Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj se sončiti zgoraj brez? 8.5.2011 22:00:42
|
|
|
|
muco
|
Paštetka, nisi še videla kocin okoli kolobarja ? ... živiš na planetu zemlja ? No meni ta zadeva tako kot Tomiki nikakor ni tuja , morda sem malo dlje na svetu kot ti . No, jaz tele ... zgoraj brez sicer rad pogledam (neočitno ),pa naj bo poleti ali spomladi . Nikakor pa nisem tiste sorte, da bi se naslajal, buljil.... , pač opazim in pozabim. ...kakor komu paše, a ne ?
|
|
|
|
RE: Zakaj se sončiti zgoraj brez? 9.5.2011 10:26:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aja ups.... mene sploh ne motijo topless sončkarice. še sama kdaj pa kdaj zabrišem zgornji del kopalk. tkole.
|
|
RE: Zakaj se sončiti zgoraj brez? 9.5.2011 10:37:22
|
|
|
|
alda
|
mišika a potem ti si tista, ki dela kažine v beticah sicer sem svoje mnenje že napisala,sem se pa zdaj zamislila sebe na plaži zgoraj brez, pa ne vem če bi se zgražala , smejala ali jokala. Zgražala: emšo, velikost xl smejala: joj mati ma kaj se te loteva spet puberteta jokala: ma kdaj , je iz 75B ratalo 85b
|
|
RE: Zakaj se sončiti zgoraj brez? 9.5.2011 10:39:10
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda mišika a potem ti si tista, ki dela kažine v beticah briga me! pa če, pa tud prou!
|
|
RE: Zakaj se sončiti zgoraj brez? 9.5.2011 21:17:09
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ne, ker nimam priložnosti gledati ženskih jošk tudi jaz bi si želel več teh priložnosti Hotel sem dodati le še, da raje vidim kako kocinko na robu kolobarja kot pa umetne joške !! ... če jih vidim meni vse okol pade, ne morem pomagat .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?