Nika v službi
|
Jap, meni se je to zgodilo kak teden pred PDP. Ko me je moja G videla, kako po milimeter se premikam, jo je resno zaskrbelo, kako bom speljala porod. Ker sem se komaj premikala, mene je zagrabilo v levi nogi, nekako od kolka navzdol. Ko sem ležala na hrbtu, skoraj nisem mogla dvigniti zadnjice oz. sem to storila z neznosnimi bolečinami. Je rekla, da naj pred porodom opozorim na to, kar sem tudi storila, ampak veš, nekako je šlo. Ko se je stvar začela, so bile druge vrste bolečin in sem nekako kar pozabila na vse skupaj. Je bilo pa potem po porodu kar hudo, komaj sem se dvignila, premikala, k meni je prišla fizioterapevtka (ker sem imela tudi medenico malce premaknjeno), ampak kaj posebnega niso mogli storiti, saj si tudi z analgetiki omejen zaradi dojenja. Kakor koli, pri meni so se stvari umirile po kakšnih 2 mesecih po porodu. Sem pa kar nekaj časa nosila medenični pas, sploh na sprehodih.