Ukradli so nam avto..... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nataša R. -> Ukradli so nam avto..... (16.8.2005 21:53:35)

Prejšnji teden so nam ukradli avtomobil starega slabih šest let. Parkiranega smo imeli na parkingu ki se plača. A poglej hudiča dve uri nas ni bilo pridemo nazaj in ugotovimo da so nam ukradli avto:(. Preden je prišla policija in nato vsa potrebna dokumntacija. Smo zgubili vsako upanje da ga bomo še kdaj videli. Nato je kriminalist rekel našemu da naj se kar sprijazni da avta ne bo več videl. Ker je prometna in zavarovalna polica vstala v avto imamo sedaj probleme z zavarovalnico. Za znoret. Kaj vse se nama bo naredilo do ohceti ki je drugi teden?:(
K sreči pa je to da imamo še en avto da nismo čisto brez. Ampak mi je zelo hudo. Prvo delaš zanj potem pa ti neka baraba ukrade. Da bi ga kar z......
:(

Nataša

kofetek2010 -> Ukradli so nam avto..... (16.8.2005 21:55:06)

o, šit, to je pa kriza :(

a je bil take znamke, ki jih radi kradejo :zmeden:

Nataša R. -> Ukradli so nam avto..... (16.8.2005 21:56:33)

Golf štirka

Anonimen -> Ukradli so nam avto..... (16.8.2005 21:57:23)

Moji prijateljici so Audija izpred bloka ukradli. K sreči so imeli zavarovanega proti kraji, tako da so dobili nekaj nazaj. Ne vem pa, kako je bilo s polico. Jaz ima tudi vse v avtu. A nimajo tako vsi? Za prometno vem, da težijo, če ti jo ukradejo skupaj z avtom, za police pa prvič slišim. Je pa to en velik šit, prav res.

kofetek2010 -> Ukradli so nam avto..... (16.8.2005 22:01:31)

ja, ti so pa kar iskani :(

poglej na ta link, ti bo takoj jasno :( http://www.policija.si/si/ levo na ukradeni/najdeni predmeti :(

in nekdo v jugi se veselo vozi z njim :(

Naja31 -> Ukradli so nam avto..... (16.8.2005 22:02:42)

Ne, Splišni, nimajo vsi police v avtu :)- Jaz imam vedno vse dokumente (prometno in polico) pri sebi, v avtu jih nikoli ne puscam.

To je pa res shit ce ti avto ukradejo.
A to, da ste ga pustili na placanem parkiriscu ne more biti nic vam v prid?
Mojemu sosedu so prejsnji teden tudi golfa iv ukradli.Pa zivimo zraven policijske postaje :)-

Pupica -> Ukradli so nam avto..... (16.8.2005 22:04:19)

:(
Ja sam zdej sem se zamislila, mi2 sva mela vedno vse v avtu:ups:

Nataša ti pa upaj, da ne bo držal rek, k ma :hudicek: mlade jih ma vse na kup;):)-

evo držimo :miska: za tebe, da bo vsaj do ohceti vse OK!

Lp:rozica:

Nataša R. -> Ukradli so nam avto..... (16.8.2005 22:07:04)

Ne tisti plačilni list je zato da si varen da ti ga ne odpelje pajek za krajo pa ni nič.

Nataša R. -> Ukradli so nam avto..... (16.8.2005 22:08:37)

Jaz tudi upam da bo naslenjo soboto vse v redu da bo lepo vreme:zmeden: vsaj če že nimamo avta.:(

niki5 -> Ukradli so nam avto..... (16.8.2005 22:26:31)

V naši firmi so ravno zato nehali kupovati Golfe za službena vozila, ker so jih toliko pokradli.

Groza.. Upam, da vam bo uspelo čimbolje urediti z zavarovalnico.

andrejaz -> Ukradli so nam avto..... (16.8.2005 22:31:21)

Imate pa res smolo. Samo škoda, da si dala prejšnji teden šipe na golfu popravit in zdej ti to nič ne koristi.

Tommy -> Ukradli so nam avto..... (17.8.2005 6:16:17)

... večina teh ukradenih avtomobilov je uporabljena v "trgovini z rezervnimi deli" kar pomeni, da je avto že zdavnaj v kosih in da se le-ti prodajajo ...

... glede zavarovalne police je pa tako: naredi si fotokopijo, katero lahko imaš v avtu, original pa hrani doma ...

Lunca1 -> Ukradli so nam avto..... (17.8.2005 7:30:17)

Menda se poslovneži iz Srbije potem v kripah sem gor vozijo, ker ne upajo s svojimi limuzinami, ki so seveda pokradene. Jaz imam dokumente tudi vedno pri sebi. So pa tudi že 3 mojim znancem ukradli avtomobile, dvema Passata, enemu pa Voyagerja.:( Je šel moj takoj po tem avto kasko zavarovat, da je zavaroval tudi proti kraji, ker drugače menda ne dobiš nič.:(

Anonimen -> Ukradli so nam avto..... (17.8.2005 7:42:52)

banda ciganska :hudicek:

kar namesto poročnih daril zbirajta denar za avto, neki se bo menda že nabralo :)-

Anonimen -> Ukradli so nam avto..... (17.8.2005 8:25:14)

Ker vama gre zdej tok stvari narobe, pomeni da bosta imela v zakonu :sloncek:S:sloncek:R:sloncek:E:sloncek:Č:sloncek:O:sloncek:!

Lunca1 -> Ukradli so nam avto..... (17.8.2005 8:30:01)

Nataša kje pa so vam ga ukradli?

SANDY -> Ukradli so nam avto..... (17.8.2005 9:12:55)

ja tega vsak dan noro veliko. Določene znamke sploh grejo v promet!
Sranje!

Stran: [1]