Prenosna posteljica (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


malibauc -> Prenosna posteljica (4.5.2011 9:14:30)

Mogoče veste, če imajo v Ikei prenosne posteljice?

Kje ste jih kupili vi?

Lep dan.




pomar*ANČA* -> RE: Prenosna posteljica (4.5.2011 10:03:54)

za ikejo nevem, prva je iz bc, ampak ker pri dveh letih noče več spati v postelji, ki ima stranice, sva mu še kupila napihljivo prenosno posteljo mojster miha. je fajn zadeva- za malce večjega otroka, ki ima tudi na strani malce zaščite da ne pade dol, pa kovtrček je zraven pripet in izgleda kot ena spalka. 




Anonimen -> RE: Prenosna posteljica (4.5.2011 11:30:00)

V Ikei nimajo prenosnih posteljic.

Jaz sem jo naročila kar prek paketa (Recinko) in je fajna in v bistvu eden boljših nakupov sploh. Na vsak dopust gre z nami (kamp ali hotel) pa je tamala stara že 2 leti in pol. Pa še daljši stranici ima tako narejeni, da lahko odpreš zadrgo in večji otroci lahko sami ven in not hodijo.




ksenija12 -> RE: Prenosna posteljica (5.5.2011 10:01:25)

ne, Ikea jih nima. Ti pa priporočam, da kupiš recimo kakšno rabljeno in jo potem znova prodaš naprej. Vsaj mi smo tako naredili, ker smo jo potrebovali res samo enkrat ali dvakrat za na morje in to je bilo to, zato mi je bilo škoda kupovat novo. Jih pa - nove-dobiš skoraj povsod (tudi Rutar se mi zdi, da jih ima)..




Ekaz -> RE: Prenosna posteljica (23.5.2011 11:45:00)

Poslala sem vam zasebno sporočilo.




dreamhorse -> RE: Prenosna posteljica (23.5.2011 14:02:29)

Jysk, 34 eur, pa čist nič ji ne manjka.




Grejpfrut -> RE: Prenosna posteljica (1.6.2011 0:26:11)

Se strinjam. Mi smo jo kupili. Rabili ene trikrat. Če greš v hotel, lahko prosiš za otroško posteljco, na splošno pa tako pol spi pr nama...
Meni se zdi še ena stvar od odvečne krame, za katero te vsi prepričujejo, da jo moraš imeti.




mayci -> RE: Prenosna posteljica (1.6.2011 11:54:42)

Se podpišem pod Grejpfrut. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Katy78 -> RE: Prenosna posteljica (1.6.2011 12:22:40)

Tudi mi smo jo za brezveze kupili. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Kupili smo jo, ko smo šli prvič na morje - mali se ponoči ful premetava in se je posteljica kar tresla in material, iz katerega je narejena, je zaradi premetavanja šumel, tako da smo se prvo noč vsi zbujali potem sva ga pa kar k nama prestavila, posteljico smo pa potem kmalu naprej prodali. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Petka09 -> RE: Prenosna posteljica (1.6.2011 12:34:39)

Nam pa kr fajn služi... Namreč, naša je navajena spat sama v svoji posteljici in če gremo kam, vzamemo prenosno posteljico s sabo (če tam ni  zagotovljena njihova). Plus tega je tamala, kadar je bolna in jaz nisem na bolniški, v varstvu pri babici in tam imamo kar to prenosno posteljico postavljeno za njeno opoldansko spanje.

Sem jo pa v BC kupila, ko je bla enkrat v akciji za 34 eur.




Hope2 -> RE: Prenosna posteljica (1.6.2011 13:05:11)

Prenosna je nam fajn služila, ampak le na morju, kjer smo pač bili celo poletje- dno pa smo zamnejali s pravim jogijem. Za potovanja in dopuste pa totalna katastrofa. Kot pravi Katy, tudi mi nismo spali nič, pa mali tudi ni hotel saj mu je rjuha drsela, pa šumelo, ap zvijalo se je dno... ni in ni hotel zaspat in na koncu pristal med nama. Če bi bil not pravi jogi, bi spal, smao kdo bo še jogi s sabo vlačil




Anonimen -> RE: Prenosna posteljica (2.6.2011 13:19:55)

Mi smo za na dno kupili zložljiv jogi, ker se mi je samo dno posteljice zdelo neudobno. In nam res fajn služi ... ja pa tut pri babi smo jo imeli za spat, ko je bila tam v varstvu. Je pač navajena sama v svoji posteljici spat.




Bojana 29 -> RE: Prenosna posteljica (2.6.2011 13:32:03)

Zložljivo posteljico smo kupili v Baby centru (pred 4 leti). In sicer za mojo punčko (jo je že zdavnaj prerasla). Zdaj pa jo uporablja moj fant (2 leti). Z nami gre povsod (vedno jo vozimo v avtu - skupaj s stolčkom za hranjenje iz Ikee in kahlico). V njej spi na dopustu pri babicah in dedkih (popoldansko spanje). Pa ne, da pri starih starših nima kje spati. V njej je najbolj varno in tudi mali se v njej zelo dobro počuti. Na morju edini on ni bil popikan od komarjev. Preko posteljice smo dali rjuho, tako da komarji niso prišli do njega (zrak pa ima tako od strani kjer je mreža). Ta posteljica je eden boljših nakupov.




Stran: [1]