zdaj nekak drugač znajt, pa včeraj (no, danes, saj je bila ura že 2) nisem bila glih razpoložena potem, ko je to crknilo... Sem samo v pojstlo padla, pa še to komi . Danes me je lubi pustil spat in sem vstala šele ob 8h, pa on je odpeljal mali v vrtec in sem se v MIRU stušala in zrihtala (sem si še noge šla brit, da bom kao lepo urejena, hehe , čeprav ne vem, če je to melo kak smisel, ker mi v tej nosečnosti dlake skoraj ne rastejo, pa celo masirat se mi je uspelo, ne moreš verjet, kaj vse se da, če ni malih zraven - in to v 1 uri!), potem sem v miru pojedla zajtrk (glihkar) in zdaj se počasi odpravljam h g., ker imam pregled. Sicer imam danes še par stvari planiranih, ampak spet ne vem, kaj od tega bo možno, ker avto še vedno ne vžge. Sta lubi in njegov fotr se včeraj ves čas matrala, ponoči polnila akumulator, danes je potem njegov fotr nesel akumulator testirat, pa ni več ok, sva kupila novega, sta ga zmontirala, je vžal, potem je peljal lubi mali v vrtec, se hoče odpeljat in spet ne vžge . Jupi... Tak da verjetno bo še en dan z malima, tako da se ne bo nič dalo naredit (ker ta pregled bo ziher trajal, da bom lahko šla sam še direkt v vrtec ponju, se vedno ful čaka)... Skratka: ni mi dolgčas . Taka karma, kaj češ . No, saj boljše, da je zdaj kot da bi se to zgodilo, ko bi bila v p... Ampak vseeno ni glih najbolj posrečeno zbran čas... Zdaj pa ne vem, a je Svit tako uvideven al samo tako len, da se mu ne da ven . Recimo, da je uvideven, hehe.