lluna -> RE: II pričakujemo junija 2011 (20.6.2011 8:34:02)
|
Punce, dobro jutro! Katte, ne vem kdaj bom delala test, je tudi mene stran, najraje bi ga šele ko/če bo pošteno zamujala.. ampak me skrbi, ker izcedek ne neha (včeraj se je namreč spet pokazal). Sicer se pokaže v obliki parih kapljica v celem dnevu, vendar vseeno.. Vidim, da si Anonimna precej optimistična glede izcedka, hvala :). Tudi ti Missmoon :)... mene pa predvsem skrbi, če izcedek ne neha, da gre lahko v ss (če si seveda noseča ;)), namreč to se mi je najbrž zgodilo, ko sva nekaj mesecev nazaj začenjala. Videla sem popolnoma jasno vgnezditev (en rdeč madež), kot pri 1. nosečnosti, ki pa je čez tri dni vodil v rjave izcedke, nato v krvavitev, ki je trajala še 11 dni. Ginekologinja me je sprejela po krvavitvi in je bilo vse čisto, tako da me je potolažila, da ni nujno da je bil ss.., tako da sem se probala prepričati drugače, strah pa kar ostane! Imam pa mehke prsi in rahlo slabost, tudi hrbet malo boli... da o občutljivosti in preperljivosti ne govorimo!;) Kdaj boste ostale delale teste, Katte? Missmoon? Pa ti Anonimna, boste vse zdržale na dan po zaostanku?? Pozdravček vsem!
|
|
|
|