superstar7 -> RE: Amerika (13.5.2011 23:09:03)
|
Zdaj imaš dvojna merila: če elektriko pripisuješ američanom, ker je nastala na nijhovih tleh, potem je ladijski vijak naš, ker je nastal tu - v pogojih, ki jih je imel tu, če hočeš po milijonarkino. Odloči se za en sistem in se ga drži, ok? IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ladijski vijak je kot je že ena rekla izumil čeh, če je pa takrat živel v sloveniji pa to ni moj problem. Tud pamperske so izumli slovenci pa jih niso patentirali, torej jih niso izumli Zdaj imaš dvojna merila: če elektriko pripisuješ američanom, ker je nastala na nijhovih tleh, potem je ladijski vijak naš, ker je nastal tu - v pogojih, ki jih je imel tu, če hočeš po milijonarkino. Odloči se za en sistem in se ga drži, ok? Jaz ti pa privoscim in bi bila zelo vesela, ce bi se ti odselila v ZDA. V svoji razsvetljenosti in moznosti dojemanja bistvenega, znotraj katerega se postavljas kot etalon, merilo in razsodnik veljavnosti in veljave ter istocasno odlicno obvladovanje "redneck" manirov te vsekakor uvrsca na razsvetljen in napreden jug ZDA. Podpis. superstar, zakaj torej ne reš v ZDA, če je toliko boljše tam? zakaj pa z otroki ne - saj a ni najboljše živet z otroki tam, kjer je najlepše? A njim pa ne privoščiš vseh ugodnosti, ki bi jih bili deležni na jugu zda? kaj te torej drži tu? Idrijska čipka je lepa, ni moj stil, da bi jo nosila, je pa objektivno to lepa in je ni tako lahko naredit - umetniška dela niso namenjena ničemur drugemu kot estetiki ali katarzi ali razmisleku... Ne rabijo druge, uporabne funkcije (čeprav jo čipka dejansko ima, lahko jo nosiš, če ti paše). In recimo Američani so očarani nad njo... Wtf? kje sm pa jst napisala da je elektrika iz amerike?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|