razgrajačka
|
Itak delam v druzinskem podjetju in sef ne more bit ravno jezen, da bo spet dedek Hehe, problem rešen . Me pa glih to mal skrbi, da bo se lufta za cetrtega, dokler bo sel moj pri 35. na vazektomijo. KT mi pa prav ne odgovarjajo, sam nekaj bo treba najt za ksne dve leti po porodu... Najki, kondomi so zakon! Resno! meni tudi kt ne odgovarjajo, niti mi sam princip delovanja ni všeč (da svoje telo par let prepričuješ, da je noseče...), tako, da jih nikoli nisem jemala. Ampak ti rečem, da nobena druga metoda ni bila glih "ziher" . Prejšnjič, ko sem imela ss, je ratalo dobesedno od 1x, ko jih pač nisva mela, zdaj sva rekla, da bova počakala so junija, pa sva se izogibala plodnim dnem, pa kot vidiš tudi ta metoda ni bila uspešna, tako da sva midva z naravnimi zaključila - razen če si kdaj zaželiva 4., hehe. Je pa tudi on predlagal, da bi potem šel na vazektomijo, samo imava verjetno manj let za čakat, samo še 2 leti;). Ti si tudi tretjerodka? Ja, saj v bistvu se poznava - samo pliz ne nobenemu povedat, ker še nisem glih pripravljena tega širnemu svetu razglasit . Nama je pa itak vsakic ratalo v prvem poskusu med ovulacijo, ceprav sva bila sedaj prepricana, da sva izven ovulacije Podpis. Saj to je fajn, da nam takoj rata - veš, kako se nekatere punce matrajo, da pridejo do svojih srčkov - pa enim celo ne rata... kokoš, sem mislila, da še študirata, pa sta kaka najstnika, ko si napisala,da te skrbi, da bojo ziher rekli, da je prekmalu . Ne, pri 25 po moje nisi čisto nič premlada, mislim, da je to biološko idealna starost, pa tudi psihološko: vse mata zrihtano: šola končana, službi imata, torej vir dohodka zagotovoljen (to je že fajn, da imaš s čim živet ta mala bitja - če ne bi bilo te "omejitve", bi jih imela še več;), stanovanje tudi imata, torej ni problema, kam boste šli... Kaj bi bil potem lahko problem? Zakaj bi pa morala okoli potovat, če si tega zdaj ne želita? Bosta pa potovala, ko bojo otroci odrasli, če vama bo takrat pasalo. Meni se zdi prav krasno. Navsezadnje: kaj bi pa dve leti spremenili (ker pri 27ih bi te pa verjetno že začeli spraševat, če bo kaj;)? Vidva vesta, da sta za skup, imata kje bit in s čim živet, šole končane - res ne vem, zakaj bi se kdo karkoli usajal. Če bi moji pupi takole zanosili, bi bila čisto vesela, da bom babi . Midva sva tudi dala kondome stran, ko sva se preselila na svoje, samo da je to pri nama trajalo dlje, da sva si stanovanje zrihtala. bloom1 nisem ti se cestitala za sedmega user posted image . kako se vama je pa po(ne)srecil? najbrz ga tudi nista tako zgodaj planirala? Hehe, najki, kaj misliš, kako ratajo otroci - pri 3. bi pa to že res lahko vedela . Mal te moram hecat . punce kdaj ste imele zadnjo M? 15, pa cikel bi verjetno bil mal daljši - al pa ne - ne vem - skratka sva kar blizu po pdpju. Moji sta se sicer rodili ena 1 teden kasneje, ena pa 2 tedna prej, tako da nimam pojma, kako bo tokrat. Pripravljena na vse;)
|