lilip -> RE: 2 majhna otroka v isti sobi (5.5.2011 22:44:03)
|
Mi imamo tudi samo eno otroško sobico. Taprva je šla v otroško sobo pri 6 mesecih, fantek pa pri 4 mesecih (takrat je bila tavečja stara 22 mesecev). Glede večernega divjanja... S punčko sva se najprej pocartali na kavču, prebrali kakšno knjigico ali pogledali risanko, ptem pa sem ji povedala, da mora biti v sobici čisto tiho. In je skoraj vedno bilo vse ok. Se je zgodilo, da sem jo kdaj pa kdaj odnesla v spalnico, ker je začela divjat, se smejat, cvilit in podobno, ampak je poem jokala, da hoče spat k bratecu (seveda je obljubila, da bo tiho[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]). Je pa vedno hodil fantek prej spat, še zdaj. Za ponoči me pa ni bilo strah, da mu kaj naredila. Fantek se je skoraj do enega leta med polnočjo in 2.00 uro zbujal za dojenje in sem ga odnesla v najino posteljo. Punčka pa vedno ponoči zajoka, če se zbudi, ali pa me kliče. Še zdaj, ko je stara skoraj tri leta, nikoli ponoči ne pride sama v spalnico. Sicer pa v kinderpet še zdaj ne more sama splezat, pred enim letom pa je še manj.
|
|
|
|