Gnoj v nosku... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

NatyTaja -> Gnoj v nosku... (7.5.2011 18:52:32)

Mene pa zanima, ali je že imela katera izkušnjo z non-stop gnojnim noskom otroka. Slišala sem, da bi lahko bilo povezano z ledvicami? Če katera ve kaj o tem bom zelo vesela kake informacije preden gremo do zdravnika. Zadeva ja pa taka, da ima moja 5-letna hčera kr naprej poln nosek in to tako zapacanga od temno rumenega gostega posušenega smrkla. Potem ji moram pa najprej orng useknat pol pa še s palčko za nos postrgat. Zadeva je skrajno zoprna in me zanima, če je kaka rešitev.

Shorty_ -> RE: Gnoj v nosku... (7.5.2011 18:58:31)

IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja

Mene pa zanima, ali je že imela katera izkušnjo z non-stop gnojnim noskom otroka. Slišala sem, da bi lahko bilo povezano z ledvicami? Če katera ve kaj o tem bom zelo vesela kake informacije preden gremo do zdravnika. Zadeva ja pa taka, da ima moja 5-letna hčera kr naprej poln nosek in to tako zapacanga od temno rumenega gostega posušenega smrkla. Potem ji moram pa najprej orng useknat pol pa še s palčko za nos postrgat. Zadeva je skrajno zoprna in me zanima, če je kaka rešitev.
večkrat na dan čiščenje s fiziološko, pri nas je to pomagalo

Dashenka -> RE: Gnoj v nosku... (7.5.2011 19:15:11)

Spiranje s fiziološko - veliiiiiko fiziološke, po potrebi pa še Operil.

NatyTaja -> RE: Gnoj v nosku... (7.5.2011 21:02:55)

Kaj pa vem... ni to tisti zabasan nos, katerega spiramo s fiziološko! Mala se čisto lepo sama usekne, sam kr naprej je poln (ne v notranjosti) Baje bi naj bilo povezano s nepravilnim delovanjem ledvic! Ima ktera kake take izkušnje?

NatyTaja -> RE: Gnoj v nosku... (7.5.2011 21:04:18)

Evo, da sem še bolj natančna - posledice znamo odpravt (sčistit nosek) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mene zanima kaj je vzrok tako pogostemu smrklu (pa nismo prehlajeni!)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.5.2011 22:04:03)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

NatyTaja -> RE: Gnoj v nosku... (11.5.2011 17:49:19)

Hvala vsem za odgovore - Metulj333 bomo šli do ORL!hvala

Stran: [1]