|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
7.6.2011 13:22:20   
2mama
hej, punce, pozdravljene,
meni je od včeraj, ko sem stopila v 8. teden, ful slabo. in to cel dan po malem, najhuje je bilo zjutraj in zvecer.
na NS bom sama ponovno sla, prvic sem sla zato, ker sta bila dva in mi je bilo nekako logično, da grem, tokrat pa bolj iz navade.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 376
7.6.2011 13:43:56   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2

Živjo, pri meni lahko v seznamu spremenite kraj rojstva v Brežice in moja starost je 25user posted image   in PDP je 13.1.2011
Jutri zjuraj imam pregled in javim kaj bo povedal G. Ne morem verjeti da bom videla svojo pikico...user posted image
V C&A imajo tudi nosečničke modrce in če se ne motim stanejo 15eur.
Tečnobica... centramed se je preimenoval v fidivid mami...so isti tableti samo ime je drugo. Te tudi jaz jemljem.
lep večer

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 377
7.6.2011 13:44:02   
vijolica2
Evo prihajam iz prvega pregleda. Pikica v meni je super.user posted image .videla sem rokice in nogice in srček :) Sedaj se pa moram naročiti na NS. Moj G je rekel da je vseeno kam grem, saj je ima vsak licenco se pravi da je specializiran za to. Tako da ne vem kam grem.. Naslednji pregled imam 19.7. Jutri pa moram dati kri, vodo in vse ostale preizkave.
Sedaj pa grem v službo in vam želim lep danuser posted image

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 7.6.2011 13:47:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 378
7.6.2011 13:50:50   
girly
Tudi za mano je pregled. Vse ok, pikica lepo raste user posted image  Na NS sem se odločila, da ne grem, naslednji pregled imam 7.7., aja PDP pa je en dan prej, torej 15.1.

Kris je najin sonček :)

Neposredna povezava do sporočila: 379
7.6.2011 14:58:42   
tecnobica
Jaz sem tudi iz UZ. Sem dobila prvo slikico za osebno izkaznico za otročka user posted image . Je pa velik 6 mm, pa srček tudi že dela.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.6.2011 16:53:11   
Tadea
Lep pozdrav :)
Moje ime je Tadeja, stara sem 20 let.
Noseča sm prvič in še nimam otrok = 1 user posted image , 0 user posted image
Rok imam 4. 1. 2012
Prvi pregled sem imela 25. 5., naslednjeega paa 21. 6.
Živim pa nekje med Krškim in Sevnico user posted image
lp

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.6.2011 19:02:25   
Mistica
Tudi za mano je 1. pregled, videla sem prečudovito bitjece ter poslušala njegovo srčko! user posted image user posted image user posted image Smo v 10. tednu, PDP pa je zaenkrat dan prej kot sem napovedala, torej 4.1.2012. Dobila sem materinsko knjižico, prvo slikico in datum naslednjega pregleda, ki bo 5.7.

Čestitke vsem, ki ste imele danes prav tako pregled in videle vaše pikice. user posted image Kaj ni prelep občutek?! Pri nas je veselje nepopisno tudi s strani bodočega atija user posted image

Pozdravljene in dobrodošle vse nove user posted image !

Na NS se bom naročila, saj mislim, da s tem dajeva izbiro tako sebi, kot tudi (posledično) otroku. Veliko sem prebrala na to temo in vredno je prisluhniti staršem, ki imajo "drugačnega" otroka, oni znajo najbolj povedati, kakšno je takšno življenje za otroka in tudi za njih. Pred kratkim je ena mamica na sosednjem forumu zapisala, da jo ne skrbi, da sama ne bi zmogla, ampak jo skrbi, kaj bo z njenim otrokom, če jo preživi... Meni take življenske zgodbe sežejo do srca. Seveda je lahko na NS vse ok, pa pride do drugih težav ali nepravilnosti, a mislim, da je vredno opraviti ta pregled in lažje zadihati v drugi dve trimesečji. Sicer pa -veliko stvari je "skomercializiranih", pa jih še vedno kupujemo in jim "nasedamo".

En lep pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 382
7.6.2011 19:40:27   
trnuljčica
Ns- zakaj grem? Ker mi to da neko informacijo- v primeru slabega verj. izračuna. Potem se s partnerjem lahko pogovoriva kako in kaj naprej. Če ne vem, sem pač nevedna, tisti čas nezaskrbljena,kasneje pa ... odvisno od sreče.
Je pa res da poznam dve , ki sta se pri vsaki user posted image odločili , da ne gresta iz takšnih in drugačnih razlogov( verskih, ker itak ne glede ne glede vse ne bi naredili splav...). Pač stvar odločitve posameznega para.
Sicer pa se največ ds rodi mlajšim ženskam, ker jih je pač v celotni populaciji nosečk pač veliko, manj je nas starejših, ki imamo sicer večjo verjetnost... Sicer pa je res, da je lahko verjetnost nizka, pa je vseeno v tvojem primeru, če se zgodi 100%... Kaj vem jaz vseeno rajši vem. če bo rezultat slab, da grem na dodatno dg...

