razgrajačka -> RE: Januar 2012 (4.6.2011 13:38:53)
|
Baje naj bi veliko žensk krvavelo v času predvidene M. Ja, takrat je verjetno vgnezditvena krvavitev - in to ni nič nevarnega in se hitro konča. Daneeees je pa peeeetek Jaz imam delovni vikend, pa še stran od mojih sem, tako da se tega petka nisem nič kaj veselila... Se bom pa naslednjega toliko bolj;). Zdej po 10 letih kajenja..že en mesec brez cigareta..:) Svaka čast! Bravo, čestitam! Pa čestitam tudi za dvojčke! Pri nas si punci še vedno želita ena bratca, ena sestrico, oči pa samo to, da se jima ne uresniči obema, hehe. Danes nisem nic krvavela, pa tudi rozast papircek je bil samo 1x zjutraj in nic vec Čestitam, najki! PS: pa podpis si moraš spremenit- na svetu so vsaj 3je najlepši otroci;) Meni je še vedno slabo, krvavim tokrat zaenkrat nič, torej vse kaže ok. Me pa malo skrbi tole letenje čez ocean - srčno upam, da ne bo pustilo kakih posledic - na splošno nisem panik, samo pri sevanju pa nekak nimamo prav dosti vpliva... Mah, zdaj itak nimam več nobene izbire - sem sem že prišla, nazaj bom pa tudi morala;). Fajn se mejte, punce! Mimogrede, tu je ura pol sedmih... Vstala sem pa ob 5h in nisem mogla nazaj zaspat...
|
|
|
|