Vrtec v Domžalah (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

taca -> Vrtec v Domžalah (17.8.2005 7:31:58)

Hojla punce, ki ste iz Domžal ali okolice.
Oddala sem 3 prošnje za vrtec, in sicer v Uršo na Slamnikarski, Vretc v Količevem in pa Mali princ - zasebni vrtec.

Naš malček bo šel v vrtec sicer šele septembra 2006, vendar bi vseeno rada oddala še kakšno prošnjo, saj pravijo, da so vrtci v Domžalah kar precej zasedeni.

Če katera kaj pozna vrtce, ali ima že sama izkušnjo z njimi, mi prosim svetujte, kam še naj dam prošnjo.
Mogoče tudi kakšno privat varstvo.

LP
Taca

kimba -> Vrtec v Domžalah (17.8.2005 7:53:46)

Jaz sem imela prvega sina najprej v vrtcu Urša ker so bili vrtci iz vrtca Domžale totalno zasedeni. Moram reči, da sem bil z vzgojiteljicami zelo zelo zadovoljna in bi tam otroka tudi pustila, vendar je bilo težko vsako jutro peljati otroka v vrtec in potem čez center Domžal naprej v službo saj sem se zamudila za 10 min zjutraj takoj. Ko je bil star 3 leta in pol sem ga prestavila v vrtec Palček in tudi tam sem zadovoljna, vendar ne vem kako je kaj z jasli tam, kakšne so vzgojiteljice. Vendar moram reči, da slišim same pohvale, ampak bom probala sama tudi drugo leto, ker bo šel drugi sin v vrtec tja. Za ostale ti ne morem reči nič, razen tega kar slišim. Z govoricami je pa tako, da vsak ima svoje mnenje. Enim je všeč tam, kjer drugim ni. Tako upam da sem ti kaj pomagala.

ps. Aja v Palčku ima moja kolegica otroka v jaslih in je tudi zelo zadovoljna. Bomo videli drugo leto.:zmeden2:

taca -> Vrtec v Domžalah (17.8.2005 9:03:58)

Kje je že Palček?

Stran: [1]