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 383
7.6.2011 21:55:52   
vijolica2
Ja jaz grem tudi sigurno na NS. Nikoli nisem pomislila da nebi šla. Ker hočem vedeti če bo otrok zdrav...zaradi sebe in njega samega.
Kam pa bom šla pa še ne vem. Sem vprašala G če mi katerega priporoča pa je rekel da ima vsak licenco in bi moral biti vsak isto profesionalen. A je bila katera na NS V Zagorju pri dr.Mlinarič?
lp

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 384
8.6.2011 7:02:31   
coccinella
Hey!

Zadnje čase sem bolj malo aktivna tukaj....cela norišnica v službi, pa še ta slabost...da sploh ne omenjam....ko pa pridem domov sem pa tako utrujena, da bi najraje skočila direkt v posteljo user posted image

Čestitam vsem za uspešne preglede. Jaz ga imam naslednji teden user posted image , komaj čakam user posted image .

Sem pa probala tale ingverjev čaj, sicer mi proti slabosti ni nič pomagal, ampak ni tako slab user posted image , tako da ga še kdaj naredim.

Jaz bom šla tudi na NS in sicer v domžale, pomoje kar v Kalliste, kakor v prvi nosečnosti.

Sedaj pa hitro na delo.....

Želim vam lep dan, pa čeprav bi bilo boljše da bi ostali doma v postelji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 385
8.6.2011 8:57:43   
Janchek81
coccinella zakaj ne poizkusiš z piškoti Grancereale .. meni so pomagali in mi res ni več tako slabo kot en teden nazaj ko sem komaj shajala v službi .. kar vsak dan sem razmišljala o tem, da bi pobegnila domov user posted image

Drugače pa kar se tiče NS je tudi tako, da je to preventivni pregled, kjer pogledajo samo ali ima otrok pravilno razvito hrbtenico in pa nosno kost ... drugo kar je pomembno je potem na morfologiji in sicer kako se je otrok razvil in kako so se razvili njegovi notranji organi. Jaz vseeno pravim kakor ti je namenjeno .. velik jih poznam ki niso šle na NS in je bilo vse OK, veliko nas je ko smo imele ful dobro NS pa se je vse skupaj izkazalo drugače na morfologiji, v porodnišnici smo bile 3 take v enem dnevu ko smo izvedeli v 24. tednu da ni z otrokom vse ok .... user posted image  

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 386
8.6.2011 9:44:09   
spacebaby
Jaz grem na NS predvsem zarad boljšga občutka. Tudi v 1. user posted image sem šla, sem bila stara 29 let, pa tud nekadilka. Pač, en boljš feeling maš, če ti tkole rečejo, da je v redu. Moja G ima drgač tak slab UZ, da morš res domišljijo uporabit, da ka vidiš. Na NS majo pa dobre, direkt prstke vidiš, to mi je bilo tako všeč, da mi je šlo kar na jok user posted image

Sem pa v prejšnji jemala vitaminčke, predvsem šumeče vitaminske tablete, vsak dan eno, 1x C vitamin, 1x železo, magnezij. Mislim, da to nič ne škodi. Jemljem pa folno, zaenkrat imam še Centramed, potem bom pa malo na Elevit preklopila.

Joj, jaz se bom šele jutri naročila na 1. pregled. Se mi ni nič mudilo, ker moja G tako pozno naroča.......

Neposredna povezava do sporočila: 387
8.6.2011 9:59:22   
2mama
meni je slabo za umret, po cel dan...

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 388
8.6.2011 11:47:40   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

coccinella zakaj ne poizkusiš z piškoti Grancereale .. meni so pomagali in mi res ni več tako slabo kot en teden nazaj ko sem komaj shajala v službi .. kar vsak dan sem razmišljala o tem, da bi pobegnila domov user posted image

Saj bom morala tudi to probati, čeprav na obdobja imam občutek ,da slabosti niso več tako močne.....potem čez čas je pa spet bolj intenzivno....tako da, ja bom še tole probala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 389
8.6.2011 11:52:32   
Janchek81
coccinella probej ja ... men je pomagal .. uzamem prvo en piškotek zjutri na tešče, pol uzamem folno, potem pa vse normalno, ko pa občutim malo slabosti pa že spet kakšen piškotek popapam in je takoj potem bolje  - lahko je tudi samo psiha user posted image  ampak mi ni važno .. važno da se bolje počutim, ker drugače ne bi zdržala v službi user posted image  Drugače pa sem bila tudi jaz zelo utrujena in ko sem prišla domov iz službe sem samo šla pod tuška, pojedla kosilo in sem lahko tudi spala do drugega dne .. umes sem samo malo pila pa hodila wc ... zdej se mi pa zdi da tudi to malo popušča user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
8.6.2011 12:38:49   
Tadea
Jaz pa sem se proti slabosti borila s krekerji, ko mi je postalo slabo sem pojedla kreker, da je imeu želodček kaj za počet. Ppred kakšnim mesecem pa se je slabost končalauser posted image in zdaj lahko uživam v nosečnosti user posted image

Pozdravček T.

Neposredna povezava do sporočila: 391
8.6.2011 12:43:51   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: 2mama

meni je slabo za umret, po cel dan...

Se ti pridružujem, WC školjka je moj najbojši prijatelj. Je moja tavečja včeraj moža klicala, naj pride domov češ da je mai že cel popoldan zaprta v WC in nekam čudno rjoveuser posted image user posted image user posted image .
Probala pa sem že vse živo, ampak uspeha nikakršnega. Se pač tolažim, da bo minilo.
Mi pa v prejšnjih treh nosečnostih ni bilo nikoli tako slabo.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 392
8.6.2011 12:45:23   
valentinčica30
Pa skori sem pozabila, čestike za vse uspešne preglede. Mene čaka šele naslednji teden  v torek.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 393
8.6.2011 12:45:31   
coccinella
Hey punce!

Bi vas prosila za kakšen glas.

Sodelujem v nagradni igri na tem portalu za barvno prenovo svojega doma.

Tukaj je še link: http://www.ringaraja.net/spektra?imageID=40#imageG

Glasujete lahko enkrat na dan. Vsak glas prav pride user posted image

Najlepša hvala user posted image

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 394
8.6.2011 12:49:44   
Janchek81
valentinčica30 jaz imam tud naslednji torek oz. zdj ta k pride 1. pregled ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 395
8.6.2011 12:59:18   
Tadea
Pri meni pa še slaba 2 tedna in imela bom 2. pregled in spet bom videla mojo štručko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
8.6.2011 13:20:32   
Tadea

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

Hey punce!

Bi vas prosila za kakšen glas.

Sodelujem v nagradni igri na tem portalu za barvno prenovo svojega doma.

Tukaj je še link: http://www.ringaraja.net/spektra?imageID=40#imageG

Glasujete lahko enkrat na dan. Vsak glas prav pride user posted image

Najlepša hvala user posted image

Glasovalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
8.6.2011 14:49:31   
2mama
Ful vesela sem za vse vas, ki ste že opravile pregled.

sama še niti datuma nimam. sem sicer javila, pa mi je sestra povedala, da me bodo poklicale in da naroča med 8. in 12. tednom. v najslabšem primeru bom tako še tri tedne čakala (če bom pregledana res šele v 12. tednu)...

(odgovor članu Tadea)
Neposredna povezava do sporočila: 398
8.6.2011 14:51:34   
Janchek81
Men so pa lih prej pisal, da mi naslednji torek odpade pregled in da ga imam 20.6., sam sem jim nazaj pisala, da glede na to kaj se je zgodilo v 1. user posted image , da naj me že nekam zbaše, saj sem v 8.tednu in me lahko da že ta teden ... jaz upam, da mi bojo ugodil, drugače grem pa naslednji teden samoplačniško, samo toliko, da bom pomirjena user posted image  kr slabe volje sem postala ... user posted image

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 399
8.6.2011 17:05:31   
Mistica
Janchek81- a se ti zdi pozno, da boš mela pregled v 10. tednu (če sem prav razumela)? Jaz sem ga imela v 10. tednu in se je vse lepo videlo- rokice, nogice, celo prstke malo,.. sem dobila prelepo slikico. Najbrž gre zahvala tudi dobremu UZ pri G, saj kot razumem, nekatere še nič ne vidijo zaradi slabih UZ user posted image Ah, to naše zdravstvo! user posted image

Jaz sem se ravno naročila za NS pri dr. Pušenjaku, kar preko interneta. Upam, da mi čim prej pošljejo termin. Predvsem pa upam, da mi bo NS naredil on. Ima katera izkušnje pri njemu glede pregledov?

Malce sem zmedena- a morfologija je krita s strani zdravstva ali je samoplačniška? Vidim, da v Dravljah stane 100€, razumem pa kot da gre vsaka ženska. A mi lahko katera objasni? user posted image

Pozdravček vsem. Pa srečno na pregledih!

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.